Şimdi Ara

HiMedia Q12-II (Android+BluRay 3D+HMDI-1.4+XBMC+AirPlay+Miracast+DLNA+INCELEME) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.072
Cevap
28
Favori
68.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • isitok İ kullanıcısına yanıt
    Bunların ne işe yaradığını yazarsanız daha faydalı olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çimuanos

    XBMC konusunda acemiyim harici flash ı kendi medya playeri goruyor fakat xbmc gormuyor. Yapmam gereken ayarlarmi var

    Bu konuda yardimci olacak var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart blu deneyebilen hic kimse oldu mu ? Cihaziniz google a kayitli degil hatasi alipta bosuna para vermeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeNoMoRpH -- 23 Haziran 2014; 8:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBMC nin dvdplayeri ile dts hd ve truehd alabilen varmı, alınabiliyorsa nasıl, dtshd formatlı remuxları dts olarak gönderiyor avr ye.
  • Modlu yazılımı yüklediğimizde uzakten erişim kapalı geliyor, ben ilk bir kaç denememde dikkat etmemiştim DTS Patch yüklerken eror verdi sonra uzaktan erişime izin verince sıkıntı olmadan yükledi. Benim gibi dalıp takılan varsa bilgisi olsun.
    Ben Türkçe altyazı da hala sıkıntı yaşıyorum. Ayrıca bir ayar yapmak gerekiyor mu?
    Modlu yazılımı yükledim, dili türkçe yaptım, nas'ı gösterdim, dts patch yükledim, deneme yaptım olmadı. Gerçi arkadaşın yüklediği videoyu izleyeceğim ama bir şey atladığımı düşünen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Diigiturk Play'de bahsi geçen halka cihaz bana geldiği ilk günden beri vardı (orijinal yazılımda hata mevcuttu ) , sonraki güncellemeyle alakası yok yani !!!
    Bunu bile bile, neden satarken böyle bir halka var diye demediniz de şimdi sizin derdiniz nedir diye üzerinden 3 gün geçtikten sonra ortaya çıkıyorsunuz? Foruma girip neden sizi ilgilendiren mesajlara yorum yazmadan kaçıp gidiyordunuz ?!!! GG'de ürünü iade edecem diyorum oralı olmuyorsunuz!!!!
    Esnaflığınız üç kuruş etmez, sattığınız mal da ortada !!!
    Başımın gözümün sadakası olsun!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo62

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    Q5 II'i bir süre kullanıp hızını ve esnekliğini gördükten sonra insan Dune'un yavaşlığına katlanamıyor ki Dune aslında medya oynatıcılar içinde en hızlılarından biridir. Diğer yandan Dune flv dosylarını, vp6 kodek kullanan videoları tanımaz. Ben bir video indirdiğimde bunu medya oynatıcımın oynatmasını isterim. Dune varken bir de yanında bu tip videolar için Dark Cinemania XS duruyordu. Özetle Dune cihazının Q5 II'ye karşı hiçbir artısı yok. Buna göürüntü kalitesini de dahil ederim. Yazdıklarım Dune'a çamur atmak gibi algılanmasın, bunları piyasadaki ne kadar medya oynatıcı varsa mağazalarda gidip kurcalamış biri olarak söylüyorum. Ayrıca göreceksiniz bir zaman sonra Dune da Sigma ile uğraşmayı bırakıp XBMC destekli Android cihazı çıkaracaktır, ben de o zaman yine Dune'a geçeceğim. Tabi gidip de Çin ürünlerinin 3 katı fiyat çekmezse... Aksi takdirde Dune'un da piayasada kalma şansı yok.

    Doğrudur hocam yanlış anlaşılmasın ben cihaz için kötüdür felan demedim zaten elimde olmadıgı için hiç denemedim de, dediğiniz gibi herkesin ihtiyaçları ve beklentileri farklı, benim flv ile işim olmadıgı için dikkat etmedim. Bana dune çok seri geliyor ama siz sanırım farklı uygulamalar browser felan kullanıyorsunuz. Ben dune da o işe girmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Benim Dune yi favori media playerim olarak görmemin temel sebepleri
    1-Altyazı mükemmel.Yani kastım Türkçe karakter vb değil, altyazının görünümü. Font, kalınlık ve keskinliği çok iyi, sıkıntısız.
    2-Yadis afişleme programı çok rahat ve görselliği güzel
    3-İzlediğim filmler 30-40gblık yüksek bitrateli filmler ve 3d isolar. Takılma yok, cihaz pek ısınmıyor, film sahneleri arasında kastırmadan rahatça geçiyor, kumanda tepki süresi hızlı.
    4-Sigma 8672 chipset görüntü kalitesi.
    5-User friendly yani kullanımı kolay, android felan bilmenize gerek yok.

    Ha bu digiturk play, web browser, youtube app vb şeylerle hiç işim olmadı. Hatta bunlar dune da var mı yok mu çalışıyor mu onu bile bilmiyorum. O yüzden işin o kısmında durum nedir ne değildir fikrim yok.

    Görüntü kalitesi konusu biraz değişken. 40-55 inch tvlerde pek fark edilmez ama projeksiyon perdelerinde daha doğrusu ekran büyüdükçe durum daha farklı oluyor. Cihazı denemediğim için o hususta bir şey diyemeceğim ama egreat ile dune yı yan yana 106inch te denedim. Dune kesinlikle daha iyiydi.

