Şimdi Ara

HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
7.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanın da Absolution’a çemkiren Blood Money fanatikleri de burada mı?


    Hitman: Absolution sadece mottosuyla bile klas bir oyundu “Kişisel Bir Kontrat” Hikayesi ve karakterleriyle duygusal derinliği ile belki de serinin en anlamlı oyunuydu.

    47 bir tetikçi den ziyade değerlerini ve yaptıklarını sorgulayan kendisi ile yüzleşen biri haline gelmişti. Evet bunu ne kadar başarılı yaptığı tartışılır ama oyun size bir hikaye bir anlatı veriyordu, ayrıca serideki en fazla sinematik sahnesi olan oyunda Absolution’dı sanırım.


    Kuşu kalkmaz Lenny diye şaka gibi bir karakter vardı lan! Absolution da (ben kendisini çölde ölüme terk etmiştim:) keşke devamı gelseydi..

  • Daha önce HITMAN 2'ye kadar çıkan tüm Hitman oyunların hikayesini paylaştığım konuya bugün HITMAN 2'nin de hikayesini ekledim. HITMAN 3 oynamayı düşünen varsa özellikle önceki iki oyunun hikayesini okumalı bence. Bu oyun o iki oyundaki hikayenin devamı olacak ve üçlemeyi sonlandıracak.


    https://forum.donanimhaber.com/hitman-2-ps4-ana-konu-ajan-47-nin-hikayesi--133213473




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 5 Ocak 2021; 18:22:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Daha önce HITMAN 2'ye kadar çıkan tüm Hitman oyunların hikayesini paylaştığım konuya bugün HITMAN 2'nin de hikayesini ekledim. HITMAN 3 oynamayı düşünen varsa özellikle önceki iki oyunun hikayesini okumalı bence. Bu oyun o iki oyundaki hikayenin devamı olacak ve üçlemeyi sonlandıracak.


    https://forum.donanimhaber.com/hitman-2-ps4-ana-konu-ajan-47-nin-hikayesi--133213473

    Emeğiniz için teşekkürler HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021 






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bölümün geçeceği yerler belli olmuş. Sondaki Romanya bölümü Codename 47'deki gibi hapishanede geçerse üçleme için havalı bir bitiş olacak. İlk oyunun sonunda Ajan 47 buraya gelmiş, kendini yaratan babası Ort-Meyer'ı öldürmüş, onunla beraber kendini avlamaya gelen SWAT timini ve 12 tane Ajan 48 klonunu da halletmişti.


    Dubai, BAE

    Dartmoor, İngiltere

    Berlin, Almanya

    Chongqing, Çin

    Mendoza, Arjantin

    Karpatlar, Romanya

  • Bu bölüm bölüm ve kopuk kopuk giden durum hiç içime sinmiyor benim bir hikaye bütünlüğü kalmadı maalasef güzelim oyun da :( yok puan topla vs hiç hoş değil nerede o bize Hitman'i sevdiren ilk oyunları nerede bunlar !! Gene alıp oynuycam nasipse ama o eski heyecanı kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

    Bölümler arası kopukluk olduğuna katılmıyorum, hikayenin zayıf olduğu düşüncesine de. Bence son oyunla Ajan 47'nin yaratılışına odaklanan hikayeyi güzel bir şekilde sonlandıracaklar. İnsanların tek hikayeyi üç oyuna bölmelerinden rahatsız olmasını anlayabilirim fakat hikayesinde bence sıkıntı yok. Sinematik bir sunuma sahip değil ama anlattığı bir hikaye var. Oynanış, bölüm dizaynı ve seçenek sunma konusunda ise bu üçleme önceki oyunlardan çok daha ötede. Herkes tekrar tekrar oynamak istemeyebilir bölümleri fakat bu serinin DNA'sında oyuncuya seçenek ve alan sunma ve bunun doğrultusunda da ona hedefini istediği şekilde ortadan kaldırma imkanı vermek var bu yüzden bunun eleştirilmesine hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Zorluk istemeyen oyuncular için hikayeden küçük detaylar da öğrenebileceği fırsatlar koyulmuş, isteyen bunları bulabilir ve oyunun verdiği direktifler doğrultusunda ilerleyebilir. Kendini zorlamak isteyen ise Master seviyesini açıp takım elbiseyi çıkarmadan ve hiç görünmeden hedefleri sessizce ortadan kaldırabilir. Oyun her iki kesim için de fazlasıyla seçenek sunuyor, çıkış sonrası sürekli olarak yeni hedefler getirerek maceraya devam etmek isteyenler için sunulan destek de çok iyi. Ben son üçlemeye forumda fazla yüklenildiğini düşünüyorum, üçlemenin çıkan iki oyununu da ön sipariş ile aldım ve pişman değilim. Son oyunla da iki oyundur süre gelen hikaye sonlanacak bu yüzden nasıl sonlanacağını düşünmek bile heyecanlandırmaya yetiyor beni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 9 Ocak 2021; 11:32:4 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, ben ön siparişle 307 TL’ye PS4 versiyonunu satın aldım PS Store’dan. Açıklamalarda çıkış gününde ücretsiz PS5 update verilir yazıyor. Bir PS5 sahibi olarak mantıklı geldi. Oyunun PS5 versiyonu 499 TL ve indirim zamanı ancak o fiyata düşer diye tahmin ediyorum. Sizin fikriniz nedir PS5 için PS4 versiyonunu almak mantıklı değil mi?
  • IDwasHERE kullanıcısına yanıt

    Açıklamada yazdığı gibi PS4'de ve Xbox One'da oyunu alanlara PS5 ve Xbox Series için yeni nesil yükseltmesinin ücretsiz olacağını okumuştum. PS5 versiyonunu almanın anlamı yok gibi gözüküyor, PS4 versiyonunu alıp PS5'de yeni nesil halini rahatlıkla oynayabilirsiniz.

