Şimdi Ara

Hırs+Azim+Mücadele=Dirk Kuyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne düşünüyosunuz beyler

• Soldaki hakemmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Soldaki hakemmi

Galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Soldaki hakemmi

Muhtemelen. Akhisar beyaz biz de çubuklu vardı. Eğer sahaya biri şortla dalmadıysa hakem

Kuyt zaten teknik bir oyuncu değil. Herkes ekstra birşeyler yapmasını bekliyor ama Liverpool da da araya paslar atıp, 45 metreye nokta atışı top indiren birisi değildi. Mücadelesi ve hırsıyla ayakta duruyor ve takım taşıyordu. Bizde de o görevi üstlenecek. Arkasındaki adamlarda biraz çaba gösterse birşeyler olacak da o yok. Bu herif de bir gün zaten Gökhan ı falan çiğneyecek sakız gibi. Her döndüğünde laf ediyor niye basmıyorsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

İlk geldiği zaman golleri sıralarken de söyledim herkes laf etti, şimdi de söylüyorum. Ben beğenmiyorum Kuyt'ı. Hırs+azim+mücadele? Eee? Orta saha mı bu adam? Yaratıcılık, üretkenlik, top kontrolü, pas yüzdesi? Her maç takımın en çok top kaptıran adamı oluyor. Sahada 30 küsür yaşında sadece koşup mücadele eden Kuyt'ı göreceğime 45 yaşında yürüyen Alex'i görürüm daha iyi. İkincisinin maç kazandırma ihtimali daha fazla.

Ruhsuzlardan iyidir Kuyt. (Hemen Alex'e çekmeyin konuyu.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk geldiğinde bişey yapamaz diyodum ama istatiksel olarak yanılttı beni. Nasıl oynadığını pek bilmiyorum çok izlemiyorum maçlarınızı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

quote:

İlk geldiği zaman golleri sıralarken de söyledim herkes laf etti, şimdi de söylüyorum. Ben beğenmiyorum Kuyt'ı. Hırs+azim+mücadele? Eee? Orta saha mı bu adam? Yaratıcılık, üretkenlik, top kontrolü, pas yüzdesi? Her maç takımın en çok top kaptıran adamı oluyor. Sahada 30 küsür yaşında sadece koşup mücadele eden Kuyt'ı göreceğime 45 yaşında yürüyen Alex'i görürüm daha iyi. İkincisinin maç kazandırma ihtimali daha fazla.

Ya Sow, Volkan, Gökhan hariç takımın hepsi ruhsuz zaten. Mesele o değil. Diğer oyuncular ruhsuz, kötü diye Kuyt'ı da övemem. En sinir oldugum huyu ise her şeyde hakeme itiraz ediyor. Ulan adam geliyor ayagından topu söküp alıyor, foul filan yapmıyor. Hemen hakeme el kol.

Hakeme itiraz etmek hakemi etki altında bırakmak için yapılan bir şeydir.Her futbolcu bunu yapar.Sanırım sen Kuyt'ı sevmediğinden sorun yaratıyorsun.Bende Topal'ı sevmem mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten takdir edilmesi gereken bir oyuncu. Dün Fenerbahçe' nin aldığı 3 puanda en çok Kuyt' ın emeği vardır bana göre. Adam 90 dakika boyunca koştu, pres yaptı, kendini yırttı..

Bir ara ben bile yoruldum izlerken
  • quote:

+1
    gün geçtikçe teknik yoksunu tek yaptıkları sağa sola koşmak olan adamlara kalıyor fenerbahçe. aykut da kendinin ne kadar teknik yoksunu bir topçu olduğunu bildiğinden egosu el vermiyor alex gibi, andre santos, krasic, stoch gibi adamların sahada topla dans edişlerini izlemeye. varsa yoksa selçuk, m. topuz, bekir ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

quote:

Ya Sow, Volkan, Gökhan hariç takımın hepsi ruhsuz zaten. Mesele o değil. Diğer oyuncular ruhsuz, kötü diye Kuyt'ı da övemem. En sinir oldugum huyu ise her şeyde hakeme itiraz ediyor. Ulan adam geliyor ayagından topu söküp alıyor, foul filan yapmıyor. Hemen hakeme el kol.

Gökhan Gönülün ruhunda son 2 sezondur zayıflama olduğunu bir benmi düşünüyorum bilemedim,

Biz duygusal bir millet olduğumuzdan dolayı Gökhan Gönüldeki büyük düşüşüde göremiyoruz.

• İlk geldiğinde karakterli,iş ahlakı olan ve tam bir profesyonel demiştim ama sadece oyun anlamındaymış,rakibi tahrik etme konusunda da gayet iyiymiş.
  • Kuyta laf edenler mi var hala? Bu adam gol atıp, asist yapıyor. Futbolun amacı bunlar değil mi zaten? Hırsı, 90 dakika yorulmadan koşması dışında kaptırdığı toplara laf yapan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Kuyta laf edenler mi var hala? Bu adam gol atıp, asist yapıyor. Futbolun amacı bunlar değil mi zaten? Hırsı, 90 dakika yorulmadan koşması dışında kaptırdığı toplara laf yapan var.

90 dakika kosması hakkında dogru soyluyosunda yorulmaması konusunda yanılıyosun Adam kosmaktan yanındakıne pas veremıyor
  • Şu adamı her zaman mevkisinde oynatsa.Gidiyor bilmem nerelere koyuyor.
  • Bal yapmayan arı.
  • Hırs+Azim+Mücadele=Dirk Kuyt=Elmander
  • Valla transfer döneminde boşa yapılmış transfer diyordum adam yaşına göre bakarsak çok iyi mücadele ediyo ama bi yere kadar olur bence sizinde dediğiniz gibi yanlış anlamayında bir Alex etmez.
  • burağa laf eden arkadaşlar bu adamı dikkatle izlesinler. tamam çok istekli ve hırslı bir futbolcu ama karakter olarak sevdiğim birisi değil... daha doğrusu maç içerisindeki davranışları çok itici geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

burağa laf eden arkadaşlar bu adamı dikkatle izlesinler. tamam çok istekli ve hırslı bir futbolcu ama karakter olarak sevdiğim birisi değil... daha doğrusu maç içerisindeki davranışları çok itici geliyor bana.

en azından havaya takılıpta penaltı istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: girye

burağa laf eden arkadaşlar bu adamı dikkatle izlesinler. tamam çok istekli ve hırslı bir futbolcu ama karakter olarak sevdiğim birisi değil... daha doğrusu maç içerisindeki davranışları çok itici geliyor bana.

en azından havaya takılıpta penaltı istemiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.