Şimdi Ara

Hitman Pro 2.1.4 tam koruma mutlaka denemelisiniz bu programı?herşeyi kendisi hallediyo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DOWNLOAD:
    http://members.home.nl/mloman/hitmanpro214.exe

Bu programin icinde cesitli Antivirus, Spyware ve Spybot programlari birlestirilmistir. Ayrica bu program sadece start dugmesine basmaniz yeterli, gerisini sadece program yapiyor. Sizin hicbirsey yapmaniza gerek yok. Program kendi kendisini ayarliyor, guncelliyor ve scan yaptiriyor. Daha fazlasini bilgisayarinizi yukledikten sonra goreceksiniz...

1) Ad-Aware SE
    2) Spy Sweeper
    3) Spybot Search & Destroy
    4) CWShredder
    5) SpywareBlaster
    6) Spyware Block List
    7) Sysclean Package
    8) SuperDAT VirusScan

Ayrica Virusscan olarak...
    Mcafee VirusScan
    Trend Micro Sysclean
    programin icinde mevcuttur

• 1) Ad-Aware SE
    2) Spy Sweeper
    4) CWShredder
    5) SpywareBlaster
    6) Spyware Block List
    7) Sysclean Package
    8) SuperDAT VirusScan

Ayrica Virusscan olarak...
    Mcafee VirusScan
    Trend Micro Sysclean
    programin icinde mevcuttur

Bunların hepsi mevcutmu diyorsun öle ise bu kaç mb dostum onu belirtsen ii olacak bea..
    Anlarsın kıstlılık..
    İlginç ya acaba bunlar anlaşmışmı update de sorun felan olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 21 Temmuz 2005, 22:04:10 >
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • arkadaşım program 3mb a yakın...rahatlıkla indirebilirsin ..programı kur start de sonra arkana yaslan o herşeyi halletsin ..en sonunda da rapor veriyo...
    yanlız bu scanlar biraz uzun sürüyo ..onu belirtim..eee gülü seven dikenine katlanır..
    bence süper program..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venividivici_md -- 21 Temmuz 2005, 22:08:19 >

Orjinalden alıntı: venividivici_md

arkadaşım program 3mb a yakın...rahatlıkla indirebilirsin ..programı kur start de sonra arkana yaslan o herşeyi halletsin ..en sonunda da rapor veriyo...
    yanlız bu scanlar biraz uzun sürüyo ..onu belirtim..eee gülü seven dikenine katlanır..
    bence süper program..

ben anlamadım bu işi zaten sadece Spy Sweeper 3-4 mb dostum..
    Bu programın çalışma prensibi hakkında biraz bilgi verebilirmisin.
    Gerçekten harika bişi ama biraz kafa karıştırıyo anlaşılan..
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield

• 1) Ad-Aware SE
    2) Spy Sweeper
    4) CWShredder
    5) SpywareBlaster
    6) Spyware Block List
    7) Sysclean Package
    8) SuperDAT VirusScan

hepsi tek .exe de diyorsun yani. boyutuna baktım 2.72mb
    sakatlık var bunda yazma böyle absürt şeyleri. forum kirliliği

TodayTomorrowToyota
  • bu prog yapsa yapsa o yazdığın tüm progların yerine geçebileceğini iddia ediyordur.. sadece okadar. mcafee bitek 19mb babacım yavash biraz yav

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Tahmini konusmayin. Arkadasin dedigi gibidir aynen. Bu indirdiginiz 3 MB lik dosya yalnizca kendisi icin. Bu programi kurup arabiriminden Start tusuna bastiginiz zaman Listedeki programlarin tamami sirayla internetten indiriliyor, Sizin hic bir müdahelenize gerek kalmadan bilgisayariniza kuruluyor. Programlar sirayla calistirilip updateleri yapiliyor ve taramalar gerceklestiriliyor. Sonundaki rapora kadar siz sadece seyrediyorsunuz. Programin yaptigi sey indirmeleri, setuplari, updateleri, taramalari bu programlari kullanarak kendi kendine yapabilmesidir. Bence güzel bir program.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz araştırma yaptımda güzel bi programmış fakat çok kasıyormuş
    Ayrıca Iclerinden Spy Sweeper 14 gun kullanim sureli (ShareWare)
    14 gun icinde satinalinmasi gerekiyor. Ama gerekli ilaci bulduktan sonra :))
    onunda caresine bakilmis oluyor.Şöyle açılımlar:

Ad-Aware SE 1.06 Personal (Freeware), Plus en Professional Lavasoft)
    Spybot Search & Destroy 1.4 (Freeware PepiMK)]
    Spy Sweeper 3 en 4 (1 Proefversie en abbonementsversie Webroot)
    Spyware Doctor 3.2 Lite versie en abbonementsversie PC Tools)
    CWShredder 2.15 (Freeware - InterMute)
    SpywareBlaster 3.4 (Freeware - Javacool Software)
    Spyware Block List (Freeware - SpywareGuide)
    Sysclean Package (Freeware - Trend Micro)
    SuperDAT VirusScan (McAfee)
    Lord Chesterfield
  • arkadaşlar bi programı kötülerken iyice araştırın lütfen...
    programı kurmadan ,denemeden işkembeden sallamayın lütfen...
    esas forum kirliliğine siz sebep oluyorsunuz...
    @Technics,@speedyDNA
    2.si aynı özelliklerde 78 tane programı makineye kurunca iibişey olduğunumu sanıyosun sen. sözüm ona koruma sağlıyacak. boğar bitirir makineyi bukadar protect sende randıman alacam diye uğraş dur sonra

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

yaw arkadaşım
    1.si 3 mblık programın bütün bunları nasıl yaptığını anlat ozaman sende bize mantıklı bişekilde

Adam birsey bulmus paylasmis, bu kadarina da pes artik. Isimiz gücümüz yok sana bir de aciklamami yapacagiz burada. Oldu olacak gelip bilgisayarina da kuralim ha! Ne dersin? Cok merak ediyorsan dener bakarsin. Yok isine gelmiyorsa Kendi programini kendin yaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.