arkadaşlar bilgisayar düğmesine basıyorumm hıııın hıııın (F1 arabalarının sesi gibi) diye ses geliyor hemen kapatıp tekrar açıyorum yine yapıyor bir daha açıp kapatıyorum kesiliyor bazen yine oluyor ama bilgisayar açıldığında saatlerce bile kalsam ses gelmiyor
açılışta geliyorsa devam ediyor yoksa etmiyor bu nedir anlamadım yaaaa
annecim
kasa içerisindeki fanlardan birisi ölmek üzere,sorun budur. kasanın içini açarak fanları kontroledebilirsin bu sorunuı çözmek içinde bozuk fanı yağlamalısın
kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: cici_anne_sevda
arkadaşlar bilgisayar düğmesine basıyorumm hıııın hıııın (F1 arabalarının sesi gibi) diye ses geliyor hemen kapatıp tekrar açıyorum yine yapıyor bir daha açıp kapatıyorum kesiliyor bazen yine oluyor ama bilgisayar açıldığında saatlerce bile kalsam ses gelmiyor
açılışta geliyorsa devam ediyor yoksa etmiyor bu nedir anlamadım yaaaa
fanlarından biri yapıyor bu sesi isinip dervrini alınca kesiliyor sonra. bundan pek sorun olmaz sanırım fanları temizlerken gevşetimişin yuvasından çözüm ses yapan fanı bulup değiştirmen
tama deneyeceğim teşekkürler
ekran kartı fanı sorunlu oalbilir değişmen daha doğru olur yağlamak kısa süreliğine çözüm olur ama daha fazla toz çekeceği için fazla götüremz seni
arkadaşlar kasa yeni dediğiniz gibi teknik arıza olabilir mesela biraz önce bilgisayarı açtım aynı şeyi yaptı 6-7 kez açıp kapadım sorun çözüldü ama bu sıralar çok yapmaya başladı
belkide işlemcinin üzerindeki Fandır amaaaaan yanarım vallahi
işlemci fanı original ise öyle birşeyi çok zor yapar. Ha bir de çok eski değilse.
Bence ekran kartı veya köprü fanlarından biri onun müsebbibi..
pc soğuk olduğu zaman fanlar çoğu zaman yapar 1 dakkalığına bu sesi , ama sonra gider kendiliğinden kafana takmana gerek yok
önemsiz bi sorun yani bişi olmaz bu hınn sesinden bence arkadaşın söylediği gibi ilk açılışta olabilir..
TEKNİK SERVİS EKRAN KARTI TERS DURDUĞU İÇİN BÖYLE YAPAR DEDİ YENİ MAKİNA OLDUĞU İÇİN
bence kafana takmana gerek var. cunku aynı sorun bende vardi fanim yandi ve anakartimi da yakti. bence bir an once ya fani degistir ya da fana bakim uygula. . . .
HERŞEY TAMAMDA BU NE OLUYOR.YANLIŞLIKLA KOYDUN DİMİ
arkadakı sogutucu fanlar yapıyor olabilir bu sesi.benim fanlardan bırıde bu sekılde ses yapıyodu acıp baktıgımda kız kardesımın saclarından bır tutam buldum fanın ortasında.kasanın ustune vurunca ses kesılıyomu?kasanın durdugu yer nasıl?kasa sabit mi?yerşnden oynuyormu_?
kardeşinin bir tutam saçımı sıkışmış kasa düz yerde vurulunca ses kesilmiyor birkaç defa üst üste açıp kapamak gerekiyor
eger sorun kasadaki fanlar ısınınca kesılıyorsa sorunun hangi fanda oldugunu bulmaya bak.ama ben yınede sorun muhtemelen sogutucu arkadakı fanlarda demekte ısrarlıyım.hangi fanın oldugunu bul.muhtemelen fan olmek uzeredir...kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme