SATILDI
Satılık Sapphire RX 480 8GB NITRO OC
Merhaba, oyunlar için yeterli zamanım olmadığından başlıkta belirtmiş olduğum kartı satışa çıkartıyorum. Çocuktan ve işten dolayı çok fazla oyun oynayamadım bu sebeple kart fazla yorulmadı. Mining işlerine de girmedim. Kartla ilgili belirteceğim hususlara gelecek olursak kartın garantisi dolmuştur, kutusu durmaktadır ve şu ana kadar gözlemlediğim herhangi bir sorun meydana gelmemiştir. Bu açıdan kart için sorunsuz diyebilirim.
Fiyatlandırma konusunda ise lütfen bu fiyat olur mu çok yüksek vb. yorumlarda bulunmayınız. Güncel piyasada kart fiyatları artmış durumda olduğu ve stok sorunu olduğu aşikar. Fiyatlar yüksek seviyedeyken ve kullanım oranım çok düşükken bende satma kararı aldım. Aksi durumda zaten satış süreciyle uğraşmaz ve o bahsi geçecek fiyata kartımdan vazgeçmezdim. Satış sebebimi ve durumu açıkça beyan ettiğimi düşünüyorum. Ricam fiyatlandırma konusundaki ve şurada şu kart var gibi abes yorumları kendinize saklamanız. Güncel piyasadaki ederi ile ilgili tavsiyeleri de dikkate alabilirim.
Merak edenlere ek bilgi olarak, RX 580 bios güncellemesini denemedim. Bu sebeple size konu hakkında yardımcı olamayacağım.
Resimler temsilidir isteyen olursa kasadan söküp detaylı resimlerini gönderebilirim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat: 3000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık
SATILDI
[SATILDI] Zotac GTX770 amp! Edition 2GB 256 Bit
Arkadaşlar merhaba, sistemi yenilemeye çalışıyorum. i7'ye terfi ettim. Ekran kartınıda yenilemek istiyorum. Satış biraz keyfidir satılmasada memnunum şuanki kartımdan
Ürünün herhangi bir sorun veya problemi yoktur. Garanti bitmiştir. Kutusu mevcuttur. Pazarlık düşünmüyorum. Takas ise Ankara içi yapılır ve RX 470 - RX 480 - GTX 1060 ile yapılacaktır. Ayrıca Ankara içi Kızılayda veya Çayyolu Metrosunun herhangi bir durağında elden teslim edilir.
İyi forumlar 

Fiyat: 450 TL
Satıldığı Şehir: Ankara, Yenimahalle
Kargo Şirketi: 3
SATILDI
AMD Phenom 965 + Gigabyte 990FXA D3 + Gskill 2 x 4 GB 2133 Mhz
Merhabalar, Intel sisteme geçmem sebebi ile İşlemci + Anakart + Ram satılıktır. Herhangi bir arızası ve sıkıntısı bulunmamaktadır. Ürünlerin garanti, fatura ve kutuları bulunmamaktadır. Fiyatı uygun tutuyorum bu yüzden pazarlık yoktur ve kargoyu alıcı öder. İyi Forumlar.
Fiyat 350 TL
İşlemci : AMD Phenom II X4 965<
Anakart : Gigabyte 990FXA D3
Ram : Gskill RipjawsX 2x4 GB 2133 Mhz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Fiyat: 350 TL
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Şirketi: 3
SATILDI
[SATILDI] Zotac GTX650 TI 1 GB Satılık/Takslık Fiyat Revize 200 TL
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim hybrid physx hevesi ile aldığım ama hybrid physx den beklediğimi bulamadığım zotac gtx650 ti 1 GB satışa çıkartıyorum. Ürünü forumdan bir arkadaştan aldım yaklaşık iki ay kadar önce fakat FluidMark uygulamasında birkaç dk çalışmasından başka kullanım olmadı. Ürünün kutusu durmaktadır fakat fatura bulunmamaktadır. Garantisini Mascom sağlıyor ve onlara attığım mail sonucu bana garanti bitiş süresinin 24.01.2015 olduğunu ilettiler. Ürün için bir şeyler söylemek gerekirse genel olarak az kullanılmış temiz bir ürün ve piyasadaki birçok oyunu 1080p medium ayarlarda sorunsuz oynatır. Oldukça sessiz, az güç tüketen (Tek 6 pin güç girişi istemektedir. ) ve az ısınan bir karttır.
Takas : Üzerine az miktarda para verebileceğim hd6970 veya hd6950 ile olur. Farklı kartları teklif etmeyin bu seferde crossfire deneyeceğim
Fiyat: 220 TL >> 200 TL ve Kargo alıcıya aittir. İyi forumlar
Resim temsilidir fakat birebir aynısıdır.

-
Referansları
Yorum: Sorunsuz bir alışveriş oldu, güvenilir bir arkadaş.
Yorum: ürünler sağlam bir şekilde elime ulaştı sorunsuz çalışmakta test ettim bir sorun yaşamadım arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkürler.
Yorum: Sağolsun önce ürünü gönderdi, bende daha denemeden ödemesini yaptım. Hiçbir sorun yaşamadık.