Şimdi Ara

Hiçbirşey yolunda gitmiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sımdı nerden baslasam bilemiyorum dostlar. Yas 16 lise 2 ye gidiyorum. Şehrin en iyi okullarından birindeyim dersler vasat halde herkes esek GIBI calısıyor fakat benim kafam yerinde degıl sureklı dusunce halindeyim. Ev ortamı desen sureklı kavga gurultu patırtı. Hep Bı huzursuzluk var babam annemi aldattı ama hala beraber yasıyor lar sureklı kavga ıcerısınde.okul desen yazdığım GIBI. Dıger yandanda sevgilim desen 6 7 aydır beraberiz fakat onunda annesı babası ayrıldığı ıcın tasınmak zorunda yanı gıdıcek Baska Bı sehıre. Birbirimizi okadar cok seviyoruz ki anlatamam hayatta ayakta durmamı saglayan tek kısı napıcam onsuz. Yedıgım ıctıgım hıcbırsey den tat almıyorum. Okulda hocalar falan diyor olum neyın var cok dalgınsın. Bır yandanda stresten ne yaptıgımı bılmıyorum 6 7 aydır uzattığım saclarımı kestirdim Bı de ona taktım kafayı sacma sapan bir sekılde. O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi sureklı uyumak istiyorum. Pıskolog tan randevu aldım sizce gitmeli mıyım? Lutfen dalga gecıcek abes yorumlar yapmayın. Onerılerınızı beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim şimdi seni çok iyi anlıyorum. Sana çözüm sunamam. Çözüm sende. Birilerine çok bağlamamalı. Bu hayatta ne kadar ailen de olsa teksin. Hep teksin. Kendini geliştirmeye bak. Bir konuda uzmanlık kazan. Belki sevgilinin gittiği şehirde üni kazanırsan filan gene buluşursun. Çok uzak değilse atla otobüse git ya. Sıkma canını.

• Hıcbır fıkrım yok napmam gerektiğine dair 8 saat lık yol ha diyince gidemem ki

• Ay kıyamam

• İntihar et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yaşın oldukça genç. Hepimizin hayatının sallandığı ailesel sorunlar, maddi sorunlar yaşadığımız oluyor.

Size tavsiyem herşeyden önce okula daha fazla odaklanmanız. Bu tavsiyem dizen yetersiz ve saçma gelebilir ama bu şekilde devam ederseniz ortalama 3 yıl sonra hayatınızın kalanını berbat yaşayacak asgari ücrete mahkum olacak yada üniversite okuyup ardından buna öecbur kalacaksınız.

Kız arkadaşın uzağa gitsede asla ayrılma ve ayrılık teklifi sizden gelmesin. Oda sizi seviyorsa zaten oda bunu dillendirmeyecektir. Kötü bir baba bir çocuğun bir erkeğin bir ailenin başına gelebilecek en kötü şeydir.

• Sana buradan kimse ama kimse yardımcı olamaz. Sana şöyle minnacık bir faydası bile dokunmaz buraya cevap yazacak kişilerin. Kendi kendine bir şekilde yolunu bulacaksın ve hayatına da bir şekilde devam edeceksin. Bu tip konularda yardım, öneri, tavsiye vs. istemek çok saçma çünkü senin bu hayat senin ve tercihlerin de sana ait olacak. Fikir almak falan çok saçma. Sadece kalbinin sesini dinle. O seni yönlendirecek zaten en doğru karara doğru. Emin ol bundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPATULA!

İntihar et
    gerçekten intihar ederse suçlu durumuna düşeceğini biliyorsun değil mi?? kanunen suç bu yaptığın
  • SPATULA! S kullanıcısına yanıt
    O kadar kolay pes etmek yakısmaz bence

• Valaha kardesim ben 29 yasindayim en az senin kadar bunalimdayim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.