Bildirim
Hiçbir şeye ' Log in ' Olamıyorum Yardım ! :/

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sebebi nedir arkadaslar bunun :S -
çerezleri bi temizle -
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
çerezleri bi temizle
yaptim yine ayni sonuc -
nasıl ya
sitelere nasıl LOG İN oluyosun? -
sadece forum sitelerine oluyor yemin ederim dogruyu söylüyorum mailimi filan acamiyorum facebook paypal click and buy knight online bile diyorum ya log in oluyorum saniyorum uzun bekletiyor sonra acilmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor :S .. nedir bunun cözümü , hic basina gelmis olan var mi .. ya da ne yapmaliyim ? -
Farklı tarayıcı ile denedin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 17 Mart 2009; 2:31:01 > -
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
Farklı tarayıcı ile denedin mi?
Evet tarayicilarin hepsinde ayni mozilla , i.e , opera , tarayicidan kaynakli bir sey degil gibi ... msne bile baglanamiyorum mesela .. neki bu sorun anlamadim gece gece :S -
Virüs programın sana kazık atmış.Bence virüsten kaynaklanan bir olay.. -
bas formatı -
virüs programim bit defender anti virus 2009 bu güne kadar bi tane virüs sokmadi , 2008 in en iyi anti virüsü secildi .. ayrica virüs olsa pc de anlarim .. baska bir sebebi olmali :S -
- Kullandığın güvenlik programlarından biri , internetten gelen cookie'leri engelleiyor olabilir mi? Mesela Bit Defender'da böyle bir ayar olabilir, onu iptal etmeyi dene. -
quote:
Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
- Kullandığın güvenlik programlarından biri , internetten gelen cookie'leri engelleiyor olabilir mi? Mesela Bit Defender'da böyle bir ayar olabilir, onu iptal etmeyi dene.
Dedigin olabilir ama ayarlariyla hic oynamadim kendi kendine olacak degil ya :S Bu güne kadar böyle bir sey ilk defa basima geliyor :S -
sende de olmuşsa, durum ciddi demekki.
geri dönüşü yok.
çok kötü, çokk.
üzüldüm -
quote:
Orjinalden alıntı: aktifnet
geri dönüşü yok.
çok kötü, çokk.
üzüldüm
? -
quote:
Orjinalden alıntı: OldNightDisco
quote:
geri dönüşü yok.
çok kötü, çokk.
üzüldüm
?
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OldNightDisco
quote:
geri dönüşü yok.
çok kötü, çokk.
üzüldüm
?
Ne demek istedigini cözemedim , burda ciddi bir durum var yardim istiyorum benim icin önemli .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 17 Mart 2009; 4:18:59 >
-
Çok saçma...
Bir kere Knight a clientten mi login olamıyorsun ?
Ayrıca foruma nasıl login oldun?
Aynı şekilde msn e login olamamanda bir baska muamma...
Bence bizi yiyorsun mayk... -
80 portu hariç diger portların ya modemden yada bilgisayarda ki bir firewall dan kapalı gibi gözüküyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: DeXtrin
80 portu hariç diger portların ya modemden yada bilgisayarda ki bir firewall dan kapalı gibi gözüküyor.
en mantikli cevap buydu tesekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X