Bildirim
HİTLER, ÇİRKİNLERİ ÖLDÜRMEKTE HAKLI MIYDI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now
Ne düşünüyorsunuz? Keşke 1940 Almanya'sında doğsaydım da beni de öldürseydi. Çocuk asla yapmayacağım. Çirkin ve aptal genlerim devam etmemeli. Gerçi hiçbir kız bakmıyor çocuğum zaten olmaz.
Sen kendini çirkin olduğundan dolayı şanssız olarak addediyorsun ya, aslında sen acayip şanslı birisisin. Alttaki metni oku, umarım yeterli İngilizce seviyen vardır, yoksa da tekrar mesaj at çevireyim.
"We are going to die, and that makes us the lucky ones. Most people are never going to die because they are never going to be born. The potential people who could have been here in my place but who will in fact never see the light of day outnumber the sand grains of Sahara. Certainly those unborn ghosts include greater poets than Keats, scientists greater than Newton. We know this because the set of possible people allowed by our DNA so massively exceeds the set of actual people. In the teeth of these stupefying odds it is you and I, in our ordinariness, that are here. We privileged few, who won the lottery of birth against all odds, how dare we whine at our inevitable return to that prior state from which the vast majority have never stirred?"
-
Çal çırp dolandır çok para kazan. Sonra çok güzel ve akıllı bir kızdan çocuk yap. Zaten senin genlerin çekinik olduğundan çocuk kıza benzer merak etme.. Hadi hayırlı üremeler. -
İlk cümleni es geçiyorum öyle biri değilim.
Peki hiç ürememek de bir seçenek olabilir mi? Şimdi bana benzer falan cami avlusuna bırakmayalım çocuğu.Yazık.
-
Konu dışı özel değil mi burası ? -
Oglum para yoksa su dunyaya cocuk getirip de hayati zindan etmeyin. Yada bol bol biriktirin gidin amerikaya 3-4 ay orda dogurttun. Ulke zivanadan cikmis cirkinim diyosun. Bas cirkinler hep ulkenin basinda hic bakmiyosun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkenin zınavadan çıkması benim suçum değil. Çocuk yapmak istersem yabancı karı alıp onun memleketine yerleşirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X