Şimdi Ara

HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT yoksa FSP - BLUESTORM 500 WATT bu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT yoksa FSP - BLUESTORM 500 WATT bu mu ?

aralarında 3-5 dolar oynuo 1950pro ekran kartı war 35ow psu yetmedi asusun herhalde reset atıp duruo hangisini almamı tavsiye edersiniz

• güzel soru:)
    hangisini tercih etmek daha iyi olur ben de merak ediyorum.

High Power da yüke göre fan hızı otomatik ayarlanıyor,
    gece PC yi açık bırakınca ses iyice azalır, benim için önemli, FSB de var mı bu özellik bilmiyorum.
  • LC POWER LC-POWER 550W V2.0 120 MM FAN (20-24 pin) b

bi de böle bişey war güzel bişeye benzio
  • bende üçü arasında kaldım ama high powerin füç pinleri sökülüyıor sanırım.............
  • aralarında 10 lira falan fark war ama kullanıcı tavsiye lazım yeterlilik ve gerceklik konusunda :)
  • o zaman fsp kullanan çok ve tavsiye eden de ...donanim haber high pover a yer vermemiş ama fsb bs ye yer vermiş...ayrıca fsb nin bs 2 modeli bu.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla adam baya saglam bi sistem kullanmıs kaldırmıs bizdeki 2gb ramle 1950pro ekran kartını kaldırmıo bi de düşük modda işlemci
  • yarin ben bunu alayım...yetr bize adam o sistemde kaldiriyorsa bizimki hayli hayli kaldırırl.....135 ytl imiş,,,f/p oranıda iyi asus pahalı ve gürültülü imiş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

o zaman fsp kullanan çok ve tavsiye eden de ...donanim haber high pover a yer vermemiş ama fsb bs ye yer vermiş...ayrıca fsb nin bs 2 modeli bu.....

http://www.donanimhaber.com/High_Power_560W_guc_kaynagi_video/5697/haber.htm
  • ana topic de göremedim üstad...aradım da bulamadım...elbette yeni bir firma kullanıcı yorumuna takildik biz biraz...ve f/p oranına....
  • FSP yi bilmiyorum, kullanan çok ama, High Power' ın sırf aktif PFC si için bile tercih edilir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla FSP de yok sanırım. Bunu da göz önünde bulundurmanız menfaatiniz icabıdır.
  • Blue Storm II (500W)
    ATX 12V Intel V2.2
    500 W
    Aktif PFC (PF=99%)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 2 Ekim 2007; 23:41:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

Blue Storm II (500W)
    ATX 12V Intel V2.2
    500 W
    Aktif PFC (PF=99%)

Varmış
  • ben alıyorum blue storm hepsi buradandan hemde pesin fiyatına taksitle bundan iyisini bulamam herhalde3
  • hepsiburadadan highpower siparişi verdim bu akşam kesin elimde olması lazım. bende high power500watt ve bluestorm arasında kaldım ama highpowerı seçtim.
    takçıkar kablo olması ve daha sessiz olmasından dolayı tercih ettim. hem verimliliğide fena sayılmaz (%80). yüksek verimlilik düşük güç kaybı buda az ısınma demek hemde daha az kablo karmaşası...
  • high power 500W modelinde tak çıkar kablo yok diye biliyorum. ayrıca E6750 CPU + x1950pro kullanan bir sistemin 130W civarında güç kullandığını hatırlatmak isterim. overclock veya SLI/crossfire yapmayacaksanız 500-600W güç kaynağına para harcamanın alemi yok. gerçek 300-400W lık ürünler de işinizi görecektir.
  • high power 500W modelinde tak çıkar kablo yok ben kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

high power 500W modelinde tak çıkar kablo yok ben kullanıyorum

hocam, sessizlik nasıl?
    fan hızı otomatik mi gerçekten? PC boştayken ses nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cold

LC POWER LC-POWER 550W V2.0 120 MM FAN (20-24 pin) b

bi de böle bişey war güzel bişeye benzio

kullanıyorum

memnunum

sistem imzamda (kısa bir süre öncesine kadar ekran kartı olarak x1950pro vardı ( 1950 lerin ek güç girişi vardır) hiç bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.