Şimdi Ara

hiremco fx turbo (görüntü istediğim gibi değil))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar elimdeki dm 800 hd pvr yi geri verip fx turbo aldım ilk izlenimlerim dm800 göre kullanımı kurulumu ve server ayarlarının kolayca kumandadan yapılıyor olması ve kanal geçişlerinin ve cihaz açılış süresinin çok hızlı olmasına rağmen özellikle sd yayınlarda görüntü kalitesi istediğim gibi değil, bir kaç ayarla biraz görüntüyü iyileştirebiliyorum ama kesinlikle istediğim seviyede değil. bu sebeple isteyen olursa;

hiremco fx hd turbo + dectron 90000 combo recevirimi (bağlantı kablolarıyla beraber) satabilirim 300 tl

• Selamlar,

FX Turbo'yu almadan önce, keşke forumdaki geçmiş mesajlarıma gözatsaydınız...

Sizinde müşahit olduğunuz gibi ALI çipset'li bu cihaz, scaning(tarama) ve deinterlacing
    (bindirme) görevini iyi yapamamaktadır.

Saygılar, sevgiler.
  • dm800 ü neden geri verdiniz hocam?
  • dm 800 biraz yavaş bir makina ama hiremcodan kat kat daha iyi bir makinadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerciyim

dm800 ü neden geri verdiniz hocam?

çok yavaş çalışıyor, kumanda geç algılıyor, ayrıca klon olduğu için güncelleme yapmaya çekindim. kendi kendine cihaz donuyordu fişi takıp çıkarmak zorunda kalıyordum, bir de sd yayınlar da istediğim görüntüyü alamadım trt hd s2 tuneri kullanıyor bu cihaz s2 de tam stabil değil görüntü sık sık donuyordu. ama hakkını da yememek lazım kullanım amacı çok geniş mesala server, web ten tv izleme gibi fakat çok ağır bir makina izlenimi verdi bana bu yüzden geri verdim

hiremco fx ise webten tv izleme özelliği ve görüntü işleme kalitesi yüksek olsaymış inanın tadından yenmeyecekmiş.

serkan beyin tavsiyesi üzerine dm 800 se klon çıkasıya kadar fx turboyu kullanmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heqle -- 24 Mayıs 2011; 15:29:34 >

• bilginiz olsun diye söylüyorum bu cihazları sony 40ex700 e xboxın original hdmi kablosuyla bağlı ve tüm bağlantılar hakkında yeterince bilgiye sahibim onun için yanlış bağlatı, ayar ya da tv den tv ye fark eder gibi düşünmenizi istemiyorum. hemen hemen en üst düzeyde sistemim var, ilginize teşekkür ederim
  • fx turbo ..cihazı 14 haziranda sipariş verdim. 15i elimdeydi. ilk başta bütün kanallar ve trt hd atv hd sorunsuz çalışıyordu. ayın 23 ünde sinyal yok mesajı almaya başladım kanalı değiştirdikçe. uydulardaki sinyal kuvveti bazen yüzde 75 bazen 35 oluyordu. örnek türksat 1a 35, hotbird 75 veriyor sirusa geçince 35e düşüyor. tekrar hotbirde geçince o da 35e düşüyor. tamamı ile hafızayı silip tekrar taratınca kanallarının hiçbiri gelmemeye başladı. herhangi bir kanalı izlerken diğerine geçince eğer o kanalda sinyal yok mesajı geliyorsa gösteren kanala geçince orası da sinyal yok demeye başladı. 8 günün sonunda uyduyu kapayip hizlialdan aldiğim cihaz için arıza formunu doldurmak zorunda kaldım. sorunun cihazda olduğunu düşünüyorum. fx lerde x3ler gibiyse işimiz var demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın @afaruki,

Anladık cihazınızın kronik tuner problemi nüksetti... SEUL ile ilgili açılmış başlıkların
    birden fazlasına aynı sorunu yazmanızın faydası yoktur. İsterseniz cihazını servise
    gönderin baksınlar. Giderilecektir. Ancak aynı sorunun belirsiz tarihte tekrar nüksedeceğini
    de unutmayınız.

Ha bu arada;

Bu başlık cihazın görüntü kalitesini değerlendiren içerikteki bir başlıktır. Hazır bu başlığa uğramışken, gelişmeyi okuyabilirseniz, cihazın görüntü kalitesinin ne olduğunu yada ne olmadığını daha bilinçli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacaktır.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.