Bana sorarsanız Aksağın Polisler tarafından tarandığı için üzüldüm. Genel itibariyle güzel bitti final ama.
Yazık oldu filme.ERken bitirdiler, çok kaliteli filmdi bence
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx
film değil dizi
quote:
Orjinalden alıntı: zekeriyahoca
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx
film değil dizi
fazla bi izlediğim bi dizi değildi ama kaçıncı bölümde bitti
hayırlı olsun camiamıza
piyasadaki oyuncu kadrosu en iyi diziydi ama gereken ilgiyi görmedi 50. bölümde bitti, cok geniş izleyici kitlesi yoktu dizinin.cok güzeldi kıymetini bilemedik geçmiş olsun artık
quote:
Orjinalden alıntı: Lloyd Banks
piyasadaki oyuncu kadrosu en iyi diziydi ama gereken ilgiyi görmedi 50. bölümde bitti, cok geniş izleyici kitlesi yoktu dizinin.cok güzeldi kıymetini bilemedik geçmiş olsun artık
50 bölüm az ama öz olmuş yani ya cennet mahallesi gibi devamlı aynı konular işlenseydi
Hırsız polis hem oyunculuk hem de senaryo açısından çok başarılı bir diziydi. Yönetmeninden oyuncusuna kadar hespini kutlamak lazım. eli yüzü düzgün bir diziydi. Aksağa arada sırada kızmama rağmen ben de çok üzüldüm ölmesine.
Bu diziyi de kaçırdım, zaten ben her iyi diziyi kaçırırım.
Bi dizi başlar ben izlemem, bi bakarım tüm Türkiye müptelası olmuş, örneğin "İkinci Bahar", herkes tapıyodu diziye ama ben baştan izlemedim, sonradan da takılmak istemedim. Sonra dizi ülkede olay oldu, ben de meraktan çatladım bu dizide bu kadar ne var diye...
"Hırsız Polis" için de genelde olumlu şeyler duydum ve onu da kaçırdım. Belki tekrarı verilir, genelde diziler final yaptıktan sonra tekrarını veriyo kanallar, eğer böyle bi duyum alırsanız buradan ilan edin arkadaşlar da bu sefer izleyeyim...
Bence vasat bir diziydi bitmesi iyi oldu
bence süper bi diziyde tabi türk halkı mafyadan başka bi halt izlemediği için bununda es geçti nerede var dı bu dizideki oyunculuklar mavi dışında hepsi süper rol kesiyolardı özellikle komiser Çınar rolündeki Timuçin Esen Türkiye nin yeni jönüdür.Rakibi yoktur.Ayrıca yerli AL pacino Uğur yücel gibi bi ustayıda unutmamak lazım bu iki süper oyuncunun yeni dizilerini merekla bekliyorum.Ayrıca Timuçin esen in bir sinema filmine dahil olmasını istiyorum son bölüm güzeldi scarface i hatırladım
quote:
Orjinalden alıntı: **ANKRGCU**
Bence vasat bir diziydi bitmesi iyi oldu
çok zararlı bir diziydi insanları hırsızlığa özendiriyorlardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme