Şimdi Ara

Hitachi R-WB550PRU2 vs. Samsung RL67ZBPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hitachidigitalmedia.com/en-gb/products/refrigerators/french-door/r-wb550pru2

3.000 TL, 350 kWh, 429 Lt. Net, 42 dB

Samsung:

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-mount-freezer/RL67ZBPN1/XTR

3.100 TL, 293 kWh, 378 Lt. Net,

İkisinde de çift devre soğutma teknolojisi mevcut. Birbirleriyle karşılaştırdığımızda karşılıklı handikapları ya da artıları nedir?

• Selamlar hocam,

Çok net biçimde Hitachi öne çıkıyor bence sizin ikileminizde.

Benimde sormak istediğim birşey var;
    Siemens marka buzdolabı almayı düşünüyordum fakat Internetten yaptığım araştırmalar sonucundan Hitachi dolapları keşfettim. Yorumları okudukça markaya biraz daha ısındım. Mutfağımızda buzdolabı için 95cm genişlik, 190cm uzunluğu olan bir yer bırakmış mütahit. Siemensin XXL modellerine bakmıştım fakat dolabın en alt kısmında bulunan sebze meyve koyma bölümü normal 70cm lik dolaplardan bile ufak olduğunu görünce bu modeli almaktan vazgeçtik. Sonuç olarak; Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modelini satın almayı düşünüyorum fakat daha herhangi bir mağazaya gidip incelemedim modeli. Fiyatı da enplus un sitesinde 4999tl olarak görünüyor, bu rakam bana baya yüksek geldi. Mağazaya gidip almak için pazarlık yaptığımızda da bu fiyat üzerinden mi değerlendiriyorlar yoksa peşin ödemeye fln güzel indirim yapıyorlar mı bilgisi olan arkadaş var mı?

Birde bu dolabı kullanan, yorum yapabilecek arkadaş var mıdır?

Çok teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Selamlar hocam,

Siemens marka buzdolabı almayı düşünüyordum fakat Internetten yaptığım araştırmalar sonucundan Hitachi dolapları keşfettim. Yorumları okudukça markaya biraz daha ısındım. Mutfağımızda buzdolabı için 95cm genişlik, 190cm uzunluğu olan bir yer bırakmış mütahit. Siemensin XXL modellerine bakmıştım fakat dolabın en alt kısmında bulunan sebze meyve koyma bölümü normal 70cm lik dolaplardan bile ufak olduğunu görünce bu modeli almaktan vazgeçtik. Sonuç olarak; Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modelini satın almayı düşünüyorum fakat daha herhangi bir mağazaya gidip incelemedim modeli. Fiyatı da enplus un sitesinde 4999tl olarak görünüyor, bu rakam bana baya yüksek geldi. Mağazaya gidip almak için pazarlık yaptığımızda da bu fiyat üzerinden mi değerlendiriyorlar yoksa peşin ödemeye fln güzel indirim yapıyorlar mı bilgisi olan arkadaş var mı?

Mağaza pazarlık yapmıyor hocam ama tabiki ikili ilişkilerde durum değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Selamlar hocam,

Mağaza pazarlık yapmıyor hocam ama tabiki ikili ilişkilerde durum değişebilir.

Enplus mağazasında Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modeline baktım. Dolap gerçekten yeri uygun olanlar için çok ideal. inverter motoru anlattı biraz görevli arkadaş, klimalardaki inverter mantığı ile çalışıyor. Ürünün etiketinde gördüğün ses seviyesi 41db , yıllık elektrik tüketimi de tam hatırlamıyorum ama 300-320KW arası birşeydi. Düşünen arkadaşlara yardımcı olur inşallah bu bilgiler.

Fiyat olarak 5000tl gibi görünüyor ama 4250 lere fln hemen iniyorlar pazarlık ile. 10yıl garanti dahil..
    10 yıl garantisiz peşin para 4000tl ye verdik denildi.

• Ben de ailem için bakıyorum. Ancak hitachi
    Hiç güven vermedi. Sitesine girdim. Ne bir yetkili servis bilgisi, ne müşteri hizmetleri. Türkçe sayfası çok yetersz. Satış sonrası süreç içime sinmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.000₺ olan üründe 2.500₺ indirmedi bana. Üst segmentte yapıyorlar demekki. %20 ekstra indirim alsak süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.