    Olur da bir arkadaş test için HiMedia gönderirse merak edenler için bu bağlamda(görüntü kalitesi) resimli bir incelemeyle test edebilirim. Sağolsun değerli bir forumdaşımız A400 ü göndermişti test için. Himedia da optic çıkış olmadıgı için benim satın almam mümkün değil zaten. Bu fiyat aralıgında Türkiye de de çok bir alternatifi de yok sanırım, kolay gelsin selamlar..

    Evet ben browser kullanıyorum, her işimi bununla hallediyorum. Bu cihaz diğer Android cihazlar gibi değil. Medya oynatıcısı marketten indireceğiniz her türlü yazılımdan daha iyi oynatıyor. Cihazın asıl amacı video oynatmak olduğu için, bu böyle. Keza işlemcisini de kullanan bildiğim başka bir cihaz yok, o da buna özel gibi bir şey. Altyazılar Dune kadar iyi ve keskin. Afişleme programını ben de seviyordum ama sonradan YADIS için PC'ye bağlı olmak bana zahmetli gelmeye başladı ve vazgeçtim. Bir sürü test videosu denediğimden biliyorum, bunun işlemcisi 8672'den daha güçlü ve bu da kesinlikle takılma yapmıyor. Egreat derken Realtek işlemcili cihazları kastediyorsanız, onlardan daha iyi görüntü veriyor. Ayrıca oynatımdaki akıcılığı da Dune kadar iyi. Q12 II'de optik çıkış yok ama Q5 II'de var. Ben 40" LCD kullandığımdan görüntü kalitesi Dune ile aynı geliyor ama projeksiyonda fark olur mu denemek lazım.
  • Himedia q12 cihaz ile 4k dosyalar oynatılabilir mi ? benoynatamadım. ne ses geliyornede görüntü (kesik kesik görüntü var)
  • Chipsetin 4K desteği yok. O yüzden oynatamıyor olabilir.
  • Arkadaşlar son güncellemeyle gelen modlu xbmc gotham nin kurulum dosyasını nereden bulabilirim? Yeniden yüklemem gerekiyor yalnız bulamıyorum
    Buraya yükleyebilecek olan var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakc

    Chipsetin 4K desteği yok. O yüzden oynatamıyor olabilir.



    chipset desteği yoksa çok kötü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

    Arkadaşlar son güncellemeyle gelen modlu xbmc gotham nin kurulum dosyasını nereden bulabilirim? Yeniden yüklemem gerekiyor yalnız bulamıyorum
    Buraya yükleyebilecek olan var mı acaba?

    Merhaba
    aşağıdaki adresten Yeşil robotun altından indirebilirsiniz.

    http://xbmc.org/download/
  • pcden q12 dosya sistemine nasıl ulaşılır. Bu konuda kullandığınız yöntem ne .samba açık ama onu kullanamıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

    XBMC nin dvdplayeri ile dts hd ve truehd alabilen varmı, alınabiliyorsa nasıl, dtshd formatlı remuxları dts olarak gönderiyor avr ye.

    Yok mu buna cevap.
    Dün frodo ile denedim, o hd sesleri iletirken, video zoomlama özelliğine sahip değil
    gotham da da hd sesleri iletmiyor, video zoomlama var. Sistem dosyalarını kurcalanarak yapılabilirmi acaba bu.
  • Başlat menüsünde Ara'da Çalıştır diyorsunuz aletin Ip numarasını giriyorsunuz daha sonra bağlanıyor.

    Modlu güncellemeyi yaptıktan sonra .iso'ları açamadım xbmc'yle. Player olarak hepsini denedim ama ortada daire dönüp kalıyor açmıyor. siz hangi player ile açıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Player ONE

    pcden q12 dosya sistemine nasıl ulaşılır. Bu konuda kullandığınız yöntem ne .samba açık ama onu kullanamıyoruz

    Samba kulanabiliyoruz

    Samba açık

    \\q12ipsi\share
  • Ben xbmc'de hiç film çalıştıramıyorum, direk atıyor. DTS'lerde kendi playerında çalışmıyor. Gerçi yoğunluktan kurcalama fırsatım olmadı, modlu yazılım olduğunu düşünüyorum üstünde, dts patch vs. deneyeceğim ilk fırsatta
  • Android Tablet ve Telefonlar için HiControl 4 uygulaması çıktı.

    http://apk.hinavi.cn/down/HiControlFourCore20140616.apk
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Bende Her tür DTS sesi aktardı anfiye bir sorun yok. Bence siz Komple Modlu yazılımı kürdan yöntemi ile yeniden yükleyin deneyin. Ben öyle yüklemiştim. sonrada benim video anlatımımdaki DTS ayarlarını yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakc

    Bende Her tür DTS sesi aktardı anfiye bir sorun yok. Bence siz Komple Modlu yazılımı kürdan yöntemi ile yeniden yükleyin deneyin. Ben öyle yüklemiştim. sonrada benim video anlatımımdaki DTS ayarlarını yapın.



    Modlu gotham sürümü ile, dts hd ve truehd alabiliyorsunuz bu durumda doğru mudur.
    Ses çıkışında dts ve dd dışında herhangi bir ifade yok çünkü,
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.