Şimdi Ara

Hide ip nasıl? Ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla ip yi gizliyor ve değiştiriyor. Bu program ile modem resetlemeden rapid ile dosya indirmek mümkün olurmu ve nasıl bir programdır.

• IP ni kendin yazıyorsun ( eğer rapidden bir şey indirmek istiyorsan ) bunun için DNS e modemin DNSini yazıyorsn daha sonra kendin IP veriyorsun .... tabi bunları ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler daha sonra açılan linke yine sağ tıkla özelliklerine gir ve orada internet iletişim kuralları var oraya tıkla tamam de oradan kendi DNS ini uygun bölüme yaz ve kendi IP ni yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyayus

IP ni kendin yazıyorsun ( eğer rapidden bir şey indirmek istiyorsan ) bunun için DNS e modemin DNSini yazıyorsn daha sonra kendin IP veriyorsun .... tabi bunları ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler daha sonra açılan linke yine sağ tıkla özelliklerine gir ve orada internet iletişim kuralları var oraya tıkla tamam de oradan kendi DNS ini uygun bölüme yaz ve kendi IP ni yaz

Bu kısmı kullanıyorum zaten. Yani kendim ip verdim, otomatik ip al seçeneği işaretli değil. Bu şekilde rapid den işimi halledebilirim demi. Buarada program nasıl ii mi.
  • arkadaşım bundan yapıyor yani ben onun yaptığını anlattım sana
  • Bu programın IP gizlediği söyleniyor bende kullanıyorum ama ben pek güvenmiyom bu programlara
  • Genelde Suudi Arabistan üzerindeki proxy leri kullanıyor ve rapid için diyorsan hemen hemen her IP daha önceden kullanılmış oluyor...
  • 3 gun sonra paralı diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    Java ne işe yarar?Sileyim mi?
    17 yıl önce açıldı
    ROOT NEDİR? NE İŞE YARAR?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.