Şimdi Ara

HIMEDIA HD900A Ve HD900B İncelemesi (3D Bluray ISO Player) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
15
Favori
81.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Valla hocam benım aldıgım yer biraz farklıydı full 3d ıso bluray dı yanı oyle mkv falan degıldı evet sadece fılmlere bu kadar para verdım eger sıze edılen teklıfte mkv degıl gercek 3d bluray ıso ıse ve hdd de verıyosa bence alın dusunmeyın derım

Orijinalden alıntı: yilo67

Arkadaşlar yaklaşık 1 aylık Himedia 900A cihazımı 900B almak için satıyorum takas düşünen var ise iletişime geçebilir.

900A için istediğim rakam 300 TL

Dahili wifi antenli modelse ben alabilirim !!!

Orijinalden alıntı: kurunc

quote:

Orijinalden alıntı: yilo67

Arkadaşlar yaklaşık 1 aylık Himedia 900A cihazımı 900B almak için satıyorum takas düşünen var ise iletişime geçebilir.

900A için istediğim rakam 300 TL

Dahili wifi antenli modelse ben alabilirim !!!

Türkiye ye yetkili firmanın getirdiği (Sancak Bilgisayar) 900A modellerde Dahili wifi anten yok.

Orijinalden alıntı: Seko92

Adam onu sorun olarak görmüyor ki düzeltsin.

Ben hala Mede8er, AC Ryan, Asus ve Philips gibi önemli firmaların neden Realtek 1186 işlemcili cihaz çıkarmadıklarını merak etmekteyim. Geçen birisi bu soruyu Mede8er'e sorup neden çıkartmıyosunuz demiş, onlar da; "ya şimdi alıp düzeltilene kadar Realtek'in SDK sorunlarıyla uğraşırsınız ya da 6 ay bekleyip en iyisini alırsınız" demişler. En iyisi derken Mede8er demek istiyor tabi. Bu arada SDK ne demek tam olarak bilmiyorum. Özetle diyeceğim, bana sanki Realtek bu işlemciyi biraz apar topar piyasaya sürmüş gibi geliyor o yüzden de üreticilere yazılım konusunda yeterince destek veremiyor.

Gerek Himedia olsun gerek Egreat, güncellemeler çok yavaş geliyor.

1186 ile ilgili görüşlerinize ben de katılıyorum.. stabilite sorunu var gibi...

Bu arada SDK: Yazılım Geliştime Kiti ve yazılımla ilgili üretici firmaların yayınladığı orjinal yazılım üzerine eklenti geliştirme amaçlı
    yayımladığı kit oluyor

• Beyler selam,

Normalde türkçe olan altyazı (film esnasında türkçeyi seçtiğinde sorun olmuyor.) ancak her seferinde bunu mu yapmalıyız? yoksa altyazılar çince cıkıyor. bilgisi olan var mı
    Digiturk HD
    PS3 320 GB Konsol
  • full sbs çalışmıyor bu arada hocam
    Digiturk HD
    PS3 320 GB Konsol
  • hocam bana şu altyazılardaki türkçe karakter sorununu çözmeme yardım eder misiniz ? menüden bir yerlerden türkçe seçtim ama filmler başlayınca çince karakterler oluşuyor, mutlaka her seferinde her ileri geri sarmam da dahil baştan düzeltmem gerekiyor.
    Digiturk HD
    PS3 320 GB Konsol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basat84

hocam bana şu altyazılardaki türkçe karakter sorununu çözmeme yardım eder misiniz ? menüden bir yerlerden türkçe seçtim ama filmler başlayınca çince karakterler oluşuyor, mutlaka her seferinde her ileri geri sarmam da dahil baştan düzeltmem gerekiyor.

T.Forumdan alıntıdır bende denedim sıkıntı ortadan kalktı.

"her defasında çince karakterlerle karşılaşan arkadaşlar;

setup , akıllı ayar , subtitle aut. recognition kapalı olacak..
    yine aynı bölümde subtitle default load kapalı olacak..

yaparsanız sorun kalmıyor daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış. "
    Denon AVR Receiver
    HiMedia 900A 3D ISO Player
    Digiturk HD
    PS3 320 GB Konsol
  • selamlar. ben de hd900b alarak aranıza katıldım. alalı 2 gün oldu. şimdilik film seyretmede bir sıkıntım olmadı. yalnız farklı bir iki sıkıntım var;

birincisi android bölümünden herhangi bir apk kuramamam. hatta OI file manager a giriyorum ama onaylama ekranı çıkıyor. onay tuşuna ne kadar basarsam basayım, ekranda hiç değişiklik olmuyor. anlayacağınız android bölümünden usb belleğime ulaşamadım(android ayarlardan usb işaretli) bu konuda yardımcı olur muasunuz?

