Şimdi Ara

HiTMAN ABSOLUTiON (PS3 ANA KONU) [ANA PLATFORM PS3 - OYUN TÜRKCE GELiYOR] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
5
Favori
51.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım en kısa zamanda türkçe alt yazı haberini resmi kaynaklardan alırız

HiTMAN ABSOLUTiON   (PS3 ANA KONU) [ANA PLATFORM PS3 - OYUN TÜRKCE GELiYOR]

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Umarım en kısa zamanda türkçe alt yazı haberini resmi kaynaklardan alırız

Türkçe alt yazı resmi olarak açıklanmamış mıydı ?

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
  • 2012'nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Hitman: Absolution için video yayımlandı. Video düzenlenen özel bir basın etkinliğinden görüntüler içerirken, yapımcılar ise oyunu anlatıyor, diğer yandan ise oyun içi görüntüler de gösteriliyor.  Karizmatik kel Ajan 47'nin yeni macerasında yapımcıların açıklamasına göre her bir karakterin kendi kişiliği olacak. Her bir güvenlik görevlisinin veya etraftaki önemsiz gözüken kadın ve erkeklerin bile bir ismi ve kimlikleri olacak . Halen geliştirme aşamasında olan ve yeni özellikler sunacak olan Hitman: Absolution'ın bu sene içinde PC, X360 ve PS3'e çıkması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Mart 2012; 16:11:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Umarım en kısa zamanda türkçe alt yazı haberini resmi kaynaklardan alırız

Türkçe alt yazı resmi olarak açıklanmamış mıydı ?

Hayır, oyun firmasından türkçe dil seçeneği olacak diye resmi bir açıklama yok..

Her turlu olasilik var yapay zekasda.Buda efsane olan Hitman serisindeve diger akliniza gelebilecek butun oyun turlerinde Hitman Absolution u yapay zekada cok farkli bir yere tasiyacak.

Bu yil bekledigim olmassa olmaz 3 oyundan biri. Hatta soyle soyliyeyim daha oncede belirtmisdim, Hitman: Absolution'un yapay zeka karakter yönlendirmeleri için 20.000 sayfadan fazla kodlamanın yapıldığını söyledi.   "Bu konuda aklımıza gelen her seçeneği oyuna kodladık. Sırf yapay zeka için 20.000 sayfadan fazla kodlama yaptık. Devasa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Mart 2012; 16:27:17 >

Gamespot has posted a behind-the-scenes video of the Hitman: Absolution press event at the Sanctum Soho Hotel in London. It’s below. In it, the developers chat about getting the event ready, what it hoped to accomplish with it, it’s aspirations for how the game would be received by those attending, and just how much hard work and love went into the game itself. The video doesn’t just cover the decorations and the prep work – it also includes glimpses of the demonstration shown. It’s worth the watch. Game’s out this year for PC, PS3, and Xbox 360.

http://www.vg247.com/2012/03/01/this-video-takes-you-behind-the-scenes-of-the-hitman-absolution-london-event/

• 16 dakikalık oyuniçi videoyu tekrar tekrar izliyorum, oyun çok sağlam geliyor.

Hitman: Absolution, Türkçe Olarak Geliyor!

Oyun dünyasından önemli isimlerin misafir olduğu Oyun Odası programının önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümün konuğu, Tiglon'dan Sercan Sülün. Kendisi ile yaptığımız sohbette Assassin's Creed'den Skyrim'e, Hitman'den Tomb Raider'a, kadar bir çok önemli yapımla ilgili dikkat çeken haberler aldık. Bunlar arasından bizi en mutlu eden haber ise yeni çıkacak olan Hitman oyunun Türkçe alt yazılı dil desteğini içinde barındıracak olmasıydı.

