Bildirim
Hitler'in Daha Önce Görmediğiniz Pozları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beni tehdit edebilirsin, beni dövebilirsin hatta cesaretin varsa öldürebilirsin. Ama asla pes ettiremezsin. Korkmam durmam. Elbet bir şekilde canını yakarım. Benim gibi insanlardan uzak durman gerektiğini işte o zaman anlarsın adamım. -
bizde yedik
birazdan burayı heil hitlerciler basar -
daha önce gördüm. Konu kilit + konu sahibi ban + alt F4 + vatandaşa yalan söylemekten para cezası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Beni tehdit edebilirsin, beni dövebilirsin hatta cesaretin varsa öldürebilirsin. Ama asla pes ettiremezsin. Korkmam durmam. Elbet bir şekilde canını yakarım. Benim gibi insanlardan uzak durman gerektiğini işte o zaman anlarsın adamım.
yaz bunu güzel laf
bu adam müthişti bence. müthiş olmasının sebebi yahudileri katletmesi.
Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz. (Adolf Hitler) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen
[simage][/simage]
Güldüm
Bence uzaktan bakıldığında tatlı bir beyefendi ya -
quote:
Beni tehdit edebilirsin, beni dövebilirsin hatta cesaretin varsa öldürebilirsin. Ama asla pes ettiremezsin. Korkmam durmam. Elbet bir şekilde canını yakarım. Benim gibi insanlardan uzak durman gerektiğini işte o zaman anlarsın adamım.
adolf fena söylemiş -
Kullanilabilir gibi
[simagehttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/14/article-0-1ACD7278000005DC-590_964x640.jpg][/simage]
quote:
Orijinalden alıntı: Hurts
quote:
adolf fena söylemiş
Size 1 yıllık caps stoğu verdim sabah sabah, değerim biline -
-
Heil Hitler
Yeni bir holocaust istiyoruz... -
beter olsun tipe bak az pis cani -
Heil Hitler -
Tutar bunlar @Daenerys Targaryen -
quote:
Orijinalden alıntı: Keras
bizde yedik
birazdan burayı heil hitlerciler basar
-
6. resimde ALLAH 1 diyor -
Hitler ve ona sevgi besleyen ergenler. -
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
Kullanilabilir gibi
[simagehttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/14/article-0-1ACD7278000005DC-590_964x640.jpg][/simage]
Biri bunun altına "You talkin' to me!" yazsın.
Edit: Ben yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend066 -- 18 Temmuz 2013; 12:40:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X