Şimdi Ara

Hiçbir video oynatıcı programla oynatılamayan mp4 dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 1 ve 1.5 mb aralağında sadece Matematik.exe isimli özel bir programla çalışan mp4 uzantılı video dosyaları var. Bu mp4 video dosyaları, Delphi ile yazılmış kendi programıyla çalışırken, harici bir video oynatıcı (Vlc media player, smplayer vb) programlarla kesinlikle çalışmıyor. Bu tarz programlar hiçbir hata mesajı vermeden siyah ekran gösteriyorlar. Yani ben play tuşuna tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Bu mp4 dosyalarının ne tarz bir codecle kodlandığını bulmak için Gspot tarzı programlar denedim ama o programlarda bu mp4 dosyalarını bir video dosyası olarak bile görmüyor. Bilgisayarıma sanaldan XP kurup sürü sepet codec yükledim cccp codec pack, klite codec pack falan gibi ama yine oynatamadım. Acaba sanal makine yüzünden mi sorun çıkarıyor diye gerçek bir PC'de denedim yine sonuca ulaşamadım. Bu mp4 dosyaları nasıl bir format ki, sadece DVD'nin içinde gelen ve delphi ile yazılmış kendi özel programıyla çalışıyor ama başka hiçbir yazılımda bir video dosyası olarak bile tanınmıyor?. Bu mp4 dosyalarını nasıl oynatabilirim? Bu video dosyalarından bir tanesini herhangi bir yere yükleyebilirim... Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 18 Eylül 2012; 10:57:03 >

• format factory ile tekrar mp4'e çevirsene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

format factory ile tekrar mp4'e çevirsene bi

Denedim Fail to convert hatası veriyor.
  • youtube at youtube bilinen bir dosya formatındaysa mutlaka çevirir.
  • e yükle o zaman usta bir tanede deneyip bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.