Şimdi Ara

Hitman Absolution Türkçe Çeviri Ekibi (23 Studios)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 23 Studios'dan Okan Şen. Daha önce haberlerini hem BSC'den hem de çeşitli kaynaklardan gördüğünüz üzere Hitman Absolution Türkçe gelecek. 23 Studios olarak bu güzel oyunun çevirisini tamamlamış bulunmaktayız. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

http://www.facebook.com/hitman

Çeviri ekibimiz aşağıdaki gibidir.Öncelikle bu resmi çalışmaların yapılmasında büyük emeği geçen 23 Studios kurucusu Semih Sancar'a, oyunun Türkçeleştirilmesi için onay veren Hitman Absolution'ın Baş Yapımcısı Hakan Abrak'a ve Teknik Yapımcısı Ulaş Karademir'e ve çevirisinde birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gibi çalışmalar için orijinal satışların da önemi var. Bu konuda da herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Çok güzel bir oyun geleceğini söyleyebilirim. Son olarak oyun tüm platformlarda Türkçe altyazıyla gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Kasım 2012; 16:57:03 >

• Supersiniz beyler bize de oyunu orjinal almak düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Supersiniz beyler bize de oyunu orjinal almak düşer.
    Yine Aral dan alıcaz Crysis 3te yapacağımız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Yine Aral dan alıcaz Crysis 3te yapacağımız gibi

Alıntıları Göster
    cok iyisininz devamini bekleriz.Bir sorum olcak : konsollarada(xbox) mi 20 kasimda cikacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık. seslendirme veya altyazı, herhangi birisi bile olsa gayet yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Elinize sağlık. seslendirme veya altyazı, herhangi birisi bile olsa gayet yeterlidir.

Alıntıları Göster
    Shit yeaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Güzel haber.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Alıntıları Göster
    HİTMAN GİBİ BİR OYUNU TÜRKÇE OYNAMAK GÜZEL BİŞEY EN AZINDAN HİKAYESİNİ ANLAYARAK OYNAYACAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

HİTMAN GİBİ BİR OYUNU TÜRKÇE OYNAMAK GÜZEL BİŞEY EN AZINDAN HİKAYESİNİ ANLAYARAK OYNAYACAZ

Alıntıları Göster
    Emeğinize sağlık helal olsun
  • orjinal almak farz bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

orjinal almak farz bu oyunu
    HITMAN: ABSOLUTİON İÇİN TURKÇE LOKALİZASYON DUYURULDU!

Square Enix Ltd ve IO Interactive A/S, Hitman: Absolution’ın Turkçe Lokalizasyon ile geleceğini duyurdu. Serinin son oyunu Hitman: Absolution,Turkçe altyazı ve menu seçenekleri ile PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC platformlarında 20 Kasım 2012’de satışa sunulacak.

İşte Hitman: Absolution’ın ekibinde yapımcı olarak görev alan Hakan Abrak’ın bu heyecan verici duyuru ile ilgili söyledikleri:

“Turkiye’deki bir çok Hitman takipçisine Turkçe lokalizasyon sunabildiğimiz için gerçekten çok heyecanlıyız. Hitman Absolution güçlü bir hikaye ve etkileyici bir yazıma sahip ve Turkiye’deki Hitman takipçilerinin bunu en iyi şekilde tecrübe edebilecek olması gerçekten harika”

HITMAN: ABSOLUTION’da oyuncular Ajan 47 için şimdiye kadarki en kişisel görevle karşı karşıya kalacaklar.Teşkilat tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan Ajan 47’ye, tehlikeli ve yozlaşmış bir dünyada kendi kurtuluşunu bulması için yardım etmek oyuncuların elinde.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret ediniz:
    www.Hitman.com.
    www.facebook.com/Hitman
    www.barcode-society.com

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

HITMAN: ABSOLUTİON İÇİN TURKÇE LOKALİZASYON DUYURULDU!

