Şimdi Ara

HIS HD6970 2GB 256bit + Accelero Twin Turbo II Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    asker1695 nickli arkadaş ile anlaşılmıştır. Pazartesi satışı gerçekleşecektir. Şimdiden iki tarafa hayırlı olsun diğer arkadaşlara da ilgisi için teşekkür ederim.

    Forumdan ikinci el olarak aldığım başlıkta da belirttiğim HD6970 kartımı yeni kart almamdan dolayı satıyorum. Ürün aldığımda referans tasarımdı ve hem ses yapıyor hemde ısınıyordu bende Accelero Twin Turbo II soğutucu alıp taktm ve şuanda ısınma ve ses problemi ortadan kalktı. Hatta birçok özel tasarım karttan eminim çok daha sessiz ve serindir. Ürünün faturası, kutusu, referans tasarım soğutucusu ve yeni aldığım soğutucunun kutusu yanımda yoktur. Memlekette kaldı ve getirme şansımda yok. Alacak arkadaş üzerinde soğutucu takılı şekilde sadece kartı alacaktır. Bu sebeple Ankara içi elden satmayı düşünüyorum. İşimden dolayı pazar günü alışverişi yapabiliriz. Kartta şu ana kadar rastladığım herhangi bir problem yoktur gayet stabil ve rahat çalışmaktadır. Performans olarak ise diyecek çok bir söz yok piyasadaki tüm oyunları 1080p de medium-high oynatır. Kart için dikkat edeceğiniz husus ise power supplydir. Minimum kaliteli 600W tavsiye ederim.

    Fiyat: 250 TL (Üzerindeki soğutucuyu baz alarak konuşmak gerekirse makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum). Yukarıda da belirttiğim sebepten Ankara içi elden teslim düşünmemden sanalpazar vs. olmayacaktır. Pazarlık teklif etmeyin desem de teklif edeceksiniz ama şuan için fiyatta indirime gitmeyi düşünmüyorum. Birde pazarlığın suyunu çıkartan arkadaşlara kesinlikle dönüş yapmayacağım.

    Takas tekliflerini aşağıdaki koşullara göre değerlendirebilirim.(Fiyat olarak + ve - konuşulur teklifte belirtirseniz sevinirim)

    1-Ekran kartıyla birlikte AMD Phenom II 965(Kutu, fatura, garanti ve stok soğutucu yok. İki kez tak çıkar yapıldı bir ilk anakartımda diğeride ikinci anakartımda :D) işlemcim var. İkisine karşılık FX8350 düşünüyorum.

    2-240gb SSD

    3- H80i işlemci soğutucusu(Şuan forum fiyatını bilmiyorum ama bir ara garantide değişimden gelen ürünleri bu fiyata veriyorlardı.)

     HIS HD6970 2GB 256bit + Accelero Twin Turbo II Soğutucu

     HIS HD6970 2GB 256bit + Accelero Twin Turbo II Soğutucu
     HIS HD6970 2GB 256bit + Accelero Twin Turbo II Soğutucu HIS HD6970 2GB 256bit + Accelero Twin Turbo II Soğutucu





    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumbiGumbi -- 15 Mart 2015; 9:48:29 >







  • HD6950 den modlu mu yoksa orj. 6970 midir kart?
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Orjinal 6970 hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.