Şimdi Ara

High Power nasıl bir markadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende High Power'ın 500W Güç Kaynağı var fakat bir iki yerde olumsuz yorum okudum.Sistemimi düzgün bir şekilde çalıştırmasına rağmen oyunlarda neredeyse 45C lik hdd kadar sıcak olması biraz endişelendiriyor.Tabii sistemin diğer parçalarıda sıcak . Yüksek güç, yüksek sıcaklık, yüksek akım, gerilim ve kısa devre koruması ile %80 verimliliği olan bu PSU sizce CoolerMaster, Tagan, FSP kadar iyi bir marka mıdır?

Oyunlarda 45C lik harddiskim kadar ısınması normal midir?

• tagan ve FSP yi geç bence , coolermaster ve high power ii psu ları kaliteli 2 marka kanımca 520 lik coolermaster ım var ve hiç bir problem yasamdım turp gibi masallah
  • Teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsun .
  • Bende de 550W'lık modeli var. Gayet memnunum.
  • Problemsiz elektronik parça yoktur kanımca. Her parça problem yaratabilir. Gerek kullanıcı hatası gerek yapısal hata her şekilde mümkündür. Genele bakmak gerekir. Son 5,10 aydır patlayan Taganlarla ilgili kaç haber okudum bilemiyorum ama kimse de Tagan kötüdür demiyor. Her marka için geçerli bence bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

tagan ve FSP yi geç bence , coolermaster ve high power ii psu ları kaliteli 2 marka kanımca 520 lik coolermaster ım var ve hiç bir problem yasamdım turp gibi masallah

taganı kullanıyorum FSB yi bilmem ama taganı patlattım bile içine terim damladı uzay montaj test yaparken ama yenisi geldi

tagan geldiğinden beri statik elektrik birikmesi olmuyor PC de ve performansı düşmüyor bunun yanında çok bahsedilen ses problemide yok ben 700 W kullanıyorum ve şu kadarını söyleyim High Power dan daha kaliteli ha High Power kötümü değil tabiki ama şunuda söyleyim tagan hiçbir zaman o kadar ısınmadı CFX li o/c testlerini bile yaptım ama banamısın demedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.