Bildirim
Hilecilerin Olmadığı Bir oyun Var Mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle ofansif algılamayın, ancak burası 30 yaş üstünde bile bir çok kullanıcısı bulunan bir forum. Yani biraz başka konulardaki insanların mesajlarını örnek almanızı tavsiye ediyorum. Lütfen imza ve mesajınızı yazarken bunlara dikkat edin. Yaşınız küçük olabilir, ancak bunu bu şekilde belli etmeyin. Sorunuza gelince, onca Multiplayer oynadım, hiç hilesiz oyuncuların bulunduğu bir oyun görmedim.Oyun deneyimimizi mahvediyorlar,hem bizim verdiğimiz hem de kendilerinin verdiği parayı hiçe sayıp diğer oyuncuların hakkını yiyorlar. -
Genelde çoklu oyuncu seçeneği bulunan oyunlarda pek olmuyır Battlefield gibi. Ayrıca çoğu oyundan daha zevkli oluyorlar. Ya da Steam'dan ücretsiz olarak War Thunder, Team Fortress 2 edinebilirsin -
Battlefield 4 var bende hile diye bir şey yok oyunda. -
istanbul kiyamet vakti türk oyunu ve 2006 dan beri 1 tane bile hile yapılamadı oyuna oyun onlide ve kullanan baya var -
battlefield 4 ü kaldırmaz benim pc ikv de onarken sıkıntı yaşıyorum. team fortress için sağol. biliordum ancak steamla kullanıldığını bilmiyordum sağolun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X