Fiverr denilen siteden adam beş dolarak tek sayfalık internet sitesi yaptırıyor. O fiyata paso Hintliler iş yapıyor. Ancak hem verdikleri iş komedi hem de daha iş almadan yaptıkları pazarlık utanç verici. İlginiz varsa kesin izleyin. |
Hintli Yazılımcılar Leş

-
-
Hindistan mühendis kusan bir ülke.
-
Olsun bütün mühendislik derslerini onlar veriyor. Hintli aksanı öğrenmeden mezun olamıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En kötü Hintli yazılımcı bizim ülkedeki yazılımcılardan bin kat daha iyi.
Algoritmanın beşiği olan bir ülke ve sen leş diyebiliyorsun.
-
Hintlileri ben de çok iyi sanıyordum. Ancak Siraj Raval skandalınından sonra şüpheyle bakar oldum. Sonra Avrupalı bir geliştirici Hintlilerin pek temiz kod yazmadığını söyledi. Doğu Avrupalı ve Türk geliştircilerden daha memnun olduğunu söylemişti. Hintliler kaliteyi pek önemsemiyor diye algı oluştu bende. Ama Microsoft, Google CEO'ları da Hintli.
-
Tasarım piyasasını da altüst ettiler.
-
Hindistanlı yazılımcıların sayısı çoktur ama birçoğu kalitesizdir.
IITlerden çıkan 1000 eleman falan dünyaya yayılıp mit gibi okullarda okuduğu için öyle bir izlenim var ancak 2 milyarlık ülkeden bahsediyoruz.
Çoğu freelance sitelerde milleti dolandırır.
-
Hazır script ile yapıyorsa 20dk da kurar zaten 5 dolar 20 dk için fena para değil.
-
Geçen gün bir program için video izleyeyim dedim 10 dkkalık video için 3 saat sövdüm. Bizim ülkede kimse ingilizce konuşmaya utanıyorum telaffuzdan dolayı demesin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlgim yok Hindistandan bir halt olmaz.Hindistan denen yeri gördükçe Allaha şükrediyorum iyikide orda doğmamışım diye 🙏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistanlı yazılım geliştirici sayısı çok olduğu için iyisi de kötüsü de var. Genel olarak bu eğitimi peynir ekmek gibi veriyorlarsa zaten elemanların çoğu kalitesiz olur. Yinede on binlerce yazılımcı yetiştirdikleri ve youtube daki yazılım videolarını benim gibi üşenmeyip çektikleri için sektörde baya biliniyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlk defa Ed izleyen birini gördüm
Hintlileri ben de sevmiyorum açıkçası, karafatma gibi her yerden fırlıyorlar ve freelance piyasasının içine ediyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X