Şimdi Ara

Hitit Üniversitesi A.Ş. (Aile Şirketi...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dağa, taşa açılan; yandaş inşaatçıların ve aile fertlerine torpil yapan akbabaların işine gelen Hitit Üniversitesi sizlerle.

Sanırsam her kardeşini ayrı bir mevkiye yerleştiren eski aile bakanımızı örnek alıyorlar.

• normal bir ülkede bu üniversitenin rektörü ve o rektörü oraya atan görevden alınır. böyle bir rezaletin tekrar yaşanmaması için tüm ülke taranır ve temizlenir.

fakat türkiyede özgür medya olmadığı için örtbas edilecek veya 1-2 sinin yeri değiştirelecek.
  • Karı koca öğretim görevlileri hakkında araştırmadan yorum yapma insanları boş yere zan altında bırakma.Yüksek lisansı nerde yapmış , göreve nerde başlamışlar ,bunları da ver insanların isimlerini resimlerini koyarak hata yapıyorsun.

Orijinalden alıntı: kuklacini

Karı koca öğretim görevlileri hakkında araştırmadan yorum yapma insanları boş yere zan altında bırakma.Yüksek lisansı nerde yapmış , göreve nerde başlamışlar ,bunları da ver insanların isimlerini resimlerini koyarak hata yapıyorsun.
    Asıl fotoğraflarını koyarak en iyisini yapıyor KPSS'ye girerek o konumlara yerleşmek isteyen milyonlarca kişinin hakkını yiyen bu haramileri görmek herkesin hakkı
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • Bu olaydan bağımsız olarak soyluyorum.

Türkiye'de her yere üniversite açmanın iki nedeni vardı birincisi kökleşmiş jakoben, kendini üstün gören, okumuş üst tabakanın etkinliğini kırmak ikincisi ise rant tezgahları kurup yolsuzluk yapmak.

Olay sadece bu iki nedenle alakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    A&G HUKUK BÜROSU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper bir üniversite olsa ne olur? Mezun olanların çoğu iş bulamıyor.(sadece bu üniversite bağlamında söylemiyorum, genel olarak)

Üniversite eğitiminin bir ciddiyeti kalmadı bence.
    Boş buldukları araziye üniversite diktiler.Üniversite eğitimi Halk Eğitimden hallice bir hal aldı.

Ülkeye yapılan en büyük kötülüklerden biri de bu üniversitelerin çoğaltılıp,yavan hale getirmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Eylül 2018; 1:08:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım karı koca diye belirtmişim evladı,yiğeni akrabası demedim.Üstüne üstünlük lisans,doktora ilk hangi üniversitede görev yapmış belki görev yaparken ya da okurken tanışıp evlendiler..öğretim görevlileri kpss ile aranmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 19 Eylül 2018; 0:54:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide hacı bayram üniversitesi var o da süper bir üniversite.stanfordla falan yarışıyor o derece.

Bir üniversitede bu kadar benzer soy ismin olması tesadüf mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Black Code

İyi de soyadı benzerliği sadece Kadın ve Erkekler arasında değil ki...Erkek olan öğretim görevlileri de kendi aralarında aynı soyada sahip.

Bir üniversitede bu kadar benzer soy ismin olması tesadüf mü?
    O üniversitede görev yapanların dışarıdan birisi ile evlenmesi yasak galiba. Aynı cinsiyetli olanlar da eşcinsel evliliği yapmıştır, liyakate bu kadar önem verilen bir ülkede bu kadar ön yargılı olmayın.

Bir üniversitede hadi olsun olsun 2-3 kişi aynı soyadda olsun, bak bakalım kaç kişiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.