Şimdi Ara

HİDDİNK NASIL BİR TEKNİK DİREKTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz milli takımımız hiddinklen anlaşdı ama son zamanlarda hiddink hakkında medyada geçen haberler türk futbolunu zedelemiyomu bizlen anlaşdı ama hala teknik direktörlüğü rusyada yapıyo ve ordanda fildişine geçeceği söyleniyo bu nasıl bir anlayışdır adam nöbetçi teknik direktörmüdür profosyonel ne yapdığını bilen takımlarda böyle birşey varmıdır ayrıca yasalar bu konuda ne diyor .hadi türkiyeye geldi diyelim sizce başarı oranı ne olacaktır ben milli takım başarılı olamassa suçu direk yönetime ve teknik direktörlere atarım çünki bizde çok kaliteli futbolcular var eğer takıma gelirse inşallah aragones gibi karaktersiz paragöz bir yapıda olmaz eğer öyle olacaksa bu federasyon yetkililerinin anında istifa etmesini sağlayacak bir gelişme olacaktır.

• Bence bu karışıklık federasyonun sorunu.
    Hiddink kaliteli bi t.d.

Evet çok fazla para alıyor ama profesyonel insan.
    Bundan önceki gibi kadro seçiminde tutarsız, kamera görünce artistleşen bi insan değil.
  • gayet tecrübeli , egolarından arınmış ve futbol bilgisi günümüz futboluna ayak uyduran bir hoca

adam bir takım olayları aşmış
  • Milli takıma Hiddink yerine gelsin diyebileceğiniz kaç tane t.d var ki? Adamın milli takımlarda ve sezonun ortasında aldığı Chealse'de neler yaptığı ortada, ayrıca adamın Rusya ile sözleşmesi var, Rusya sözleşmeyi feshetmediği için milli takımın başına geçemedi. Birde bende olsam dünya kupasında takım çalıştırmak isterim, Dünya kupası bitince nasılsa milli takımın başına geçecek, bunda bir anormallik görmedim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.