Bildirim
Hide ip nasıl? Ne işe yarar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
IP ni kendin yazıyorsun ( eğer rapidden bir şey indirmek istiyorsan ) bunun için DNS e modemin DNSini yazıyorsn daha sonra kendin IP veriyorsun .... tabi bunları ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler daha sonra açılan linke yine sağ tıkla özelliklerine gir ve orada internet iletişim kuralları var oraya tıkla tamam de oradan kendi DNS ini uygun bölüme yaz ve kendi IP ni yaz -
quote:
Orjinalden alıntı: seyayus
IP ni kendin yazıyorsun ( eğer rapidden bir şey indirmek istiyorsan ) bunun için DNS e modemin DNSini yazıyorsn daha sonra kendin IP veriyorsun .... tabi bunları ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler daha sonra açılan linke yine sağ tıkla özelliklerine gir ve orada internet iletişim kuralları var oraya tıkla tamam de oradan kendi DNS ini uygun bölüme yaz ve kendi IP ni yaz
Bu kısmı kullanıyorum zaten. Yani kendim ip verdim, otomatik ip al seçeneği işaretli değil. Bu şekilde rapid den işimi halledebilirim demi. Buarada program nasıl ii mi. -
arkadaşım bundan yapıyor yani ben onun yaptığını anlattım sana -
Bu programın IP gizlediği söyleniyor bende kullanıyorum ama ben pek güvenmiyom bu programlara -
Genelde Suudi Arabistan üzerindeki proxy leri kullanıyor ve rapid için diyorsan hemen hemen her IP daha önceden kullanılmış oluyor... -
3 gun sonra paralı diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X