  • CheKD kullanıcısına yanıt
    300 lira çok mu bu oyuna acaba bilemedim? Çok kısa ise ön siparişi iptal de edebilirim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ben öyle artık oyun al sat yapan biri değilim bıraktım o işleri, kütüphaneme oyun ekliyorum. Şu zamana kadar da sadece 3 oyun ekledim; FIFA21, Cold War, TLOU2. Ne dersiniz hızlı indirime girer mi?
  • IDwasHERE kullanıcısına yanıt

    Oyunda önceki yorumlarda yazdığım 6 bölüm olacak. Bölüm dizaynı geniş ve oynanış çeşitli olduğu için tekrar oynanabilirliği yüksek bir oyun olacak çıkan önceki iki oyun gibi. Bir de HITMAN 2'de olduğu gibi üçlemenin önceki oyunları bunda yeni gelen özelliklerle beraber tekrar oynanabilir olacak. HITMAN 2'de Legacy Pack isimli bir DLC alıyordunuz ve HITMAN'deki tüm bölümleri HITMAN 2'de gelen özelliklerle tekrar oynayabiliyordunuz. Aynısı bu oyun için de geçerli olacak özellikle önceki iki oyunu oynamadıysanız oyunla beraber bu paketleri de almanız iyi olacaktır. Önceki oyunlara sahipseniz de bahsettiğim DLC'ye gerek kalmaksızın o bölümlere erişebileceksiniz. Birkaç ay beklerseniz büyük ihtimalle kayda değer bir indirime girer ama PS5-PS4 versiyonları arası fiyat farkını kaldırıp eşitleyerek artırabilirler de ilk başta. Bu aralar oyunla ilgili videolar, yeni bilgiler paylaşılıyor onlara bakarsanız oyun hakkında bir fikir sahibi olursunuz o zaman kendiniz daha iyi bir karar verebilirsiniz.





  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, kısa olması ve indirime de çabuk gireceğini tahmin ederek PS Store’a iptal talebi geçtim şimdi.
  • IDwasHERE kullanıcısına yanıt

    Hocam 2 ay içinde ucuzlar bence. Hitmanlerin çocukluğumdan beri hayranıyım, oynarken çok keyif alıyorum. Özellikle son hitman 2 bölüm tasarımlarıyla beni mest etmişti. Ancak çıkış gününde koştur koştur alınacak bir oyun değil bence. Hele ki ülkemizde bu fiyata alınacak bir oyun hiç değil bence. 2 -3 ay içinde ucuzlayacak çok büyük ihtimal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 11 Ocak 2021; 10:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IDwasHERE

    Eyvallah hocam, kısa olması ve indirime de çabuk gireceğini tahmin ederek PS Store’a iptal talebi geçtim şimdi.

    çok yanliş bir hamle olmuş hocam 307lira fiyat tam alim firsati aslinda oyun çıktıktan sonra 500lira olacak. kimbilir kaç ay sonra kaçıncı kez indirim gördüğunde tekrar 300lira gibi bir rakama düşecek yani ön sipariş ile almak ile aylar sonra almak arasinda pek bir fiyat farki olmaz. %50 indirim görse 250lira olcak oda kimbilir kaç ay sonra

    3 arkadaş bulup alin bence pri haklar 115 liraya sec hak 75liraya geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 11 Ocak 2021; 18:30:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    yanıltıcı bir tahminde bulunmuşsunuz hocam 300lira olan fiyat 500lira olacak oyun çıkınca sonra aylarca indirip bekliyeceksiniz tekrar 300 olsun diye..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ben 280TL civarını çabuk bulabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Top Seller ya da Hit oyun olmadı hiçbir zaman Hitman. Tabii ki ben dahil kemik bir oyuncu kitlesi var ama kütüphanemdeki üç oyuna bakınca FIFA21 (450TL), TLOU2 (300TL), COD Cold War (519TL) almış biri olarak Hitman için ideal fiyatın 200TL bandında olduğunu düşünüyorum ve bu fiyata da 2 ay içerisinde düşer diye tahmin ediyorum. Bu oyun Xbox’ta 260TL bu arada ön siparişle. Bizde PS var sadece o ayrı :))
  • IDwasHERE kullanıcısına yanıt
    hocam oyun 307 lira zaten sen 280e çabuk bulunur diyorsunda 27lira içinmi bunca çaba. ön sipariş alip 307lira çıktıği gibi oynamak var veyada fiyat 500lira olunca bir kaç ay indirip bekleyip 250-300 gibi rakama almak var. bak mesala tlou2 yi 300 e almişin ön sipariş sonra 470 oldu aylar sonra 250lere düştü. herkesin kendi bileceği iş tabi ama 30-40lira için aylarca beklemek yersiz bence
  • Oyun ps5 icin guzel olur mu ne gibi farklar var ps4 ve ps5 te ?

    Birde ps4 versiyonunu alsak bedava upgrade lluyor dimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021

    evet hocam 307 liralik ps4 versiyonu alirsaniz ücretsiz ps5 versiyonunada sahip oluyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.