Şimdi Ara

Hipernete geçmek için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hipernete geçmek istiyorum. Fibernerede sitesinden baktım, adresimde hipernet gözüküyor. Yan sokaklarda falan da var gözüküyor. Aradım geçmek için, onlar baktılar. Altyapı yok ADSL en iyisi diyorlar. Merkezi bir yerde oturuyorum. Türk telekom müdürlüğüne de en fazla 1km uzaklıktayım. Nedir bu rezalet internet ya?

    Hipernete geçebilmek için neler yapmam lazım elim kolum bağlı beklemek zorundamıyım? Ayın 14ü daha AKK denen lanet işlemeye başladı bile. 360p videoda donma oluyor 5 cihaz bağlı evde. 20 TL ödediğim mobil internet 20 kat daha hızlı olacak iş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 15 Şubat 2017; 0:30:40 >



  • yakınlarında sokak baslarında veya caddelerde telekom kutuları varmı yol uzerınde...dslam kutuları veya t11 kutuları varsa hızmet alırsın cok uzakta ıse :( cunku bu kutularda 100 mbps kadar hızlar var..cok asırı uzak dıılse bıle 24 - 35 vdsl alırsın..
    mh lerı bazen yanlıs bakıyor veya yanlıs bılgı verıyor..
    en ıyısı telekom mudurlugune gıt en saglıklı bılgıyı ordan al derım..
    cunku bende aynı mh lerıne dıyorum baglı oldugum hattımda 110 mbps desteklıyor 100 mbps alacagım su an 51 baglı calsıyor hat degerlerı cok ıyı..dıyorkı 24 den yukarı alamassınız..zaten dıyom 51 kullanıyom..sonra baktım olmuyacak telekom mudurlugunde teknıslenler ıle gorsutum..ordan baktılar hattınız 100 mbps desteklıyor sorun yok alın yarın acarız dedıler ve aldım ertesı gun actıalr sorunsuz kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.