Direk çakmak girişinden 12v alsak çalışır mı deneyen var mı acaba? Yoksa 5v mu lazım? |
Hikvision Araç Kameraları 150 TL-190 TL (3. sayfa)

-
-
5Vtur hocam, aman yakarsınız devrelerini kameranın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chembond5Vtur hocam, aman yakarsınız devrelerini kameranın.
Bir yerde park modu için direk aküye bağlanır diye birşey okumuştum, demek yine araya 5 v adaptör gerekiyor
Telefonun şarj aleti ile evde kullanabilir miyiz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam, ben evde öyle denemiştim. Arabada da çakmaklıktan USBye dönüştüren şarj aletine taktığımda normal çalışmıştı. Aracın kendi USB çıkışına bağladım, kontak kapattıktan sonra 2-3 dakika daha elektrik gelmeye devam ediyor o çıkışta.
-
alanlar hangi uygulamayla kullanıyor?
-
Hikdash cam isminde uygulama.
Sürekli kayıt istiyorsanız powerbank kısa süreli bir çözüm olabilir
Merhabalar bu ürün nasıldır fiyat performans olarak . Uzun kullanımda memnun eder mi yoksa paraya kıyıp mai70 pro mu alayım
Merhaba arkadaşlar üründe park modu çalışıyor mu, hareket sensörü var mı?
-
Hareket sensörü yok darbe sensörü var (g-sensör yazan yer) darbe olunca videoyu silinmeyecek klasöre atıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim araçta piranha dikiz aynası araç kamerası var. Bozuldu onu çıkarıp başka bir araç kamerası takmak istiyorum illa dikiz aynalı olması şart değil ama pahalı bişey de istemiyorum ortalama 200 tl olsun. Mevcut kameraya bağlı direkt akü ve kontağa bağlı mini usb şarj kablosu var. Mini usb girişli kamera bulsam direkt bağlarım enerji sıkıntısı yaşamadan. Bu ürün benim işime yarar mı veya başka ne tavsiye edersiniz.
-
Benim cihaz park moduna geçmiş kayıt yaparken. Powerbanka bağlamıştım. 25dklık kayıt yapmış tek dosyaya. Ofise geçince yüklerim videoyu.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagles2iyice cıvıttı ha :) 100/40 var bide bundanmı alsamki :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIiyice cıvıttı ha :) 100/40 var bide bundanmı alsamki :)
Alıntıları GösterAynen ne yaptıkları belirsiz ama kamera bence kaliteli fazlasıyla nispeten de kurumsal firmaya benziyor,Bir üst modeli de stokta 229 liraya o daha mantıklı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagles2Aynen ne yaptıkları belirsiz ama kamera bence kaliteli fazlasıyla nispeten de kurumsal firmaya benziyor,Bir üst modeli de stokta 229 liraya o daha mantıklı olur.
Alıntıları Gösteronu aldım zaten konunun başına bakarsan görürsün 100/40 ile almıştım şimdi onun fiyatta düştü gördüm ne diyeyimki ben ona şimdi :)
-
HB dada bu fiyat burada da 200 tl hediye çeki var bilemedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIonu aldım zaten konunun başına bakarsan görürsün 100/40 ile almıştım şimdi onun fiyatta düştü gördüm ne diyeyimki ben ona şimdi :)
Alıntıları GösterDenediniz mi hocam nasıl memnun musun belki ben de bunu alırım daha kullanmadım geleni ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X