Şimdi Ara

HIDRELLEZDE ALMAN BİR KIZLA TANIŞTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler ben edirneliyim ve dün akşam bildiğiniz gibi şenlikler vardı.
    bulgar,yunan,alman,ingiliz vs geliyor geçen senelerde gelmişti ama bu sene en büyük şenlik oldu.
    işte bide çingeneler vs geliyor yabancı insanları dolandırıyor ve gasp ediyorlar.
    bizde arkadaşlarla aldık biraları arabanın arkasında içiyoruz.dikiz aynasından bi baktım 2 tane şopar kızı,süt gibi bir kıza bişeyler satmaya çalışıyor,kız rahatsız belli gitmek istiyor,kızı kolundan tutuyorlar.
    aha dedim indim arabadan gittim rahat bırakın lan kızı dedim 2 tane asıldım bu şoparlara.sonra kız teşekür ederim dedi.ben şaşırdım ama tam bir alman tipi sapsarı saçlar bembeyaz ten.dedim türk müsün.annem türk babam alman dedi.almanyada yaşıyormuşhersene hem şenliklere geliyoruz ve akrabaları ziyaret ediyoruz dedi.ama kız benden iyi türkçe konuşuyor.işte beyler bu kızın anası babası amcalarındaymış kız da tek takılıyor ben dedim beraber takılabiliriz olur tabi dedi.
    aha dedim bu akşam çoşku var ama o gözle bakmadım,kız da mini şort bide askılı şey giymiş süt gibi bembeyaz dayanamıyom ya işte dedim alkol alır mısın hayır dedi dedim bekle ben bi koşu arabaya gittim bitane fruko gazoz aldım,kendime de corona bira aldım.
    ateşten atlayanları felan izliyoruz,kız bir ara cesaretlendi dedim atlama sapsarı saçların kül olur .sonra sıra geldi dilek yazıp nehire atmaya kız işte kağıt kalem arıyor.bi koşu gittim gene arabadan aldımkız almanca yazılar yazdı şöyle bişeyler yazdı
    Bitte verzeihen Sie mir, dass Sie
    ben tabi hemen translateden baktım
    Tanrım sen onu bana bağışla yazıyordu ama kıza çaktırmadım.akşam 22 gibi dedi artık gitmem lazım peki dedim ben senii arabayla bırakayım derken kız bir anda zebaniye dönüştü dedim noluyo kardeşim bizde işler böylee gardaaş deyip racon kesmeye başladı ben bunu kafasına 2 bira şişesi geçirdim sonra hıdrellez ateşinin sönmüş olan külünde sucuk ekmek yaptık.

• up
  • okurken mutlu oldum kardeş yaşattığın güzel anlar için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

okurken mutlu oldum kardeş yaşattığın güzel anlar için teşekkürler

hocam kız ınstagramını verdi
  • kardeş zebani'yi yada sonra uyandım donum ıslak kısmını eklemeyi unutmuşsun belirtiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

kardeş zebani'yi yada sonra uyandım donum ıslak kısmını eklemeyi unutmuşsun belirtiyim.

ne saçmalıyosun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

kardeş zebani'yi yada sonra uyandım donum ıslak kısmını eklemeyi unutmuşsun belirtiyim.

ne saçmalıyosun hocam

yok hocam dalga geçiyorum CSB diyen olmamış ilk ben diyeyim dedim gelenektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zebaniyi satırın başına yazacak kadar yeteneksiz bir liseli. temizinden blok
  • Teolojik sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani yok okuyun güzel
  • Hocam bir an mutlu olmuştum sebepsizce güldüm yaşattığınız duygular için saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun beyler allah kurtarsın
  • Sonra donda bi ıslaklık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.