Şimdi Ara

HIMEDIA HD900A Ve HD900B İncelemesi (3D Bluray ISO Player) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
17
Favori
78.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaşlar selamlar,

Himedia 900B yi 2 tb harici usb ile kullanıyorum.Wireless ile bağlanıyorum internete.Cihazıda wirelese bağlıyorum.Pc ağ bağlantıları üzerinden cihaza veri aktarımı yapabiliyormuyuz kablosuz olarak.Dark kullanmıştım daha önce wireless ile bağlanınca ağ komşularımdan darkı venüs olarak görüyor içine pcme indirmiş olduğum filmleri wireless ile kopyalayabiliyordum.Himedia da böyle birşey yapabilirmiyiz.

İster Wifi ile ister ethernet kablo ile Himedia bağlı disklere dosya taşıyabilirsiniz.
    wifi de dosya aktarma biraz yavaş oluyor imkanınız var ise kablolu olarak bağlarsanız işlem daha hızlı olur.

Ayrıca Sizde madem harici harddisk var bence bunlarla hiç uğraşmayın direk pc ye harici hd yi bağlayın dosyalarınız atın daha sonra himedia tekrar bağlarsınız.

selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo67 -- 16 Kasım 2012; 9:01:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yilo67

quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaşlar selamlar,

Himedia 900B yi 2 tb harici usb ile kullanıyorum.Wireless ile bağlanıyorum internete.Cihazıda wirelese bağlıyorum.Pc ağ bağlantıları üzerinden cihaza veri aktarımı yapabiliyormuyuz kablosuz olarak.Dark kullanmıştım daha önce wireless ile bağlanınca ağ komşularımdan darkı venüs olarak görüyor içine pcme indirmiş olduğum filmleri wireless ile kopyalayabiliyordum.Himedia da böyle birşey yapabilirmiyiz.

İster Wifi ile ister ethernet kablo ile Himedia bağlı disklere dosya taşıyabilirsiniz.
    wifi de dosya aktarma biraz yavaş oluyor imkanınız var ise kablolu olarak bağlarsanız işlem daha hızlı olur.

Ayrıca Sizde madem harici harddisk var bence bunlarla hiç uğraşmayın direk pc ye harici hd yi bağlayın dosyalarınız atın daha sonra himedia tekrar bağlarsınız.

selamlar.

Ok üstad cevap için teşekkür ederim.Fakat wifi ile masaüstü pcmden himedia ya bağlı harici diske wireless üzerinden dosya aktarımını nasıl yapıyoruz onun cevabını arıyorum.

• File:// ile başka herhangi bir klasörün adres çubuğuna ve himedia nın ip adresini yaz eğer ki ağda göremiyorsan. Benimki şöyle;
    File://192.168.1.34

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6 Ay önce aldığım Himedia 900B cihazımı orjinal kutusu etiketleri naylonları tüm parçaları kullanılmamış gibi duruyor ,ve 2 ay önce aldığım 2TB dahili Hdd yi satıyorum karşısında oturup film izleyecek zamanım olmadığından ve internet performansını beğenmediğimden satıyorum isteyen sadece cihazıda alabilir.

Fiyatı 900B ve 2TB HDD birlikte 550 tl. olur.

HDD içerisinde 20-30 tane kadar fullhd yada 3D iso, sbs, mkv filmler var isteyene o şekilde yada HDD yi biçimlndirerek verebilirim,

İlgilenen arkadaşlar Pm atabilirler. Resim nasıl eklenir bilmiyorum o yüzden resimlerini koyamadım. Ama kutudan çıktığı günkü gibidir toplam 10 saat kullanmadım 3d tv merakından almıştım...
  • Selam herkese, acaba harici ses oynatan yeni bir fw ciktimi acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURBUZ1701

Yaklaşık 6 Ay önce aldığım Himedia 900B cihazımı orjinal kutusu etiketleri naylonları tüm parçaları kullanılmamış gibi duruyor ,ve 2 ay önce aldığım 2TB dahili Hdd yi satıyorum karşısında oturup film izleyecek zamanım olmadığından ve internet performansını beğenmediğimden satıyorum isteyen sadece cihazıda alabilir.

Fiyatı 900B ve 2TB HDD birlikte 550 tl. olur.

HDD içerisinde 20-30 tane kadar fullhd yada 3D iso, sbs, mkv filmler var isteyene o şekilde yada HDD yi biçimlndirerek verebilirim,

İlgilenen arkadaşlar Pm atabilirler. Resim nasıl eklenir bilmiyorum o yüzden resimlerini koyamadım. Ama kutudan çıktığı günkü gibidir toplam 10 saat kullanmadım 3d tv merakından almıştım...

dostum pm attım cevaplamadın

sadece himedia 900b ye ne kada istersin

istanbul elden alabilir miyiz.

