Şimdi Ara

high power 400 wat için sorum olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,sistem yeniledim birkaç gün önce.Daha doğru bazı bileşenleri..

Önce sistemi yazayım;

asus ma77td pro ddr3

Amd phonem x4 945

patriot 2Gb ddr3 1333

pov 9800 gt

samsung 500 hd

hd sogutcu,12 cm kasa fan extra takılanlar.

Power,high power coll max 400 wt.

Önceki sistemim basit bileşenlşerden oluşmakta idi,power inanılmaz sessiz çalışmakta olup,fazlası ile memnun etmişti beni..

Şimdiki sistemimde de stabil sorunum yok,fakat power sesinde hissedilir derecede artış oldu.Dediğim gibi herhangi bir stabilite sorunu yaşamadım,hani örnekle 24 saat yük altında tuttugumda olmadı değil.

İçinizde elbette daha bilgili arkadaşlar vardır,sizce bu sistem sebebi ilemi ses arttı power da ?

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Sistem şimdi daha cok güc cektiğinden,daha cok elektrik harcar ve bu da daha cok ısınmasına neden olur. Fan da otomatik olarak ısıya göre dönüş hızını arttırdığından soğutmak için daha cok döner ve ses yapar. Buna ek olarak havalarda ısınınca bu iş biraz can sıkar.
  • 600 700w cek ileriye dönük olsun
  • Öncelikle yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,Şu saat itibari ile 3 saat'i oyun olmak üzre tam 9 saat'e yakın yük altında sistem.ses biraz yüksek evet-
    Fakat power dan çıkan havayı kontrol ettiğimde(el yardımı ile)cidden soğuk denecek bir hava akımı var.Lakin dediğiniz üzre sistem istedikçe power tabiri yerinde böğürüyor zaman zaman :P

Biraz daha kullanayım olmadı değiştiririm..

Tüm bu söylemlere rağmen,firmanın hakkını yememek en doğrusu..HİGH POWER ciddi anlamda düşünülesi bir alet.

Yorumlar için tekrar teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8+4 Çıkışlı psu öneri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.