Aşağıdaki videoda, hem bu açıklamanın önemli kısmına, hem de önümüzdeki hafta yayınlanacak olan programda sizleri nelerin beklediğini görebilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolution_Turkce_Olarak_Geliyor-25180.htm

• Ana Platform PS3

Hitman: Absolution En iyi PS3 de Olucak.
    .
    Hitman Absolution direktörü Tore Blystad, daha önce oyun ile ilgili bilmediğimiz bir bilgiyi aktardı oyun dünyasına. Son röportajında Hitman: Absolution'ın ana platformunun Playstation 3 olduğunu dile getiren Blystad, bu seçimi Playstation 3'ün Xbox 360'tan daha iyi sonuçlar yaptığını düşündüğü için yapmış. Aşağıdan kendisinin düşüncelerini okuyabilirsiniz:     ?PS3 zor bir canavar, eğer onun üzerinde çalışıyorsa o zaman bu bizim için onu diğer platformlara taşıma doğrultusunda iyi bir işarettir.PS3 ve Xbox 360 sürümleri birbirlerine çok benziyorlar çünkü hafıza ve bunun gibi özellikler yakın güçteler. Ancak sistemlerin hafızayı kullanma biçimleri yüzünden kaplamalarda farklılıklar ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden Xbox 360 sürümündeki kaplamaları aşağıya çekmek zorunda kaldık
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_Absolutionin_Ana_Platformu_Aciklandi-23643.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Mart 2012; 10:26:23 >

•  HiTMAN ABSOLUTiON   (PS3 ANA KONU) [ANA PLATFORM PS3 - OYUN TÜRKCE GELiYOR]

Bkz: The Witcher 2.

San Francisco'da devam etmekte olan GDC 2012 fuarından Hitman: Absolution için teknoloji demosu yayınlandı. Demonun odağı ekranda aynı anda yer alan yüzlerce karakter. Kel suikastçımız bu kalabalığı aşarak şüpheli kişilere ulaşmaya, nihayetindeyse hedefini alaşağı etmeye çabalıyor. Ekrandaki yoğunluğa rağmen oyunun akıcılığında hiç bir yavaşlama olması dikkati çeken en önemli detay. Teknoloji demosu, oyunun pre-alpha sürümünden alınmış. Bu yüzden gözünüze çarpan aksaklıklar sizi endişelendirmesin.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GDC_2012den_Hitman_Absolution_Teknoloji_Demosu-25416.htm

•  HiTMAN ABSOLUTiON   (PS3 ANA KONU) [ANA PLATFORM PS3 - OYUN TÜRKCE GELiYOR]

Teknoloji demosu, oyunun pre-alpha sürümünden alınmış. Gold seviyesine ulastiginda Hitman Absolution'u siz dusunun artik.

Bu yil cikacak olan yeni Tomb Raider ile birlikte Hitman Absolution un hakkettigi ilgiyi DH de asla gormedigini goruyorum. Hitman Absolution ciktiginda nedemek istedigin daha net anlasilacak sanirim.

Tech demonun pre-alpha sürümünden alınmış HD vidyosuda burda buyrun. Bu yil Tomb Raider,Resident Evil 6, The last of us yi nasil bekliyorsam Hitman Absolution ida ayni hevesle bekliyorum.

• Hitman hiçbir zaman ülkemizde hakettiği ilgiyi görmedi zaten, hatta Dünya'da bile diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Teknoloji demosu, oyunun pre-alpha sürümünden alınmış. Gold seviyesine ulastiginda Hitman Absolution'u siz dusunun artik.

Bu yil cikacak olan yeni Tomb Raider ile birlikte Hitman Absolution un hakkettigi ilgiyi DH de asla gormedigini goruyorum. Hitman Absolution ciktiginda nedemek istedigin daha net anlasilacak sanirim.

Tech demonun pre-alpha sürümünden alınmış HD vidyosuda burda buyrun. Bu yil Tomb Raider,Resident Evil 6, The last of us yi nasil bekliyorsam Hitman Absolution ida ayni hevesle bekliyorum.

kesinlikle katılıyorum Tomb ile Hitman'a gereken talep pek yok gibi eminim çoğu kişi oynar ama bizim gibi günü gününe takip eden azdır.
    Ayrıyetten de hangi konuya girsem sizi görüyorum her konuda bilgi videoı vs paylaşıyosunuz teşekkür ederim kendi adıma

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

kesinlikle katılıyorum Tomb ile Hitman'a gereken talep pek yok gibi eminim çoğu kişi oynar ama bizim gibi günü gününe takip eden azdır.
    Ayrıyetten de hangi konuya girsem sizi görüyorum her konuda bilgi videoı vs paylaşıyosunuz teşekkür ederim kendi adıma

Cok sagolun bende tesekkurederim.

• YENi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 31 Mart 2012; 12:30:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.