Şimdi Ara

hikaye konusunda 2 soru sorcaktım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arkımla bi konuda fikir ayrılığına düştük..hangimiz doru düşünüyoruz die merak ediyoruz..şimdi
    soru1-2. kitapta orklar savaşma isteklerini kaybediyolar..ark ım bunun şu kurul(ismini hatılamıyorum işte onları yöneticez fakat onlar bilmeyecek diyenler vardı ya) tarafından bi çeşit hastalıkla gözlerinin kırmızı olduğunu ve savaşma isteklerini yitirdiklerini savunuyor..bnde aynı kurul tarafından orkların savaş büyücülerine(warlock)çevrilip iblisler tarafından tüketildiklerini savunuyorum..bunlardan biri dorumu yoksa farklı bi olay dahamı vardı??

soru2-şu warcraft videolarında (Warcraft Lore 6: Archimonde Destroys Dalaran) die aratırsanız bulurusunuz youtube da..bu archimonde kimdir neden böle bşi yapar nası yok edildi??

soru3-bu illidian yine videolarda naga ları çağırıyo..bunlarla arasındaki bağlatı nedir ve kısaca illidianın hikayesini öğrenebilirmiyim??

son soru-bu dalaran ismi nerden geliyo ya??çk utanarak soruyorum bnu

bunlara cevap verecek oln insana bu forumda olmayan replerimden vereceğim

• Woho abi nittin sen?

Abi bak forumda Warcraft Hikayesi diye bi arama yap bu isimli konulardan birine gir TAMAMINI OKU!
  • 2-)Dranei Irkından Gelmedir Burning legionun lordlarından biridir
    Yok edilisi İllidanın abisi ve orman Ruhları tarafından Gerceklesmistir
    2-)İllidan Demon Night elf karışımı bir Demon hunterdır Nagalarla arasındaki bağı bilemicem ama nagaların lordu oluyo Nagalarda Lanetlenmiş Elfler olarak Biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 30 Ağustos 2007; 1:01:02 >
  • archimondenin dalaranı yoketmesini nedeni warcraft 2 de olabilir bilmiyorm
    archimonnde burning legion ordularını kontrol eden birisiydi ama terbiyesizlik edip world tree ye el kaldırınca wisplerin tacizine ugradı arkadaş
    illidan ın nagalarla ilgisi çook eskilere dayanır birisi hikayeyi koymuştu araştırsan bulursun
  • Nagalar eskiden high elf idiler sonra değişim geçirip naga oldular. İlliadan sa kardeşina ihamet edip high elflere yardım etmiş bi şahsiyettir. bu yüzden nagaları kullanıyo olabilir.
  • 1-onları burning legion alıyo fel orc yapıyo.
    2-Archimonde gercek draeneilerdendir.Eredar Irkindan dir
    3-nox4949 söylemiş
  • ıllıdanın hikayesi şu elflerle bl ordusunun savası sonrasında ılllıdan kuzenlerini kıskanıp birde gucunu kaybedecem diye bl tarafına geçti diğerlerinide aksam eve gelince anlatırım beyler kusura bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

Nagalar eskiden high elf idiler sonra değişim geçirip naga oldular. İlliadan sa kardeşina ihamet edip high elflere yardım etmiş bi şahsiyettir. bu yüzden nagaları kullanıyo olabilir.

nagalar nigt elf değil miydi? Bir bakiyim oyuna...
  • 1-) Bruning legion tarafından orklara ögretilen warlock luk yüzünden shaman olan orklar güclerini kaybetmesi sonucu gücsüz ve savasma isteklerini kaybetmiş oldular
    2-)Archimonde bruning legionun üst düzey bi komutanı amacları azeroth un gücünü ele gecirmek (Zamanında titanların yaptıgı hayat kuyusunun gücü su anda Malestaromun bulundugu yer illidian tarafından calınan bu kuyunun suyu Hyjal toplraklarına döküldü ve hayat agacı olustu) Dalaranı yıkmasını sebebide sadece insanları yok etmek
    3-)Nagalar zaten var olan bi ırk İllidian elfler tarafından artık istenmedigi için v tek basına istediklerine ulasamayacagı için Nagalardan yardım istiyor
    4-)Dalaranın ismide sadece özel bi isim belli bi sebebi yok
  • İllidian a gelince demon hunter olarak yetiştirildi fakat her zaman büyüye kersı büyük bi tutkusu oldu (Night elfler büyü kulanınmasını istemiyor gücün bruning legionu getiricegine inanıyolar bu yüzden hayat kuyusu yopk edildi ayrıca Su anda blood elf olarak bildigimiz high elfler zamanında büyü kulanmak isteyip buna karsı cıkan night elf lar tarafından sürülen bi ırk hayat kuyusunun gücünü kaybettikleri için sekilleri bu hale geldi) İllidian hayat kuyusu yok edilecegi sırada herkezden önce davranıp kuyunun suyunu caldı ve Hyjal dagına döktü bunun yüzünden elfler tarafından hapsedildi fakat burning legionun geri dönmesiyle yardımına ihtiyac duyuldu ve serbest bırakıldı fakat büyü ye karsı olan ilgisi yüzünden demonic bi büyü sayesinde son oyunda gördügümüz yarı demon yarı elf halini aldı bunun üzerine elfler tekrar hapsetmek yerine yok etmek istediler bu yüzden illidian su anda bütün azeroth ırklarına karsı oldu

• Ben o büyülü suyun içinde yüzdün hjyal de hehehe

Şaka bir yana refuse doğru anlatmış. Ama sonunda illidian, lady vasj ve kael'thas ölüyır. Böylece arthas devri başlyr.
  • frostmorne ıllıdana verilse arthası çok rahat devirirdi genede ılllıdanın gucu buyuk benim gözümde tecrube var adamda daha arthas babasının lafından çıkmazken world tree savasında yer aldı ılllıdan
  • daha erken doğmuştur belki?
  • Yok ya arthas sonradan görme, kalkmıs bizim eski çınar ilidana meydan okuyor
  • Arthas Azeroth ta bütün dengeyi bozan adam hiç bir insan onun kadar büyük bi güce kavusamadı Lich kingle birlesmesinden sonra bütün undead ırkının gücü gecti kendisine
  • O zaman biz item yapmayalım ya. Spelldmg lerim arthas a gidiyo. Olucak işmi şimdi

Delirmeye başlıyorum yarabbim :D
  • Warcraft Evreninde, gelmiş geçmiş en büyük adam ARTHAS' TIR, ÖYLE KALACAKTIR!
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

frostmorne ıllıdana verilse arthası çok rahat devirirdi genede ılllıdanın gucu buyuk benim gözümde tecrube var adamda daha arthas babasının lafından çıkmazken world tree savasında yer aldı ılllıdan

Arthasa Gücünü veren frostmorne Gibi Gözüksede Perde arkasında kalan Ner'Zuldur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akman39

Warcraft Evreninde, gelmiş geçmiş en büyük adam ARTHAS' TIR, ÖYLE KALACAKTIR!

Arthas bütün kesilenler gibi Sergarasın piyonundan başka hiçbir şey değildir. Yeni ek paketle arthasta gg olacaktır.
  • Unutmaki Arthasın babası annesini Gank lamasaydı ARTHAS en büyük olmicaktı

En Büyük Hero Thrall Dır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.