Şimdi Ara

Hiçbir oyun sarmıyor yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar witcher 3 ten tutunda rainbowa kadar 30 tane oyunum var gtx 1050 ti ım var allaha şükür ama özellikle single playerlar hiç sarmıyor lol denen illet sağolsun şu ana kadar mafia 2 ve dishonoredi bitirdim sadece onlarda sonlara doğru açıldı bana saracak beni single playera alıştıracak oyun tavsiyesinde bulunur musunuz Football Manager hiç oynamadım bir kere yükledim karmaşik geldi sildim sonra teşekkürler

• homefront: the revolution, dandik bir oyuna beniyor ama zamanla kendine çekmişti beni oyun
  • Bende single player oynayamıyorum hatta son çıkan aaa oyunların multiplayerini bile oynamıyorum.Bir hevesle for honor aldım toplam oynama sürem 7 saat.Yine rainbow six siege aldım maksimum 16 saat dayanabilmişim.Fazla mmorpg oynamış bünyelere bu tarz oyunlar ters mi geliyor bilemiyorum.
  • Belki de türünüzü değiştirmeniz gerek? Stratejide Civilization VI, Total War vb. var Europa Universalis IV deneyebilirsiniz. CoD serisi Askeri olarak olabilir. Korku-Gerilim'de Alien: Isolation olabilir. Korku türünde ilgimi çeken 0 oyun var benim de. Farklı şeyler deneyin. Hiç sarmıyorsa artık oyunlar size göre değildir demek. Farklı hobiler deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Elder Scrolls Online ve World of Warcraft deneyebilirsiniz. Online olarak.

• hocam değerli cevaplarınız için teşekkürler yeni bir ekran kartı aldım oynamak istiyorum o yüzden mmorpg pek sevmem bunun nedeni küçükken metin2 de oynamadım sadece lonca aradım saatlerce ve bir anda sıktı oyun beni o gün bu gündür birazda önyargılıyım mmorpglere karşı ayrıca arkadaş çevrem var ama ayrı ayrı oynuyoruz oyunları beraber girmiyoruz hiç
  • Bir de şöyle bir şey deneyin. Amacınızı değiştirin oyunlardaki. Çok kendinizi kasarak mı oynuyorsunuz, çok mu rahat oynuyorsunuz yoksa karakterle bağınız tamamen mi kesik bilemiyorum. Oynanış tarzınızı değiştirerek oynayabilirsiniz. MMORPG dışında MMO olarak World of Tanks var bu arada. O sıkıntınız varsa. Direkt bireysel ilerlersiniz. Sinirli ve sabırsız bir kişiliğiniz var ise WoT'u tavsiye etmiyorum. Ha çözüm veremedi mi bunlar da size hobinizi değiştirme vakti de geldi demektir önceden de belirttiğim gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarda biri oyun türünüzü değiştirin demiş katılıyorum. RPG'den sıkılana kadar oynadım sonra Rogue-Like'a geçtim. Sonra MMORPG oynadım açık dünya oyunlarına geçtim şuan ise RPG ve Strateji oynuyorum. 1 haftadır sadece Fallout 4 ve Fallout Shelter oynuyorum tavsiye ederim. Bayağı da iyi götürüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde kitap okumakla oyun oynamayı dengeleyin, bende işe yaramıştı.
  • Oyunları çok popüler diye veya puanları yüksek diye oynamayın.Ne tarz oyunlar seviyorsanız onlara bakın.
  • Zamanında knight, silkroad oyunlarını bolca oynadığım için karakter kasmaktan gına gelmişti. Oyun tarzımı fps-tps'ye çevirdim. Sizde sevebileceğiz oyun türünü bulmalısınız. Online oyunlara alışmış biri olarak single oyunların genelde sonunu getiremiyorum. Yapay zeka cidden insanın sinirlerini bozuyor.

• tom raider oynuyorum şuan çok iyi tavsiye ederim
  • Ben böyle zamanlarda oyun dışında konulara zaman ayırıyorum. Photoshop öğrenebilirsin, Skecthbook pro gibi çizim programları çok keyiflidir.
  • hayvandadüşünür H kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim deneyeceğim George Orwell dan

1984 ile başlayayim

• Deus Ex serisine bakmanızda fayda var,hikaye ve oynanış bakımından çok güzel bir seridir.
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Battlerite i bir dene tamamen farkli tarzda wow arenasi gibi. Ayrica lol gibi dusun ancak maclar 10 dakika ve hic beklemeden farm yok bisey yok dorek 2v2 3v3 birbirinize daliyorsunuz. Ben de oynayacak arkadas ariyordum belki beraber oynayabiliriz oyunu da ogretirim rankim yuksek.

• rankın kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transskek -- 24 Temmuz 2017; 12:50:37 >
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    Plat 8 usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll Mode On

Plat 8 usta

bende altın 6 mıydım neydim ama fazla beğenemedim o oyunu ya

• Transskek kullanıcısına yanıt
    lolde silver 5-4 elodayım perma yedim bu hesapta hiç karakter yok xin spamlamaya başladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.