Birçok filmde denedim, yaklaşık iki aydır var bu sorun. Gom Player kullanıyordum, en son güncelleme yaptım, yine aynı. Sonra sildim, ekran kartını güncelledim. Şimdi standart media player var. alt yazı seçenekleri açık, her şey yolunda görünüyor. ama alt yazılar hariç... ne yapmalıyım?
hocam peki şu şekilde denedinizmi örn : 1.avi 1.srt, bu şekilde bir deneyin bakalım dosyaların isminikendi uzantısına göre aynı yapın deneyin bakalım alt yazı çıkacakmı çıkmazsa başka sorun var demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
hocam peki şu şekilde denedinizmi örn : 1.avi 1.srt, bu şekilde bir deneyin bakalım dosyaların isminikendi uzantısına göre aynı yapın deneyin bakalım alt yazı çıkacakmı çıkmazsa başka sorun var demektir.
şu an denedim hocam, malesef o da olmadı. zaten 2 ay öncesine kadar hiçbir sorun yoktu, srt'ler aynı, videolar aynı... himym falan arşivde zaten. tekrar izleyeyim diyorum alt yazı yok. sürüklesem de alt yazı ekle desem de kar etmedi. ekran kartı diye okudum bir yerde onu da güncelledim. diğer tüm player'ları da sildim. başka ne yapayım bilemedim ki?
not: win 7 kullanıyorum bu arada, ekran kartı radeon 4650
ekran kartından olacağını sanmıyorum peki dosyaları yanyana koydunuzmu? aynı klasör içinde olsunlar.
yan yana evet, aynı klasörde. değişen bir şey yok.
peki yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup yeni hesapta tekrar o filmleri oynatmayı denermisiniz.
şimdi onu da yaptım, ekstra hesap açtım, fakat alt yazı yine görünmedi hocam.
şimdi onu da yaptım, ekstra hesap açtım, fakat alt yazı yine görünmedi hocam.
hocam bütün playerleri kaldırın hatta windows media playeri bile baştan sona ilk media playeri daha sonra gom player daha sonra kmp vs kurun olmazsa başka bir sorun var demektir , ben bu sorunla daha önce karşılaşmadım o yüzden çözümünü bilmiyorum.
teşekkür ederim yardımın için yine de, en azından denedik. dediğin gibi media player'ı da windows özelliklerinden kaldırıp deneyeyim. bu olay belki bir windows güncellemesinden kaynaklanmıştır, bilmiyorum. eğer bir çözüm bulursam buraya yazarım.