kazık olabilr ama ben olayı sole acıklayım arkdas kafeci battı ne var ne yok satacak bende hem destek olsun diye hemde dostlugumuz var diye o fiyata aldım kendiside ilk aldigında vitrine koydu 2 ay once 200 liraya satamadı yoksa 100 liraya verecekti daha kutusunu ben actım anlatabildimmi yani power konusunda suphelendim ben aceba baska marka dahamı iyi dedim
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_ozbilek
kazık olabilr ama ben olayı sole acıklayım arkdas kafeci battı ne var ne yok satacak bende hem destek olsun diye hemde dostlugumuz var diye o fiyata aldım kendiside ilk aldigında vitrine koydu 2 ay once 200 liraya satamadı yoksa 100 liraya verecekti daha kutusunu ben actım anlatabildimmi yani power konusunda suphelendim ben aceba baska marka dahamı iyi dedim
O zaman bişey diyemem ekran kartı konusunda, çünkü 2. elde en fazla 70-90 TL ederi var
Power konusunda ise eğer aldığınız ürün High Power 500 W Element modeli ise gayet iyi bir fiyata almışsınız. :) Marka olarakta High Power kaliteli bir markadır...
heh ben bunu ogrenmek istemiştim kartı yanına sadece power karsılarmı diye koydum bide bu fiyata varsa daha iyi power onu alam dedim tesekkurler