• slm
    arkadaşlar himedia 900a var
    bazen harddiski takıyorum fılmı oynata basıyorum sorun sorun yok
    takı menuden 3d ozellıgını acınca makıne kopuyor
    acıp kapatınca sorun gıdıyor bunu 3d fılmlerde 3d oynatma yapınca cok yapıyor
    bu sorunun sebebı ne olabılır
    500 gb lık 2,5 ınc hdd takıyorum
    450 gb 3d fılm var ıcınde
    bırde her fılmde altyazıyı acmam gerekıyor bunun otomatık bır ayarı mevcutmudur.
    makıneyı yenı guncelledım bu arada
    herkese guzel seyırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yppilot

slm
    arkadaşlar himedia 900a var
    bazen harddiski takıyorum fılmı oynata basıyorum sorun sorun yok
    takı menuden 3d ozellıgını acınca makıne kopuyor
    acıp kapatınca sorun gıdıyor bunu 3d fılmlerde 3d oynatma yapınca cok yapıyor
    bu sorunun sebebı ne olabılır
    500 gb lık 2,5 ınc hdd takıyorum
    450 gb 3d fılm var ıcınde
    bırde her fılmde altyazıyı acmam gerekıyor bunun otomatık bır ayarı mevcutmudur.
    makıneyı yenı guncelledım bu arada
    herkese guzel seyırler

2,5" HDD sorun yapıyor olabilir. Harici bir güç alamadığı için USB den gelen güç yeterli olmayabiliyor bazen. Belki bununla alakalıdır. 3,5" bir HDD ile de denemenizi öneririm.
  • slm
    oncelıkle cevap ıcın tesekkurler
    usp yada daha az yuklu hdd lerde sorun yasamadım
    beslenme olayını ıkı uclu kablo ıle deneyeyım bır kere
    bu arada altyazılı fılmlerde altyazı altyazı dılı otomatık gb oluyor elle turkceye cevırmek gerekıyor bunu nasıl halledebılırım
    bırde cıhazı actıgımda dosyada baslamasını ıstıyorum acılınca onlıne kısmında acılıyor bu ayar nerden degısır acaba
  • Açılış ayarlarında "subtitle recognition" gibi bir ayar vardı. Onu kapatıp deneyebilirsin, öyle düzeliyordu sanırım.
  • slm
    acılıs ayarlarına nerden ve nasıl gırecegım
    tam yazabılrsenız cok sevınırım
  • Setup kısmından video yada altyazı ile ilgili bölümlerde görebilirsin. Türkçe olarak ta altyazı algılama diye geçiyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yppilot

slm
    acılıs ayarlarına nerden ve nasıl gırecegım
    tam yazabılrsenız cok sevınırım

Dostum cihazı açtıktan sonra menüde ayarlara gel ayarların altında subtitle automatik recognation kapat artık senin en son açtığın dil ile başlayacaktır.
  • @buyukbang in R6S için paylaştığı Bast-Castle v1.2 yazılımı üzerine yapılan CS yazılımının linklerini aşağıya kopyalıyorum.

Şahsen de denedim. Himedia 900a cihazımda sorunsuz olarak çalışmaktadır. Kesinlikle en iyi yazılım şu anda mevcuttaki. Bast-Castle, yaşadığım HD seslerle var olan takılma gibi problemleri sona erdirmişti. Bu yeni modla biraz daha albenili olmuş.

Bast Castle v1.02 CSv1.2.0 xLive CZ5.9

İndirme Linki:
    http://www.mediafire.com/download.php?7ouu6rg91uoojc2

Ekran Görüntüleri:
    http://www.mediafire.com/view/?imd9gt7gtakhm#25138uot3lzsnm8

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

@buyukbang in R6S için paylaştığı Bast-Castle v1.2 yazılımı üzerine yapılan CS yazılımının linklerini aşağıya kopyalıyorum.

Şahsen de denedim. Himedia 900a cihazımda sorunsuz olarak çalışmaktadır. Kesinlikle en iyi yazılım şu anda mevcuttaki. Bast-Castle, yaşadığım HD seslerle var olan takılma gibi problemleri sona erdirmişti. Bu yeni modla biraz daha albenili olmuş.

Bast Castle v1.02 CSv1.2.0 xLive CZ5.9

İndirme Linki:
    http://www.mediafire.com/download.php?7ouu6rg91uoojc2

Ekran Görüntüleri:
    http://www.mediafire.com/view/?imd9gt7gtakhm#25138uot3lzsnm8

slm bu guncelleme hi edia 900a içinmidir
    bu konuda acıklama yapabılırmısınız

• Himedia 900a da çalışıyor. Ama 900b, 910a, 910b de sorunsuz çalışacaktır muhtemelen.
  • zıp dosyayı acıp ıcındekı kok dosyayı usb ye atıp guncellıyoruz
    bunun bıze estra faydaları ve artıları nedır acaba
    bu konuda bılgı verebılırmısınız
    bırde guncelleme anlattıgım gıbımıdır
    sızıde rahatsız etmıyorumdur umarım
    makınenım performansı yukselırmı bırde oynatma kalıtesı falan
    aynı zamanda sanırım arayuzde degısecek
  • Güncellemeyi .zip içinde sadece image dosyasını fat32 usb belleğe koyulacak. Oynatıcıya takılacak. Daha sonra cihaz "off" konumda iken bir kürdanla cihazın arkasındaki "reset" tuşuna basılı iken açma tuşuna basılacak. Kürdan hala basılı duruyor. Alet açılıp ekrana "upgrading" yazısı geldikten sonra kürdan çekilecek. Gerisini kendisi hallediyor.

Bu yazılım diğer mevcut yazılımlara göre çok daha sorunsuz ve akıcı. Zaten performansı yükseltmesi sebebi ile bunu özellikle tercih ediyoruz. Benim normal yazılım varken yaşadığım HD sesler açıkken olan takılma sorununu bu sona erdirdi.

Düz Bast-castle hali de çok iyiydi, ama şimdi bu CS eklemesi ile oldukça renkli ve güzel bir hale dönüştü.
  • slm
    hi media 900 a da boylemı yapılıyor yukseltme
    ben byle yapmamıstım oncekılerde
    emınmısınız bunun hımedıa 900 ada boyle olduguna acab
  • Eminim. Bende de var Himedia 900a :)
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.