Şimdi Ara

Hile Açanlar Nasıl Anlaşılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar onlıne countere yeni başladım şifre yazanlar nasıl anlaşılır , en çok hangi şifreler yazılır söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 26 Haziran 2008; 12:08:45 >

• şifre yazanlar değilde hile açanlar demek istemişsin galiba

konuyu çok fazla açamıyorum çünkü
    http://forum.donanimhaber.com/m_14076515/tm.htm
  • Ben şifreleri istemiyorum.Hile açanlar nasıl anlaşılır daha iyi bir oyun için yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Ben şifreleri istemiyorum.Hile açanlar nasıl anlaşılır daha iyi bir oyun için yani

şifre diye birşey yok zaten.. :))
  • O zaman bu hile olayı wall olayı ne oluyor bunları anlatın demek ıstıyorum cahiliz napalım
  • Anlamak için izlemen gerekir.Öyle 2 hs atanada hemen hile demeyin.Auto-aim diye bir olay vardır.Bu hack programlarıyla yapılır.Bazıları sadece hs atar bazıları 35-40 hp götürür her mermide.Sana tavsiyem youtubedaki wall videolarını bir izlemen.Daha iyi anlayacaksın.
  • quote:

O zaman bu hile olayı wall olayı ne oluyor bunları anlatın demek ıstıyorum cahiliz napalım

adam senin yerini adı gibi bilip sana kafa çakıyorsa hiledir.
    Ya da adamın olmadığı bir yerde canın gidiyorsa bil ki walldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Aniden Yer Değiştiren aniden adam önündeyken kaçıp veya pusan mermi ucunu aniden farklı biryere gitmesi adama wallmısın dedimmi çok ısrar etmesi birisi serverde wall derse değil o de hemen öl ve izle izliyom dersen kapatır hileyi END tuşu ile sonra adamlar ısrar ettinmi adam boşu boşuna ısrar etti diye ban yiyo Umarım Yardımcı Olmuşumdur
  • Peki verdiğim resimdeki ss de wall varmı acaba server dhnın serverı

• Adamın Performansı nasıl Yani 90 adam öldürüp 1 kere ölen hatta 0 olan hileler var
  • Hiç aklıma fraglarına bakmak gelmedi ama sxe sızde dh serverına almıyor sanırsam oyunda hata oldu
  • quote:

Peki verdiğim resimdeki ss de wall varmı acaba server dhnın serverı

O bug hatası adamın yerin dibine gömülmesi.Daha dogrusu netten kaynaklanan bir sorun.Bazen adamı havada gorursen wall deme cunku netten kaynaklanabılıyor.Ben birkez adamla bıcak atarken adam bırden yokoldu gozukmedı tabı benı cızdı Bunlar netten kaynaklanıyor.Ya sxe varsa zaten kımseye sen wall deme.Ama ekran var bu gunlerde cok modaBoyle adam senın pustugun yere dırek herzaman bulursa o da ekran oluyor.Ama adam pro ıse de degisir tabi.Yani sen sxe'Lı serverlerde takıl wall problemın kalmaz.Ama sxe'sız serverlere gırersen alayı wall olur bence.Wall de boyle herkesı 1 kursunla falan alan 80 1 skor yapan adamlardır

• Tamam çok teşekkür ederim arkadaşlar ben zaten üst konu olan köftesuyunun açtığı diğer adı dh nın serverında oynuyorum tanıdıklar oluncada eğlencelı oluyor muhabbet oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.