Şimdi Ara

High Noon İle Vahşi Vahşi Batı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

928635665
  • Beni de ekleyin arkadaşlar:

GameCenter (ve oyun) nick'im: ejlover
    ID: 305512704
  • hep beyler beyler beyler,oyunda bile tipler mans! yok ki şöyle kalender bir calamityceyn tipli figurler seçelim :)

bayanlarda oynuyor bu oyunu biline!

eklemek isteyen olursa

gamecenter nick'im : rahimece

high noon HN : 163353533

not: altınlarımı çalan olursa fena takarım bilinsin :D üç kuruş için bunu göze almayın..:p

bu arada şu gelen ssYe bakıpda konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim...

noel babaları vuruncamı puan alıyoruz noel baba kılığında olursakmı yada benzer bişi ****

High Noon İle Vahşi Vahşi Batı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 3 Şubat 2011; 13:26:57 >
  • oyuna yeni başladın heralde orada tatil hediyelerinden oluşan bir takım bilgi verilmiş.Bayan karakter eklemeyeceğini söylemişlerdi sanırsam.Pala bıyıklarla devam edin bence.Noel eventi için noel kılıklarından bir tanesini edinmeniz lazım.En az bir parçasını giymeniz gerekiyor.Daha sonra rakip noel dayılara sıkacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

oyuna yeni başladın heralde orada tatil hediyelerinden oluşan bir takım bilgi verilmiş.Bayan karakter eklemeyeceğini söylemişlerdi sanırsam.Pala bıyıklarla devam edin bence.Noel eventi için noel kılıklarından bir tanesini edinmeniz lazım.En az bir parçasını giymeniz gerekiyor.Daha sonra rakip noel dayılara sıkacaksınız.

L9'a ramak kaldı yeni sayılırım şimdilik...

ben anlamam ayrımcılığa karşıyım her daim :D

sanki wahşi veya yahşi batıda bayen kowboy yokmuydu :D
    onca western filmini boşunamı izledik pop corn eşliğinde :):):):)

- şuan şapka takarak rakip aileleri vuruyorum - aynı zamanda noel pantolonu giysem her iki kısımdanda gelir olurmu..bilen yazarsa sevinirim..

hem aile çeteleri hem noel eventi kampanyası aynı anda oluyormudur kısaca...herkese iyi nişanlar :)(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 3 Şubat 2011; 14:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

oyuna yeni başladın heralde orada tatil hediyelerinden oluşan bir takım bilgi verilmiş.Bayan karakter eklemeyeceğini söylemişlerdi sanırsam.Pala bıyıklarla devam edin bence.Noel eventi için noel kılıklarından bir tanesini edinmeniz lazım.En az bir parçasını giymeniz gerekiyor.Daha sonra rakip noel dayılara sıkacaksınız.

L9'a ramak kaldı yeni sayılırım şimdilik...

ben anlamam ayrımcılığa karşıyım her daim :D

sanki wahşi veya yahşi batıda bayen kowboy yokmuydu :D
    onca western filmini boşunamı izledik pop corn eşliğinde :):):):)

- şuan şapka takarak rakip aileleri vuruyorum - aynı zamanda noel pantolonu giysem her iki kısımdanda gelir olurmu..bilen yazarsa sevinirim..

hem aile çeteleri hem noel eventi kampanyası aynı anda oluyormudur kısaca...herkese iyi nişanlar :)(:

Hayır son event etkin şuan noel mevzusu yalan oldu.Zaten high noon da devamlı event çıkar.Ben 20 lvl ken telefonu çaldılar şimdi sıfırdan başladım.

• Hayır son event etkin şuan noel mevzusu yalan oldu.Zaten high noon da devamlı event çıkar.Ben 20 lvl ken telefonu çaldılar şimdi sıfırdan başladım.

çok geçmiş olsun...nasip işte...

birkaç kişiye denk geldim level düşürmek isteyen bazısıda öyle..iyi nişanlar..
  • Alalal ilk defa duydum para nasıl çalınıyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Alalal ilk defa duydum para nasıl çalınıyor arkadaşlar ?

