Şimdi Ara

## HIS'den Pasif Soğutmalı Radeon HD 3650 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## HIS'den Pasif Soğutmalı Radeon HD 3650 ##

Hazırladığı ICEQ soğutmalı ekran kartları ile tanınan HIS, AMD-ATi'nin orta segment için hazırladığı yeni grafik çözümü Radeon HD 3650'nin pasif soğutmalı yeni bir varyasyonunu hazırladı. HIS HD 3650 iSilenceIII olarak nitelendirilen model, HD 3450/3650 lansmanından sonra duyurulan ilk pasif soğutmalı model olmamakla birlikte hem pasif soğutmalı hemde GDDR3 bellek kullanan ilk model olduğu ifade ediliyor.

Zalman'ın ısı iletim teknolojisini esas alan VNF10 soğutmasını kullanan ve ısı aktarım boruları ile dikkat çeken soğutma 725MHz gpu ve 1400MHz bellek saat hızına sahip. 128-bit bellek veri yolu ile gelen ekran kartı üzerinde 512MB GDDR3 bellek yer alıyor. 55nm üretim teknolojisine sahip RV635 gpu'sunu kullanan kart ayrıca DirectX 10.1/Shader Model 4.1 ile PCIe 2.0 ve Crossfire desteğine de sahip.

Mavi PCB ve daha iyi sinyal kalitesi için Altın kaplı DVI konnektörleri ile gelen ekran kartı özellikle tatminkar bir 3D performansı HTCP'leri besleyecek çoklu ortam yetenekleri ile sunan orta segment sessiz bir ekran kartı arayışında olanların değerlendirebileceği bir çözüm olarak HIS'in yeni modeli dikkat çekiyor.

• orta seviyede bir kart. ama DirectX 10.1/Shader Model 4.1 ile PCIe 2.0 ve Crossfire desteğine sahip olması güzel bir artı.ekonomisi kısıtlı olan kullanıclar için cazip bir kart bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

orta seviyede bir kart. ama DirectX 10.1/Shader Model 4.1 ile PCIe 2.0 ve Crossfire desteğine sahip olması güzel bir artı.ekonomisi kısıtlı olan kullanıclar için cazip bir kart bence

evet katılıyorum fiyatlarıda uygunn
  • fiyat konusun da çok iyiler ayrıca fansız olması iyi ama hala orta sekmendte 128 bit kullanılması garip
    keşke 256 bit olsalar
  • HİS soğutma işini gerçekten biliyor ve soğutmanın görünüşüde süper olmuş!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

orta seviyede bir kart. ama DirectX 10.1/Shader Model 4.1 ile PCIe 2.0 ve Crossfire desteğine sahip olması güzel bir artı.ekonomisi kısıtlı olan kullanıclar için cazip bir kart bence

+1. Ayrıca performansını bilemem ama soğutma güzel gözüküyor.
  • Bu HIS markası yurt dışında hangi isim altında satılıyor ben öle pek göremiyom sitelerde falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AM2

Bu HIS markası yurt dışında hangi isim altında satılıyor ben öle pek göremiyom sitelerde falan.

yine his adında satılıyor diye biliyorum x-bit labs'ın incelemelerinde de geçiyordu çünki
    his soğutmada çok iyi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinaryCitizen -- 24 Ocak 2008; 16:36:38 >
  • elektronik soba bu olsa gerek
  • pasif soğutma hiç cazip gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.