Square Enix Ltd ve IO Interactive A/S, Hitman: Absolution’ın Turkçe Lokalizasyon ile geleceğini duyurdu. Serinin son oyunu Hitman: Absolution,Turkçe altyazı ve menu seçenekleri ile PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC platformlarında 20 Kasım 2012’de satışa sunulacak.

İşte Hitman: Absolution’ın ekibinde yapımcı olarak görev alan Hakan Abrak’ın bu heyecan verici duyuru ile ilgili söyledikleri:

“Turkiye’deki bir çok Hitman takipçisine Turkçe lokalizasyon sunabildiğimiz için gerçekten çok heyecanlıyız. Hitman Absolution güçlü bir hikaye ve etkileyici bir yazıma sahip ve Turkiye’deki Hitman takipçilerinin bunu en iyi şekilde tecrübe edebilecek olması gerçekten harika”

HITMAN: ABSOLUTION’da oyuncular Ajan 47 için şimdiye kadarki en kişisel görevle karşı karşıya kalacaklar.Teşkilat tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan Ajan 47’ye, tehlikeli ve yozlaşmış bir dünyada kendi kurtuluşunu bulması için yardım etmek oyuncuların elinde.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret ediniz:
    www.Hitman.com.
    www.facebook.com/Hitman
    www.barcode-society.com

Alıntıları Göster
    Oynayacağız her daim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Oynayacağız her daim.

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir haber yanlız keşke altyazılardan çok seslendirmelerde türkçe olsa crysis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96C8A0517

Çok güzel bir haber yanlız keşke altyazılardan çok seslendirmelerde türkçe olsa crysis gibi

Alıntıları Göster
    Artık türkçe oyunlar oynamamızın zamanı geldi, bunu oyun severler olarak çok istediğimiz apaçık ortada. Elinize emeğinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Artık türkçe oyunlar oynamamızın zamanı geldi, bunu oyun severler olarak çok istediğimiz apaçık ortada. Elinize emeğinize sağlık

Alıntıları Göster
    Oynanış ve senaryo ile ilgili elbette herhangi bir şey söyleyemem ancak benim gibi eski Hitman kurtlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir oyun olduğuna kefil olabilirim.

Ayrıca oyunun hakkını vermek istiyorsanız, Hard (Zor) ya da Purist (Mükemmelliyetçi) seviyesinde oynamanızı tavsiye ederim.

Grafikler ve animasyonlar da gayet iyi.

Ayrıca arkadaşlar oyunlarda hem dublaj hem de altyazı olması bence önemli. Rahatsız olan ya da İngilizce'sini geliştirmek isteyenler elbette ayarlardan dil seçimi yapabilirler.
    Herkes İngilizce bilmek zorunda değil ve bazı oyunlarda gerçekten ağır İngilizce dil yapısı hâkim. Sonuçta oyunlar sadece İngilizce çıkmıyor, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve daha birçok dilde çıkıyor.

Son olarak projelerimiz bu kadarla sınırlı kalmayacak, zamanı geldikçe sizlere güzel haberler vermeye devam edeceğiz.

• quote:

Oynanış ve senaryo ile ilgili elbette herhangi bir şey söyleyemem ancak benim gibi eski Hitman kurtlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir oyun olduğuna kefil olabilirim.

Ayrıca oyunun hakkını vermek istiyorsanız, Hard (Zor) ya da Purist (Mükemmelliyetçi) seviyesinde oynamanızı tavsiye ederim.

Grafikler ve animasyonlar da gayet iyi.

Ayrıca arkadaşlar oyunlarda hem dublaj hem de altyazı olması bence önemli. Rahatsız olan ya da İngilizce'sini geliştirmek isteyenler elbette ayarlardan dil seçimi yapabilirler.
    Herkes İngilizce bilmek zorunda değil ve bazı oyunlarda gerçekten ağır İngilizce dil yapısı hâkim. Sonuçta oyunlar sadece İngilizce çıkmıyor, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve daha birçok dilde çıkıyor.

Son olarak projelerimiz bu kadarla sınırlı kalmayacak, zamanı geldikçe sizlere güzel haberler vermeye devam edeceğiz.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhabalar,
    Oyunu 2 hafta kadar önce yurtdışından almış bulundum. Gerçekten oyun kadar çeviride bir o kadar güzel. İngilizcem ne kadar yeterlide olsa Tr altyazılı oynamak gerçekten çok hoş. Bunun içni teşekkürler. Bazı yerlerde çevirinin ne kadar iyi olduğunu anladım.

Ancak fark ettim ki altyazılarda biraz hata var. Mesela şu ki :

... takıldım ... olması gerekirken altyazı şu şekilde :

... takıdım ...

Bu verdiğim tamamen dikkat amaçlı bir örnektir. Oyunla ilgisi sadece hatayı göstermek amacı taşımaktadır. Oyun esnasında altyazılarda eksik harf sorunu gözüme battı. Çok sık değil; ancak bi 5-6 (bölüm içindeki bölümlerle 10-15 part yapıyor sanırım) bölüm içinde sanırım 3-4 defa bununla karşılaştım. Gerekli kişilere bu başlık altından daha çabuk ulaşabilir diye düşündüm. Malum şu link ağzına kadar dolmuş ve tartışmanın önüne de bir türlü geçilemiyor. İnsanımız çok şikayetçi. :)

Link :http://forum.donanimhaber.com/m_44250047/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloo229 -- 28 Ocak 2013; 5:15:54 >

• Yurt dişindan alinan oyunda tr altyazi yok diye biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloo229

Merhabalar,
    Oyunu 2 hafta kadar önce yurtdışından almış bulundum. Gerçekten oyun kadar çeviride bir o kadar güzel. İngilizcem ne kadar yeterlide olsa Tr altyazılı oynamak gerçekten çok hoş. Bunun içni teşekkürler. Bazı yerlerde çevirinin ne kadar iyi olduğunu anladım.

Ancak fark ettim ki altyazılarda biraz hata var. Mesela şu ki :

... takıldım ... olması gerekirken altyazı şu şekilde :

... takıdım ...

Bu verdiğim tamamen dikkat amaçlı bir örnektir. Oyunla ilgisi sadece hatayı göstermek amacı taşımaktadır. Oyun esnasında altyazılarda eksik harf sorunu gözüme battı. Çok sık değil; ancak bi 5-6 (bölüm içindeki bölümlerle 10-15 part yapıyor sanırım) bölüm içinde sanırım 3-4 defa bununla karşılaştım. Gerekli kişilere bu başlık altından daha çabuk ulaşabilir diye düşündüm. Malum şu link ağzına kadar dolmuş ve tartışmanın önüne de bir türlü geçilemiyor. İnsanımız çok şikayetçi. :)

Link :http://forum.donanimhaber.com/m_44250047/mpage_1/key_/tm.htm

İltifatınız için teşekkürler, bu tip gözünüze çarpan yerlerle ilgili bilgi vermeniz bizim için önemli.

Oyunda güncellemeler olduğu için biz bu tip sıkıntıları sonradan düzeltebiliyoruz.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi resmi çevirilerde oyunu görmeden sadece firmaların verdiği bilgiler doğrultusunda iş yaptığımız için bazı sıkıntılar oluşabiliyor. Firma bünyesindeki QA elemanları bu konularda devreye giriyor. Ama 120.000 kelimelik oyunda ufak tefek hatalar da olabiliyor.

Bu gibi sıkıntılar her projede geçerli. Örneğin GoW Ascension Türkçe seslendirme röportajında da bahsedildiği gibi seslendirmenler de oyunu bilmeden verilen küçük bilgilerle seslendirme yapıyorlar.

Test aşamasında çoğu sorun düzeltiliyor ama ufak tefek karşılaştığımız sorunlar da güncellemelerle gideriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ocak 2013; 13:25:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.