Şimdi Ara

hiperonline wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizçe nasıl ? akk filan yok https://www.youtube.com/watch?v=x2RXXx-fpMU hiperonline wireless hiperonline wireless hiperonline wireless hiperonline wireless hiperonline wireless
     hiperonline wireless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 12 Aralık 2015; 21:07:01 >

• Fiyatlar sınırsız için gayet güzel upload hızı 1mbit ise alınabilir gibi
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    upload 0.50 mbps ile 2 mbps arası.
  • 8 mbpsye 4 veriyorlarsa yaramaz kardeşim 8 üstü yokmu kampanyalarında 16 felan varsa tam veriliyoraa bende geçebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkin58 Y kullanıcısına yanıt
    afyon da var sadecehttps://www.youtube.com/watch?v=x2RXXx-fpMU
  • Kardeşim gayet iyiymiş yerinde olsam 12 mbps olandan alırdım istanbulda olsa direk alırdım

modem de sorunu var ethernet bozuldu ayrıca taahhüt falan vermeden kullanıyorsun istersen 6 fatura filan ödemeden kullanıyorsun.
     hiperonline wireless
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLONET MODEM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gayet iyi ama benim oturduğum yerde malesef yok bunlar 80tlye kadar verebilirim aylık 16 üstü için 8den kurtulmak için

modem garanti göndersem karşılarmı acaba ?
  • Kullanıcı hatasıysa para alırlar bozulma şekline bağlı benim bi ara başıma gelmişti 8 mbps tarifede 3mbps veriyordu gönderdim sıfır gönderdiler d.smart kullanırken

http://www.speedtest.net/result/4962870990.png hocam şuan 6 mbps indirme hız var yüklme ise 0.52 mbps tarife 2 mbps kullanıyor arkadaşım almış.
  • Gayet iyi kardeşim

hocam bunlar vdsl üzerinden 92 kişi den fazla internet alıyorlar wireless nasıl yetyor anlamadım fiber de yok.
  • Vdsl fiber farklı şeyler değil ikiside fiber kabloyla çalışıyor

yeminle fiber yok okulla giderken her gun gördüğüm bakır kablo.
  • Saha dolabına kadar fiber çekiliyor görünmez zaten

Saha Dolabı yeni değil.
     hiperonline wireless
    hocam tp link müşteri hizmetlerini aradım durumu anladım üçretsiz yapacaklarını söylediler kargo üçretti de onlar ödeyeceklermiş nasıl oldu bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam tp link müşteri hizmetlerini aradım durumu anladım üçretsiz yapacaklarını söylediler kargo üçretti de onlar ödeyeceklermiş nasıl oldu bende anlamadım

Servisin adresine anlasmali kargo sirketiyle yollayin. Sorunu bir kagida yazip kutuya koymaniz yaririniza olur. M.h farkli kayit aciyor sonra sorun yok diye geri yolluyorlar.

Bu arada bu saglayicilar metro ethernet kullanir.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    hocam normal sabit internet ile wifi birleştirmeyi düşünüyorum böyle upload hız ile download hız artıması için not yazarım olmadı yeni modem alacam şuan turk telekom hat zayıflaması çok kötü durumda sabahlar 8 Mbps turk telekom veriyor hiperonline de bir 7 Mbps verse 15 Mbps çok iyi olur diye düşünüyorum 1 Mbps de upload hızı nasıl olur ?
     hiperonline wireless

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.