Şimdi Ara

Hidden Elo/MMR Hakkında Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sezon 2 den kalma bir hesabım vardı. 2 ay öncesine kadar gold 1 di. O sıralar main hesabım duruyodu fakat elimdeki tüm hesapları satınca bende bu hesaba dönmeye karar verdim. O sırada inaktifllikten Gold 1 (75 LP) Gold 3 (50 Lp) ye kadar düşmüş arkadaşlar. Ne yaparsam yapayım çıkarılmıyo 11 gelip 17-20 civarı lp gidiyor. Şimdi ben seri maçlarında dodge atsam lige göre elo yükselirmi? Lp düzgün gelmeye başlarmı?

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Buda tr.op sitesinde ne yazdığı
    Bu küme için ortalama LP 1,696.
    1,572 ( Benim elom)
    MMR
    ELO Hell'e hoş geldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 14 Eylül 2014; 12:03:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Merhaba.

Benim sezon 2 den kalma bir hesabım vardı. 2 ay öncesine kadar gold 1 di. O sıralar main hesabım duruyodu fakat elimdeki tüm hesapları satınca bende bu hesaba dönmeye karar verdim. O sırada inaktifllikten Gold 1 (75 LP) Gold 3 (50 Lp) ye kadar düşmüş arkadaşlar. Ne yaparsam yapayım çıkarılmıyo 11 gelip 17-20 civarı lp gidiyor. Şimdi ben seri maçlarında dodge atsam lige göre elo yükselirmi? Lp düzgün gelmeye başlarmı?

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Buda tr.op sitesinde ne yazdığı
    Bu küme için ortalama LP 1,696.
    1,572 ( Benim elom)
    MMR
    ELO Hell'e hoş geldin.

1696 ELO'dan fazlasına sahip kişilerle duo girersen sorunun çözülür.
  • Plat 1de elosu 1700 üstü garanti istiyosan 1800 1900 olan bi pre bul onla oyun at hele bi de streak yakalarsanız çok rahat düzeltirsin
  • oyun spam le 3-4 gun sonra duzelir lolun sistemi oyle bi ayarlanmistir ki ciddi anlamda herkes hakettigi yerdedir. atiyorum gold 1-2 iken sikisiyordum hep troll afk var derken 2 ay sonra plat oldum gold kayitlarimi izlerken oha neler yapiyormusum ben boyle mal mal htalar diyordum. hakettigini dusunuyorsan oyun spamle elo duzelir 3-4 gune istedigin yere de cikarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

oyun spam le 3-4 gun sonra duzelir lolun sistemi oyle bi ayarlanmistir ki ciddi anlamda herkes hakettigi yerdedir. atiyorum gold 1-2 iken sikisiyordum hep troll afk var derken 2 ay sonra plat oldum gold kayitlarimi izlerken oha neler yapiyormusum ben boyle mal mal htalar diyordum. hakettigini dusunuyorsan oyun spamle elo duzelir 3-4 gune istedigin yere de cikarsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    MMR Nedir (Açıklama)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.