Şimdi Ara

Hırsızlar Terk Edin Artık Şu Forumu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum hırsızlarla doluştu iyice , eskiden ne güzel eğlenirdik birbirimizin hemen yardımına koşardık kimse birbirine yamuk yapmazdı.. Şimdi noluyor ya hırsız yeri değil burası ben eski forumumu istiyorum .. .

Cenk,LancerJack,aSiBey,Num@n,silifkeli_ejder,6e,Me®t gibi dürüst insanlar vardı bu forumda nerdesiniz arkadaşlar eskiden hep güncel olurduk online olurduk şimdi kimsecikler yok arada mesaj atmaya girerlerse giriyorlar ..

Şu hırsızlar terketsede forumu eski halimize dönsek yeter.. Gidin artık

Benim forumdaki eski nick : Eddy77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .YaVuZ. -- 31 Ocak 2008; 11:52:20 >

• kardes tamamen haklısında post sayılarına göre güweniyorlar insanlara ve ortağım thePhenom(sertan322) de son derece güwenilir bir arkadasımızdır.Benim €ski isim AhmetKutluhan daha yeni yeni tanısıyoruz sizlerle yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yardıma hazırımdır.Her zaman diyorum takas yapıcaksanız post sayısına asla güwenmeyin.
  • mertftceza
  • quote:

Orjinalden alıntı: .YaVuZ.

Arkadaşlar forum hırsızlarla doluştu iyice , eskiden ne güzel eğlenirdik birbirimizin hemen yardımına koşardık kimse birbirine yamuk yapmazdı.. Şimdi noluyor ya hırsız yeri değil burası ben eski forumumu istiyorum .. .

Cenk,LancerJack,aSiBey,Num@n,silifkeli_ejder,6e,mertftvceza,Me®t gibi dürüst insanlar vardı bu forumda nerdesiniz arkadaşlar eskiden hep güncel olurduk online olurduk şimdi kimsecikler yok arada mesaj atmaya girerlerse giriyorlar ..

Şu hırsızlar terketsede forumu eski halimize dönsek yeter.. Gidin artık

Benim forumdaki eski nick : Eddy77

Yuh artık hiçbişey demiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

kardes tamamen haklısında post sayılarına göre güweniyorlar insanlara ve ortağım thePhenom(sertan322) de son derece güwenilir bir arkadasımızdır.Benim €ski isim AhmetKutluhan daha yeni yeni tanısıyoruz sizlerle yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yardıma hazırımdır.Her zaman diyorum takas yapıcaksanız post sayısına asla güwenmeyin.

adamların post sayısı düşük oluyo bişi yazıo admı forumdan kowuyolar. ama sonra postu yüksek olanlar yarbay binbaşı olan arklarımız char soyuyorlar

%100 haklısın kanka
  • Mertin size ne yaptığını bilemiyorum ama bana bi yamuğu olmadı.
    @Cyber_Mage
    aSiBey sana ne yaptı ki herkezi böyle suçluyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

kardes tamamen haklısında post sayılarına göre güweniyorlar insanlara ve ortağım thePhenom(sertan322) de son derece güwenilir bir arkadasımızdır.Benim €ski isim AhmetKutluhan daha yeni yeni tanısıyoruz sizlerle yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yardıma hazırımdır.Her zaman diyorum takas yapıcaksanız post sayısına asla güwenmeyin.

+999999999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .YaVuZ.

Mertin size ne yaptığını bilemiyorum ama bana bi yamuğu olmadı.
    @Cyber_Mage
    aSiBey sana ne yaptı ki herkezi böyle suçluyosunuz

mert le aynı okuldayız ve aynı servisteydik bu senenin başına kadar ve bazı olaylar olmuşdu onla ilgili ondan güldüm

asibey de cyber_mage e deil tüm foruma yaptı yapıcanı
  • Şahsen ben post'u yüksek olanlara daha az güveniyorum.Forumdan kimseyle alışveriş falan yapmadım ama eğer öyle bir durum olcak olursa çok iyi tanımasam da 2-3 kişiye güvenirim o kadar..En güvenlisi güven yoluyla iş yapmamak(reel'den tanımıyorsanız)....
  • Bu işin post sayısıyla hiç mi hiç alakası yok beyler...
  • Forumda Kimin Ne Olduğu Belli Değil Böle Bir Topic Açıyorsun AMa Yarın Seninde Başka Birine Kazık Atmayacağında Belli Değil Şimdi Bana Ben Hırsızmıyım Vs. Ayağı Yapma Varsayımdan Bahsediyorum Zaman Değişiyor Herkes Değişiyor Kişilik Değişiyor En Önemlisi Dünya Değişiyor Bırakta Forumda Değişsin..

Keşke Dememek İçin Her Anı Mutlu Geçirin Millet Çünkü Onun Tekrarı Olmuyor..

Hack OLaylarına Gelincede Kimse Kimseyi Güvenip Vermesin ID Şifre Dosya Almasın Birbirinden Çözüm Basit Ama Safı Safına Karşındakine Güvenerek Olmaz Bu İşler..

İşte O Zaman Ne Bu Tür Topiclere Gerek Kalır Nede Bu Tür Yorumlara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Forumda Kimin Ne Olduğu Belli Değil Böle Bir Topic Açıyorsun AMa Yarın Seninde Başka Birine Kazık Atmayacağında Belli Değil Şimdi Bana Ben Hırsızmıyım Vs. Ayağı Yapma Varsayımdan Bahsediyorum Zaman Değişiyor Herkes Değişiyor Kişilik Değişiyor En Önemlisi Dünya Değişiyor Bırakta Forumda Değişsin..

Keşke Dememek İçin Her Anı Mutlu Geçirin Millet Çünkü Onun Tekrarı Olmuyor..

Hack OLaylarına Gelincede Kimse Kimseyi Güvenip Vermesin ID Şifre Dosya Almasın Birbirinden Çözüm Basit Ama Safı Safına Karşındakine Güvenerek Olmaz Bu İşler..

İşte O Zaman Ne Bu Tür Topiclere Gerek Kalır Nede Bu Tür Yorumlara..

Sende bi bakıma haklısın ama herkez insan olmayı bilirse bu sorun ortadan kalkar.

@osandinho
    ne yaptı sölesen?

• post sayısına bakmaz ama bence katılım zamanına bakmak gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.