Birinin profile girince steal money seçeneğine tıklayınca çalabiliyorsun.Yanlız adamın parası kasadaysa çalamazsın ayrı kendinden yüksek lvl lerden çalarken yakalanıp evdeki bulgurda da olabilirsin.
  • herkese iyi akşamlar game center kangals ekleyin high noon oynuyom kapışırız herkese iyi level atlamalar
  • quote:

quote:

Birinin profile girince steal money seçeneğine tıklayınca çalabiliyorsun.Yanlız adamın parası kasadaysa çalamazsın ayrı kendinden yüksek lvl lerden çalarken yakalanıp evdeki bulgurda da olabilirsin.

Haa buldum tamam Yakalanma durumu nasıl oluyor ki? Bildirim mi gidiyor ona? Eee öğrense nolacak ki oda benim paramdan az bişi çalar öyle değil mi? Yoksa hepsini mi alıyor nasıl oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Haa buldum tamam Yakalanma durumu nasıl oluyor ki? Bildirim mi gidiyor ona? Eee öğrense nolacak ki oda benim paramdan az bişi çalar öyle değil mi? Yoksa hepsini mi alıyor nasıl oluyor?

Sen parayı çalsanda, başarısız olsanda zaten adama bildirim gidiyor.Yakalanma olayı şu; misal 9 lvl sin, 9 lvl birini yüzde 60 soyarsın.Ama fazla para almazsın.lvl25 lik birini soymaya kalkarsan alabileceğin paranın 5-10 katını kaybedebiliyorsun.Yani Adamın lvl i yüksek o seni soyuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen parayı çalsanda, başarısız olsanda zaten adama bildirim gidiyor.Yakalanma olayı şu; misal 9 lvl sin, 9 lvl birini yüzde 60 soyarsın.Ama fazla para almazsın.lvl25 lik birini soymaya kalkarsan alabileceğin paranın 5-10 katını kaybedebiliyorsun.Yani Adamın lvl i yüksek o seni soyuyor.

Aboo Zaten enerji gidiyor bide o riske girmeye değmez zaten üç beş kuruş para

• Şu vurulurken sağa sola savrulmasına sinir oluyorum. Ben birini vurduğum halde nasıl toplarlanıyorsa hemen vuruyor beni geri. Ama onlar vurduğunda sen toparlanana kadar indiriyorlar seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Şu vurulurken sağa sola savrulmasına sinir oluyorum. Ben birini vurduğum halde nasıl toplarlanıyorsa hemen vuruyor beni geri. Ama onlar vurduğunda sen toparlanana kadar indiriyorlar seni..

genelde revolver speedloader kullananlarda denk geliyorum ben o sarsma mevzusuna..başkada taktik varsa bilen yazar artık :/
  • tüfeklerle iki kere üst üste kafadan vurursan işi bitirebiliyorsun. birinci vuruşta adam arkaya yatıyor tam kalkarken ikinciyi yerleştirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Şu vurulurken sağa sola savrulmasına sinir oluyorum. Ben birini vurduğum halde nasıl toplarlanıyorsa hemen vuruyor beni geri. Ama onlar vurduğunda sen toparlanana kadar indiriyorlar seni..

genelde revolver speedloader kullananlarda denk geliyorum ben o sarsma mevzusuna..başkada taktik varsa bilen yazar artık :/

Hocam şu speedloader ne işe yarıyor tam çözemedim ben? Birde "silver bullets" in ne işe yaradığını bilmiyorum?
  • Beyler beni de ekleyebilirsiniz.

Oyun nickim: hazanoski

Game Center: Hazan

ID: 783338068

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 16 Şubat 2011; 19:37:12 >

• Kapışmak isteyen kendine güvenen varsa beklerim her zaman; siz tabutunuzu hazırlayın ben içini doldururum.

Streng4th HN 386569474

Telgraf ile çağrı yapabilirsiniz

• arkadaşlar yeni kapışma başlıyor

katılmak isteyenler bilgi için :
    http://www.facebook.com/topic.php?uid=188345820897&topic=15604#!/photo.php?fbid=10150180559750898&set=a.483190375897.266457.188345820897&theater

17 şubat - 2 mart arası şapkalar arası tekrar eğlence başlıyor;

Feb 17th to Mar 2nd - Choose yer hat (Washington Tricorn or Lincoln Stovepipe) to mark your choice for the bestest of the westest!

Win against someone wearing the opposite hat for an extra 200G reward and to compete for these prizes:

* 200W to the top winners on each side
    * 50W to the top 50 winners on each side
    * 20W to everyone with at least 100 wins

100 karşı tarafı öldür 20 wamp kazan! gayet iyi..mutlaka katılın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.