ikincisi de bu makinaya klavye ve mouse bağlanabiliyormuş. bana wireless dan bağlayabileceğim hem mouse hem de klavye olarak kullannabileceğim küçük klavyelerden uyumlu olabilecekleri önerebilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: denizcigdem

selamlar. ben de hd900b alarak aranıza katıldım. alalı 2 gün oldu. şimdilik film seyretmede bir sıkıntım olmadı. yalnız farklı bir iki sıkıntım var;

birincisi android bölümünden herhangi bir apk kuramamam. hatta OI file manager a giriyorum ama onaylama ekranı çıkıyor. onay tuşuna ne kadar basarsam basayım, ekranda hiç değişiklik olmuyor. anlayacağınız android bölümünden usb belleğime ulaşamadım(android ayarlardan usb işaretli) bu konuda yardımcı olur muasunuz?

ikincisi de bu makinaya klavye ve mouse bağlanabiliyormuş. bana wireless dan bağlayabileceğim hem mouse hem de klavye olarak kullannabileceğim küçük klavyelerden uyumlu olabilecekleri önerebilir misiniz ?

Üstat nerden kaça aldın. Bende almayı düşünüyorum. Birde bu gibi cihazlarda asli görevi dışındaki özellikler biraz şişirme oluyor zamanında dark aldım torrent iniyor diye hiç bir zaman bu özelligi kullanamadım. Kullandıkça tecrübe ettigin özellikleri yazarsan bizde bilgileniriz. Mesela 3D İso ları sorunsuz oynatıyormu? Filmin normal srt alt yazısını kendi 3d filme uyarlıyormu tşk.ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Valla hocam benım aldıgım yer biraz farklıydı full 3d ıso bluray dı yanı oyle mkv falan degıldı evet sadece fılmlere bu kadar para verdım eger sıze edılen teklıfte mkv degıl gercek 3d bluray ıso ıse ve hdd de verıyosa bence alın dusunmeyın derım

30 tane 3D film 10 tane full hd 100 tane divx Himedia900A + 1.5 TB HD = 500 TL mantık lı mı bu şekilde sorayım?

Orijinalden alıntı: saintroyo

1.5 tb günümüz koşullarında 170 dersen, 330 a 900a geliyor filmler de cinsine göre kâr olur..

170 tl mı dersen gunumuz koşullarında 300 TL dan aşağı yok ben mi yanlış biliyorum 3.5 " external hdd ten bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 29 Mart 2012; 12:22:49 >

Orijinalden alıntı: kurunc

Arkadaşlar bu cihazlarda Android 2.2 yüklü! daha sonra 2.3'e yükseltebilirmiyiz? arasında fark varmı bu versiyonların?
    Birde piyasada Android Box cihazlar görüyorum, Cortex A6 işlemcili falan! Bunlar nasıldır, 3D iso oynatırmı, yüksek kalite HD filmlerde sorun çıkarırmı?

Evet bu soru cevaplansa harika olur.

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

1.5 tb günümüz koşullarında 170 dersen, 330 a 900a geliyor filmler de cinsine göre kâr olur..

170 tl mı dersen gunumuz koşullarında 300 TL dan aşağı yok ben mi yanlış biliyorum 3.5 " external hdd ten bahsediyoruz.

aldığın hdd sıfır mı? 2.elde fiyatlar bu şekilde.. eğer internal alacaksanız 150 ye de satan var..
  • arkadaşlar bende popcorn A-110 var ama 3d olayında sınıfta kalıyor ben bunu satım ya Egreat R6S yada HIMEDIA HD900A almayı düşünüyorum usb harddisk kullanmaktayım 3d tv var ama henüz gözlük yok ileri yatırım birazda benimki A-110 un miladı doldu artık ama

Egreat R6S - 250tl

HIMEDIA HD900A 300 tl civarı 2.el az kullanılmışı

5.1 sistemle hangisini tavsiye edersiniz
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar bende popcorn A-110 var ama 3d olayında sınıfta kalıyor ben bunu satım ya Egreat R6S yada HIMEDIA HD900A almayı düşünüyorum usb harddisk kullanmaktayım 3d tv var ama henüz gözlük yok ileri yatırım birazda benimki A-110 un miladı doldu artık ama

Egreat R6S - 250tl

HIMEDIA HD900A 300 tl civarı 2.el az kullanılmışı

5.1 sistemle hangisini tavsiye edersiniz

Kullandığın Harddisk USB3 ise Egreat R6S alman mantıklı olur, zira alette USB3 portu mevcut.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.