Şimdi Ara

Hileciler BANLANMIYOR.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . 3 ay önce drop hack yediğimiz bir maçın Screenshot'nı alıp Riot'a ticket atmıştım . Onlarda kopyala yapıştır cevaplarından birini atmışlardı (inceleneceğini vs. söylemişlerdi) . Drophack'i kim attığı zaten azbuçuk fotoğrafta belli oluyordur . Herneyse bugün yeni bir ticket atarken gözüme çarptı açtım baktım . Drop hacki atan muhtemel kişiyi bilindik oyuncu arama sitelerinden arattırdım . Fakat hala hesabının aktif olduğunu gördüm . Şimdi size soruyorum ;

Bir oyuncunun bu kadar bariz bir şekilde drop saldırısı yaptığını koskoca Riot farketmiyor mu ? Yada uğraşmak zor mu geliyor ?

Hileciler BANLANMIYOR.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 14 Eylül 2015; 6:18:33 >

• allah allah neden banlanmıyo
  • Ritoya zor geliyor knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce rakip takımın ADC'si script kullandı. Adam 1v5 aldı bizi.
    Utanmadan da alta çok proyum vs yazıyordu. Nedenini bilmiyorum ama sanırım wallhack de kullanıyordu. Harita totemleri olmamasına rağmen (supportları afkydi) Üstelik kimsenin de üzerinde totem yoktu. Kaç defa pusu attıysak ADC'leri alttan çıkın o çalıdan falan diyordu. Tam olarak saymadım ama yaklaşık 7 kez pusuyu bozdu. Oyunu da 3v5 aldılar. Supportları baştan beri yoktu. En son toptadaki oyuncuları da ban yememek için oyunu terketti.
  • Toplu bi ban atdılar ama onu banlamamıilar sanırım. Forumda birsürü ağlayan oldu görmedinmi neymiş bunlar durduk yere perma yemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Az önce rakip takımın ADC'si script kullandı. Adam 1v5 aldı bizi.
    Utanmadan da alta çok proyum vs yazıyordu. Nedenini bilmiyorum ama sanırım wallhack de kullanıyordu. Harita totemleri olmamasına rağmen (supportları afkydi) Üstelik kimsenin de üzerinde totem yoktu. Kaç defa pusu attıysak ADC'leri alttan çıkın o çalıdan falan diyordu. Tam olarak saymadım ama yaklaşık 7 kez pusuyu bozdu. Oyunu da 3v5 aldılar. Supportları baştan beri yoktu. En son toptadaki oyuncuları da ban yememek için oyunu terketti.

Oyun dosyalarını değiştirip izleyici modundaki gibi tam görüş yapmış olabilir ama bu bir ihtimal.
    Oyun dosyalarını değiştirmekte perma ban.

• quote:

oha hangi elo orası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Faceit ban sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Dia.
  • Ticket attın mı ?
  • Atsam ne yazar? Saçma sapan cevaplar veriyorlar. Üstelik adam bunca zaman banlanmamış. Şimdi mi banlanıcak. Geçen de nasıl oluyorsa ormanda donup kalıyorum netim gitmiş gibi oluyor. Ama adam beni kesiyor. İlginç cidden.
  • quote:

Ligin ne bilmiyorum ama; birincisi wallhack diye bahsettiğin bir hile vs oyunda yok, söz konusu da olamaz zaten. İkincisi scriptten kastın ne? Nereden anladın script olduğunu, adc de script kullanan kişiler iyi oynayan kişilerle aynı seviyede olurlar, rahatlık dışında bir avantaj sağlamaz, adam sizi 1v5 aldıysa zaten birincisi çok fazla kasmıştır ikincisi iyi adc oynamasıyla doğru orantılı olarak siz berbatsınızdır. Muhtemelen smurf filandır. Sizi her ezene script demeyin bence, hele adcde hiç demeyin. Scriptte belli eden tek nokta şampiyon skilleriyle dodge atmaları oluyor, özellikle vayne ile bir kaç kez karşılaştım, daha karşısındakinin skill animasyonu çıkmadan sağ sola kaçıyorsa kesin script oluyor. NOT: Adc script kullanımında ciddiyimdir, script adclere doğru düzgün hiç bir avantaj sağlamaz sadece kite yapar, e zaten iyi oynayan bir adamda scriptten daha rahat kite yapar, sonuçta yazılımla insan beyni bir olur mu, belki kalistada e hesaplamada filan iş yapar ama 30 un üzerinde kalista oynamış bir kişide hemen hemen e yi rahatlıkla hesaplayabilir.

Ana konuya gelirsek attığın ss de droptan şüphelendiğin kişi kim? Ben pek anlayamadım doğrusu. Riot tr bu konularda çok vurdumduymaz orası bir kesin, tüm forumlarda dolaşan her yerde videosu olan warwickle challengera çıkmış adamı bile kaç ayda banladılar, şu attığın ss ile birisine ban atacaklarını zannetmiyorum.

