Şimdi Ara

Hıd uyumlu farem çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop kullanıyorum işletim sistemim win7 Dün oyundan çıktıktan sonra bir şey oldu pc yi 2 dakika boş bıraktım yaklaşanda olmadı yanına geldıgımde farenın ısıgı sonmus ve hareket etmiyordu sag taraftakı 2 usb de de çalışmıyor farem sol tarafta çalışıyor buda çok gıcık bir durum sol tarafta fare yi kullanamıyorum sag tarafta klavye sogutucu vs çalışabiliyor fakat farem çalışmıyor sol tarafta Hıd uyumlu fare gorunuyor sag da Synaptics PS/2 port TouchPad gorunuyor sadece yanı dokunmatik sanırım bu. Hıd uyumlu fareyi gormuyor lutfen yardım edin şimdiden ugraşan emek veren arkadaşlara teşekkürler...

• bilgisayarım>>yönet>>aygıt yöneticisi>>insan arabirim aygıtları>>hid uyumlu aygıt varsa
    fare sağ tuş ile tıkla>>sürücü güncelleştir>>hayır, bu kez değil>>ileri>>listeden yada belirli konumdan yükle>>ileri>>arama,yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim>>ileri>>hid uyumlu fare çıkarsa üstüne tıklayıp ileri diyin.umarım sorun çözülür.
  • Sol tarafta bunu yapmıştım hiç bir işe yaramadı ben sag tarafta hala çalıştıramıyorum farklı bir fare taktım hala aynı sorun Aksi şey sagda benım farenın ısıgı bile yanmıyor yenı taktıgım farede bari ısık yanıyor bu da bir şey...

Daha degişik bir çözüm yolu bilen varsa soyleyebilir mi.

Yardımın ıcınde tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.