E

Çavuş
26 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

beni telefonu şarjdan çekmeye kadar iten bir sorun. o kadar ısınıyor ki, güncellemeden mi oldu bilmiyorum. bu sorun nedir? anakartta mı var sorun yoksa güncellemeye bağlı birşey mi? daha önce kullanmış olanlar, bu sorunla karşılaşanlar ve bilenler yorumlarsa memnun olurum. şimdiden teşekkürle.

Ekran kartım Intel HD 3000. Ekran kartı Driver'ini kaldırdığımda sesi tvye veriyor kart yüklü olmadığı için kalite doğal olarak düşüyor. "Ekran için ses" Driver'ini kurduğumda resimde belirttiğim HDMI ses aygıtı, ses yönetiminden gidiyor, ses de gelmiyor. Driver'i yüklemesem listede var ancak aktifleşmiyor. Ses kartını kaldırıp yüklemenin bir faydası olmadı. Ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ancak ne yapabilirim? TV ilk açıldığında HDMI yazıyor ancak sonra DVI olarak görüyor bununla bir alakası var mı?

Selam öncelikle.
Sorum şu şekilde. MIUI sürümlü cihazlarda ses açma ve kısma göstergeleri sol tarafta görünmesi benim çok hoşuma gitmesi üzerine Google playde araştırma yaptım. Bu stili değiştirmek için gerekli birkaç program buldum ancak hepsinde benden istediği erişilebilirlik izni.
Bu izin benim için çok önemli değil ancak sorun şu ki iznin içinde fark ettiğim şey (resimde de göstereceğim) yazdığınız metni izleme ( kredi kartı şifreleri ve kişisel bilgiler içerir ) açıklaması uygulamayı kullanırken endişe oluşturdu bende.
Diğer erişilebilirlik izni kalarak yazılanı okuma iznini nasıl engellerim? Uygulamayı düzenleyip bu izni silip tekrar paketleme konusunda yardım ederseniz sevinirim.
yardımcı olursanız sevinirim. grundig gnb 1554 laptop var. ancak aida64 ve cpuz ile baktığımda mevcut ram frekanslarını görebiliyorum. yani; socket 1 1066 socket 2 1333 mhz gibi bişey. ancak anakartın desteklediği ram frekansını nasıl öğrenebilirim. ram alıp yükselticem. üzerindeki ramlar kendinin değil 2. el almıştım pcyi. aida raporu vs ne isterseniz yollayabilirim. bu frekansı öğrenmem lazım. bu arada destek 16 gbye kadar diyor.
Sadece Chrome Kullanan, Sadece internette takılanlar için, en fazla pdf ofis programları kullananlara bir önerim var.Pardus. Yerli Milli bu yazılımla gayet iyi iş başarmışlar. O kadar pratik ve hızlı ki işlemciye yük binmiyor.
birçok windows (exe kurmak için wine denen bir program var) programları da kurmak mümkün. lisans filan yok tamamen bedava ve yerli. tavsiye ediyorum. yaklaşık 3 gündür kullanıyorum sağlam yazılım cidden.
yayın hizmetleri neden ücret alınır? diğer ücretsiz hizmetler 15 dk gecikmeli elbet bir sebebi vardır biri açıklayabilir mi? birde varsa canlı ve ücretsiz trader söylerseniz memnun olurum.
Heyecan olsun diye vb Xp kurdum . Baya güzel bişey. Ve şu anda güncelleme yapıyor. Hani destek kalkmıştı. Bu arada 64 bit sürüm ondan kaynakli olabilir 😂
Hisse alırken 0,18 yazıyor. bu hem alırken hem satarken mi alınıyor, bir de sadece alınan ücret bundan mı ibaret. hisse senedi emir işlemi gerçekleşmeden yapılan düzenleme ya da iptal işlemlerindeki ücretlendirme nasıl oluyor. bilen aydınlatsın lütfen
win 10 korsan oyunların önüne geçmek için yüklenen oyunu köküyle siliyor. :D bunun önüne nasıl geçebiliriz. işletim sistemini değiştirmeden. win defenderi kapatmadan
oynadığım bu oyunların kısayollarına tıklayıp açmak istediğimde dosya bulunamadı bu kısayol silinsin mi gibi uyarı geldi. oyun p.filestan silinmiş. sebebi ne olabilir? neden özellikle cs
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 157
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.856 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.