Şimdi Ara

Hiçbir şey anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım fakat hiçbir şey anlamadım yani ezbere girip oynuyorum ne yapacağım hakkında bir fikrim yok.Daha önce silkroad,knight ve fps tarzı çok oyun oynadım.Bu tarzda ilk oyunum.Rehberleri okuyorum yazılan terimler filan çok karışık :)
    İsyanımın sebebi deminki oyunda 36minion ve 1champ öldürmeme ragmen 8 level adamın 15champ ver 120 minion kill'i vardı.İtem alana kadar oyun bitti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 27 Mayıs 2013; 13:39:11 >

• 2 ay kadar önce seninla aynı durumdaydık diyebilirim. Hatta ilk başladığımda "ben çıkıyorum size oyunlar" deyip çıkmıştım Fakat insan daha sonra çözüyor. Bu süreci hızlandırmak için gameplay videoları izlemeni öneririm.

http://www.youtube.com/user/TheTurkishGaming/videos?sort=da&view=0&flow=grid

Örneğin ben bu kanaldan videolar izleyerek terimler, item'lar ve karakterler hakkında birçok şey öğrendim. Bunun dışında mesela herhangi bir şampiyon oynayacaksan ve söz konusu şampiyonu henüz oynamadıysan, öncelikle bir rehber açıp ne item kasılması gerektiğini, nasıl oynanması gerektiğini kavra. Kafanda birçok soru işareti ile oyuna başlamaman için ideal bir yol bence.

Bu arada, oyunda IP (itibar puanı diye de geçiyor) diye bir kavram var. IP'ler sayesinde rune ve şampiyon sahibi olabiliyorsun fakat ben önermem açıkçası. Çünkü 20. level'dan sonra tier 3 yani 3. aşama rune'ler oyunda çok önemli bir yer teşkil ediyor ve bunlar için hayli IP gerekiyor. RP ile indirimde olan şampiyonları edinmeni öneririm.

Son olarak sütten senin de ağzın yanmasın, Türkiye sunucusunda başlama. Başka bir sunucuda oynamanı öğrenirim. En azından oyunu oyun gibi oynayabilmek için.

Edit: İşine yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_48545385/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast Mich -- 27 Mayıs 2013; 14:20:11 >

• Bence basit karakterler ile başla (Tavsiyem Master Yi) Henüz normal oyunlara başlama botlarla alıştır. Eğitim modlarını mutlaka tamamla. Minionlara son vuruş yapmaya alış. Terimler için şuraya bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_48545385/tm.htm

Zor bir oyun, oynayamıyorum gibi bir önyargıya kapılma. Çok zor şeyler yapmaya kalkışma rahat oyna nasolsa oynaya oynaya öğreneceksin
  • Teşekkürler beyler.
    Neyseki sunucu ile ilgili doğru seçim yaptım eu west'te oynuyorum
  • West te baslamana sevindim.
    TR ye gelme sakn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda karakter seçimini nasıl yapmalıyız? Tek bir karakteri alıp sürekli onu kullanmak gibi birşey yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JL_Beatles

Oyunda karakter seçimini nasıl yapmalıyız? Tek bir karakteri alıp sürekli onu kullanmak gibi birşey yok sanırım.

Yeni isen Master Yi , Garen , Annie , Ryze , Ashe oyna videolarını aç bak hangisi hoşuna giderse al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz ip biriktirip akali almanı öneririm bende.Hem alışman çok uzun sürmez hemde amatör oyuncuların içinden geçersin rahatça.lol resmi forumunda ne nedir adlı başlıklar var hepsini oku bayağı bir şey öğrenirsin.Birde dh lol bölümü üst konusundan terimler sözlüğü hep açık dursun duyunca bak ordan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.