Bildirim
Maliye Bakanlığı, Kripto Para Borsalarından Kullanıcı Bilgilerini İstedi! VERGİ YOLDA!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yıl sonunu bulur diyordum ama erken oldu. Gerçi ne kazandım ki ne alacaklar. Bir yandan da yasal olması iyi gibi dolandırıcılık olmaz en azından.
-
Neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 1 Nisan 2021; 19:24:36 > -
Devlet vatandaşına hard 1 nişan sakası yapıyor izle.avi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demle bir keyif çayı.
Geri dönük youtube ve adsense gibi vergilendirme gelirse geçmişte kazananlar ne yapacak bakalım...
-
Btcturk ile görüştüm, maliye bakanlığı tarafından bizden istenen herhangi bir şey yok diye cevap verdiler. Muhtemelen 1 Nisan şakası çıkabilir altından :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerumTR -- 1 Nisan 2021; 17:5:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VerumTR
Btcturk ile görüştüm, maliye bakanlığı tarafından bizden istenen herhangi bir şey yok diye cevap verdiler. Muhtemelen 1 Nisan şakası çıkabilir altından :)İstelerse de istedi demezler zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X