Şimdi Ara

Hilary Duff (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
148.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: switel

ben hilary duff hayraniydim bi aralar. cok begeniyodum. hatta onun yuzunden baska kizlari begenmez olmustum. ama artik o kadar cok hosuma gitmiyor demek istedim. ama yine de guzel. yuzu cok hos olabilir ama boyu kisa ve beli kalin... bu arada suan begendigim unlu rachel mcadams tabiki de hilary duff'dan da vazgecmem, sonucta bi gecmisimiz var onla

Abi sana Var yaa %100 katılıyorum sanırım kız beğenme tarzlarımız ve zevklerimiz aynı...

Bu arada Hillary duff son hali bence iyicene kızlıktan çıkıp kadınlaşmaya başladı İyicene zayıfladı,tipi değişti kızın.

Hilary Duff

Bunlarda benim Sitesinden SWF yi alıp upload ettiğim resimler,baya uğraştım değerini bilin

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff

Hilary Duff
  • güzeeel nolmuş nedir yani yaygara
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMZ

güzeeel nolmuş nedir yani yaygara

Şu andada güzel ama eski hali daha bir güzeldi daha şirin daha bir doğal güzeldi şimdi makyaj güzeli oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

ben hilary duff hayraniydim bi aralar. cok begeniyodum. hatta onun yuzunden baska kizlari begenmez olmustum. ama artik o kadar cok hosuma gitmiyor demek istedim. ama yine de guzel. yuzu cok hos olabilir ama boyu kisa ve beli kalin... bu arada suan begendigim unlu rachel mcadams tabiki de hilary duff'dan da vazgecmem, sonucta bi gecmisimiz var onla

Abi sana Var yaa %100 katılıyorum sanırım kız beğenme tarzlarımız ve zevklerimiz aynı...

Bu arada Hillary duff son hali bence iyicene kızlıktan çıkıp kadınlaşmaya başladı İyicene zayıfladı,tipi değişti kızın.

sonunda benimle ayni zevke sahip birini bulduguma sevindim...
  • Rakibi Lindsay Lohan'da Paris Hiltonun Taklidi oldu...

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
  • quote:

quote:

Şu andada güzel ama eski hali daha bir güzeldi daha şirin daha bir doğal güzeldi şimdi makyaj güzeli oldu...

+bilmemkaç

önceden aşırı sevımlı ve sempatık gelıyordu bana..Şimdiki halı oldukca kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

quote:

+bilmemkaç

önceden aşırı sevımlı ve sempatık gelıyordu bana..Şimdiki halı oldukca kötü

Doğru tespit "Sevimlilik ve sempatikliği" gitti...
  • yeni halinde en cok disleri garip geldi bana... dislerini mi yaptirdi yoksa???
  • quote:

yeni halinde en cok disleri garip geldi bana... dislerini mi yaptirdi yoksa???

Gidip kendisine mi sorsak acaba

Çok merak ediyorum şu anda ne yapıyor acaba?
  • quote:

quote:

su an kesin sevgilisiyle alemlere akmistir... yok ya orada saat farki var. orada saat 17.35... o zaman erkek arkadasiyla alemlere akmak uzere hazirlaniyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 30 Ocak 2007; 0:36:00 >
  • quote:

quote:

quote:

su an kesin sevgilisiyle alemlere akmistir... yok ya orada saat farki var. orada saat 17.35... o zaman erkek arkadasiyla alemlere akmak uzere hazirlaniyodur

Süper.
  • yaf kardes yapma o kıs öyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkk onu makyajsız gör kusarsın bea. ayrıca sanatçıların hepsi su makyaj sayesinde öle oluolar.
  • Hillary ciler yeni albümünden bi şarkısı dönüyor radyolarda ,with love adında süper olmuş ya sabahtan beri dinliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Hillary ciler yeni albümünden bi şarkısı dönüyor radyolarda ,with love adında süper olmuş ya sabahtan beri dinliyorum

aradim ama oyle bi sarki bulamadim... adinin o oldugundan emin misin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 31 Ocak 2007; 1:37:23 >
  • Evet eminim albüm daha çıkmadı onun için düşmemiş olabilir bendekide radyo çekimi zaten.
    quote:

quote:

Hillary ciler yeni albümünden bi şarkısı dönüyor radyolarda ,with love adında süper olmuş ya sabahtan beri dinliyorum

• quote:

Evet eminim albüm daha çıkmadı onun için düşmemiş olabilir bendekide radyo çekimi zaten.
    quote:

quote:

ok o zaman... artik internete dustugunde indiririz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Rakibi Lindsay Lohan'da Paris Hiltonun Taklidi oldu...

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Rakibi mi ? Hocam mantıklı bişey söyle Ha Lindsay ha tavuk..

zaten güzel değil
    http://gimps.de/wettbewerb/albums/userpics/10001/lindsay-lohan-funny-pics.jpg

bence de lindsay guzel bi kiz degil... hatta hilary duff'dan cookk cookk daha cirkin bence...
  • Peki Paris Hilton nasıl sence?Fiziği dışında Genel olarak göze alırsan?
  • bence 1 numara rachel mcadams'dir... ben paris hiltonun yuzunu begenmiyorum yaw.... yuzu hep ayni sekilde, hic mimik denen sey yok kizda...butun fotolarda yuzu ayni yaw mimikler falan cirkin bi kiz degil paris ama o kadar da guzel de degil yani... bence bir kizda yuz guzelligi cok ama cok onemli, yuzu guzel olmadiktan sonra vucudu super olsa noolacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 2 Şubat 2007; 2:09:52 >
  • quote:

bence 1 numara rachel mcadams'dir... ben paris hiltonun yuzunu begenmiyorum yaw.... yuzu hep ayni sekilde, hic mimik denen sey yok kizda...butun fotolarda yuzu ayni yaw mimikler falan cirkin bi kiz degil paris ama o kadar da guzel de degil yani... bence bir kizda yuz guzelligi cok ama cok onemli, yuzu guzel olmadiktan sonra vucudu super olsa noolacak...

Yüz mimikleri hakkatten her yerde aynı hatta bende bir resmi var

/>
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.