• akifcan2003 banlamış
  • Dün gece twitchde script yayını açan adamı ifşa ettim . Takip edeceğim banlanıcak mı banlanmıyacak mı . Belki delil yok diyip hiçbirşeyde yapmayabilirler . Olay şöyle oldu;

Sabaha karşı twitch.tvde yayın izleyeyim dedim . "Scriptli Yayın" başlığı dikkatimi çekti girdim . Herif vayne oynuyordu . Daha doğrusu oynayamıyordu . Ekranda ismini aramaya çalıştım göremedim . Chati ve oyuncu isimlerini gizlemiş . Neyse bi 10 dakika falan daha izlerken "x durdurulamıyor" diye bi isim çıktı üstte "Aha yakaladım" diyecektim ki printscreene basamadan yazı gitti . Beklemeye başladım . Karşı takımdaki Jinx baya kill alınca bu sefer onun ismi çıktı . Bu sefer yakaladım hemen op.gg girip adamın ismini yazdım . Son oynadıığı maçtan karşı Vayne'in ismini aldım ve ticket attım . Delil olarak sadece ekran görüntüsü var . Bakalım işe yarayacak mı .

Not: Küfürleri sansürledim sorun olmasın diye .

Hileciler BANLANMIYOR.!

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

quote:

Ligin ne bilmiyorum ama; birincisi wallhack diye bahsettiğin bir hile vs oyunda yok, söz konusu da olamaz zaten. İkincisi scriptten kastın ne? Nereden anladın script olduğunu, adc de script kullanan kişiler iyi oynayan kişilerle aynı seviyede olurlar, rahatlık dışında bir avantaj sağlamaz, adam sizi 1v5 aldıysa zaten birincisi çok fazla kasmıştır ikincisi iyi adc oynamasıyla doğru orantılı olarak siz berbatsınızdır. Muhtemelen smurf filandır. Sizi her ezene script demeyin bence, hele adcde hiç demeyin. Scriptte belli eden tek nokta şampiyon skilleriyle dodge atmaları oluyor, özellikle vayne ile bir kaç kez karşılaştım, daha karşısındakinin skill animasyonu çıkmadan sağ sola kaçıyorsa kesin script oluyor. NOT: Adc script kullanımında ciddiyimdir, script adclere doğru düzgün hiç bir avantaj sağlamaz sadece kite yapar, e zaten iyi oynayan bir adamda scriptten daha rahat kite yapar, sonuçta yazılımla insan beyni bir olur mu, belki kalistada e hesaplamada filan iş yapar ama 30 un üzerinde kalista oynamış bir kişide hemen hemen e yi rahatlıkla hesaplayabilir.

Ana konuya gelirsek attığın ss de droptan şüphelendiğin kişi kim? Ben pek anlayamadım doğrusu. Riot tr bu konularda çok vurdumduymaz orası bir kesin, tüm forumlarda dolaşan her yerde videosu olan warwickle challengera çıkmış adamı bile kaç ayda banladılar, şu attığın ss ile birisine ban atacaklarını zannetmiyorum.

Katılıyorum. Scriptli olması kite avantajından başka bir şey sağlamaz. Büyük ihtimal teker teker girdiler, tek tek hepsini kesti ya da diğer ihtimal adam çok iyiydi, bunlar berbat. 1v5 scriptli adc kesememek nedir allasen?

• quote:

Wallhack Vision hack falan de wallhack ne cs mi bu xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

quote:

Tabiki Zed hocam . Oyun düşmeden yaklaşık 6-7 dakika önce "Görürsünüz siz xx çocukları" demişti . Belki gaza gelip iyi oynar diye düşündüm ama sadece oyun düştü . Elimde onun screenshot'ı olmadığı için belirtmedim .

• kıralhüseyin2003 e noldu beyler ?
  • Normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

kıralhüseyin2003 e noldu beyler ?

tahttan indirdiler artik sadece kıraliçe

• Pissacore kullanıcısına yanıt
    Ligim dia.
    Script olduğunu da oyunun 3. dakikasında anladım. ADC Twitch idi. Ben Kha'Zix'dim. Nasıl diyeyim. Dakika 3'de bota gank atmaya gittim. Bu arkadaş beni gördü. Bilirsiniz normalde gankler hangi buff'dan başladıysa oraya atılır. Bende redden başladım. O sıra bot lane uğrayıp göz dağı verecektim ki adam alttan boşuna gelme knk yazdı. O sıra drakeye atlama yeri var. Oradan E ile atladım. Atladığım an adam direk gelme knk vs yazdı işte. Totemdir vs düşündüm. Bilerek küçükkleri alıp geldim. Üstelik totem temizlemek için bile wardımı değiştirdim Orada bir tane bile totem yoktu. Tabi ben anladım. Alta yazdım. Adam klasik hehuhe tarzı bir şekilde uzun bir gülüş attı. Mid game de de bana gank attırmadı. Mide gideceğim alttan yazıyordu. Kaç knk Kha geliyor diyordu. Şimdi bu mu hile olmuyor? Üstelik sonda bahsettiğim durumda kendisi 2/0'dı. 1v5 yaparken yani. Full builde yaklaşmış bir Kha düşünün. Resmen ADC'yi yemem lazım. Ki daha önce yüzlerce kez yedim. Adamı hiç 1v1'de hazırlıksız yakalıyamadım. Her zaman nerede olduğumu biliyordu. Zaten oyunun sonunda onlar aşağıda dururken ben red bufflarını alayım diye düşünüyordum. Adam gitmiş farm yapacağına beni orada bekliyor ya. Üstelik bizimkiler de o sıra yavaş yavaş barona başlamıştı. Siz hiç sizi red buffta bekleyen bir ADC gördünüz mü? Nereye gitseniz alttan hoşgeldiniz yazan birini gördünüz mü?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.