Şimdi Ara

Hint Bulbulu , yavru istiyorum acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 yillik 2 adet biri dişi biri erkek hint Bülbülüm var. İlk olarak 3 tane yumurtladi. 2 haftayi gecdi yumurtalari aldim içi bos olduğu anlasildi cunku. Sonra teker teker yumurtladi gene toplam 4 adet. Gene bos cikdi kirdilar falan. Ben de 1-2 dene yanlislamaya kirdim . hatta icinden koyu yoğun kivamli bize cikdigida olduydu kesin yavrulu tek yumurtaydi onu da ben kirdim
    Neyse sonra ara ara tek tük yumurtladi. Bi bakiyorum yumurta var bir bakiyorum yok.toplam en az 12 defa yumurtladi yani. En son 2 ay önce bir adet çok kucuk ucu yamuk yumurta gördüm. O da kirildi . çünkü 1-2 hafta öncesine kadar birden şiddetli kavgalar başladı. O yumurtadan sonrada başka yumurtlamadi. Ama bir kaç kez ciftlesdiklerini gördüm. Ama yumurta yok. Ara sira kavga ediyorlar bazen barisiyorlar. Erkek yuvaya dişinin yanina giriyor dişi isiriyor onu atiyor yuvadan. Bazende erkek dişiyi kovaliyor.
    Kafese pamuk koydugumda erkek dişinin yuvaya götürüyor hemen ama dişi yine erkeği yanina almiyor. Erkek barismak istiyor dişi istemiyor gibi. Bunun üzerine de erkek ara sira kizip dişiyi dovuyor. Dişide erkeğe satasiyor bazen. Yumurta ve yavru istiyorum. Ne yapmaliyim ? Yeni yuva taktik. Mama koydum. Vitaminli su koydum. Kafesi temizledim falan hala küsler. Dişi hastalikdan mi yumurtluyor yoksa istemeyerek mi ? Çözüm bulun yardim edinnn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KISIR OLMUŞ

• ArianaFan kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak söylüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Neye dayanarak söylüyorsun ?

Duvara

• ArianaFan kullanıcısına yanıt
    Seni adam yerine koyanda kabahat

• general4242 kullanıcısına yanıt
    ne cins kuşların var lan senin,sen erkekle dişiyi 1 hafta ayır birbirlerinin kıymetini anlasınlar :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D adamlarn yumurtasını kırıyon sonra neden yumurtlamıyo diyon :D
  • imam24 kullanıcısına yanıt
    Çoğunu onlar kirdi olm, ben içinde yavru olan yumurta bana dek gelmiş ben kirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    knk bi süre bi bekle bakalım bu hayvanlarında bi üreme dönemi vardır elbet senn saydıgna görede fazlaca yumurta bırakmış içi boş olsada belki kendi kendine yeniden düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.