Kartı 13 şubat akşamı elmadağ vatan şubesinden almıştım.Kasamda gigabtye odin 470w pfc güç kaynağı var 700/1150 olan çekirdek hızlarını overdrive ile dh incelemedeki değerler olan 830/1330 getirdim test ettim ve testi geçmişti.10.2 sürücüsü kuruluydu daha hiç oyun yüklemeden birkaç gün içerisinde ekranda dalgalanmalar oldu sonra default değerlere geri getirdim.Daha sonra o şekilde pes 2010 oyununu kurdum oyunun patchlerinide kurdum oyunu oynarken 20 dk oluyor ve ekranda komple yeşil çizgiler oluyor ve reset işe yaramıyor pcyi kapatmak gerekiyor.Sonra elimde önceden olan fanı çok ses çıkartan hd4830 taktım onda sorunsuz default ayarlarda oynadım onada oc yapmıştım ama böyle hata vermemişti ve onu o şekilde zaten fazla kullanmamıştım.Acaba dedim 10.2 sürücüsü çok sorunlu diyorlar onu silip 10.1 kurayım dedim yine aynı sorunu verdi.İşletim sistemim win7 64 bit kartada dikkatli baktım yanık devre filanda gözükmüyor.Akşam 9.12 kurup yine deniycem olmazsa yarın servise vercem kartı.Başka oyunlarda denemedim acaba kartın pes 2010 sorunu mu var akşama avp yada bad company 2 sinden birini denicem bakalım yine yapıcak mı
Kartı servise verirsem süpürge sesli hd4830 ile idare etcez artık gerçi anakartta hd4200 var ama kesmez o beni Yarın ben şimdi servise gidersem nasıl bir yol izleyim sizce kullanıcı hatası filan derlerse eğer elimizde patlamasın diye kart sizce büyük ihtimal nasıl bir sonuç gelişir değişim mi olur tamir mi olur yoksa kart elimde patlar mı
Yüksek ihtimalle kartınızı değişime gönderirler, kullanıcı hatası oluşturabilecek bir durum yok gibi görünüyor.
kullanıcı hatası var ati almıssın gecmis olsun umarım hemen degistirirler
quote:
Orijinalden alıntı: emrahrasa
Yüksek ihtimalle kartınızı değişime gönderirler, kullanıcı hatası oluşturabilecek bir durum yok gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fod
kullanıcı hatası var ati almıssın gecmis olsun umarım hemen degistirirler
saolun hocam içimi rahatlattınız umarım fazla uzun sürmez vatan bilgisayar bu konuda nasıl bilmiyorum daha önce ordan o kadar ürün aldım ilk defa servise ürün vercem. Hocam ati aldık,phenom aldık yanınada ati yakışır dedik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme