Çalışmaya yeni başladım kalan sürede tyt mi 90 a çıkarmak hedefim şuanki netlerim tyt 47 net ayt 18 gördüm. Tyt konu kitapları ve yt den videolar izliyorum sıkıldığımdada çocuk kitapları okuyup rahatliyorum. Bu arada zaten güzel bir bölümde okuyorum ama iş olanağı çok az olduğu için tekrar deniycem sizce günde 18 saat kadar çalışsam yetişir mi veya doping hafıza mı alayım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiçlikten 116k ya nasıl zıplarım

-
-
Günde 18 saat çalışacak insanın aklında yetişir mi, olur mu tarzı sorular olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hesaplayınca 18 saat çalışmayla istediğim neti kılpayı kaçırıyorum 21 saate de çıkarabilirim belki
Hocam 21 saatin altı kurtarmaz haberiniz olsun 18 saat hesaplarıma göre 137k getiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben zaten 4 saat uyuyordum normalde şimdi 2 ye düşürmem gerekicek bünyem kaldırır mı emin değilim
mfci misin
Evet Mf ciyim, Ea seçme yıkıklığını ve zavallılığını tecrübe ettim
Hocam 30 dakikalık 4 periyot şeklinde uyuyabilirsiniz gün içinde
Sağolun hocam zaten EA da 2 soru çözseniz ilk 1000 garanti geliyor ben zoru seviyorum
Hocam yeni bir taktik buldum konusunu açmak için bir kaç gözlem daha yapmam gerekiyor eğer gerçekleşirse ne kadar uyuduğumuzun bir önemi kalmayacak hatta daha fazla uyuyan daha çok net yapacak
Ayt bakman lazım
Seneye daha verimli olur hocam bence ne günde 18 saat çalışmak mümkün, ne de doping hafızayla başarı.
Hocam beni elemeye çalışmanızı anliyorum ama kıskançlık yapıp ümitlerimi yakmanıza asla izin vermem bu yüzden 18 saat olan hedefimi an itibariyle 21 saate çıkardım
Hocam ayt bitti ona rağmen 18 net artmiyor
Space tuşuna basmalısın.
Ooooo hocam o zaman 100kya bile gireriz ben 100kdaki ünileri araştırmaya başlıyım şimdiden
troll konu gene ciddi cevap veren dolu
En Beğenilen Yanıtlar

troll konu gene ciddi cevap veren dolu |
mario mantarı (yeşil) yerseniz zıplarsınız hocam
|
Benzer içerikler
- ortodontist maaşı
- bıyıklı-matematik video ders notları pdf
- dr biyoloji pdf
- asım şekip kaya üniversitesi
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X