Şimdi Ara

hicbir oyun beni sarmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle kopamadigim tek oyun var. O da DotA 2. Ama onun haricinde hicbir oyun beni sarmiyor. Aninda veya en gec 2 gunde kaldiriyorum. Elimde kala kala Watchdogs
    ve Bully kaldi. Watchdogs'dan tirsiyorum cunku donanimimi paket edebilir. Ustelik 30 GB civarinda yer kapliyor kurulumda. Bully'i bir ara denemis sikilmistim ama
    napacagimi bilemez haldeyim.

FPS sevmiyorum, devil may cry tarzi asiri hizli hareket edilen oyunlardan zevk almiyorum. FIFA, NBA serilerinden artik hoslanmiyorum. 2 boyutlu oyunlar keza oyle.

Napsam?

• Deadpool.
  • Watch Dogs oyanama zaten iyice bunalırsın. Sleeping Dogs u tekrar bulup yükledim oynadım. Bence çok güzel oyun hala.
  • Mafia 2 oyna oyalar seni, 4-5 ayda bir sıkılınca oynarım bir kere sıkıldığımı hatırlamıyorum, Watch Dogs gibi sürüş dinamikleri 0 gereksiz bi oyundan çok daha keyifli.
  • age of empires gibi strateji denedin mi?
  • Paradox İntractive oyunlarini goz at derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman absolution oneririm surukleyici bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı durum var.Dota 2 çok keyifli, başka oyun oynayasım gelmiyor. O kadar oyun aldım hiçbirini oynamadım neredeyse.
  • yaş büyüdükçe normal bir durum
  • Bully'yi kurdum yeniden. Grafiklerine dayanmaya calisiyorum yoksa eglenceli bir oyun oldugu inkar edilemez. Bully'yi kaldirdim. Bu arada, konu acamiyorum forumda. Sacma salak hata veriyor her denedigimde. Ya absurt bir ceza aldim ya da absurt bir problem var forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 9 Ağustos 2014; 12:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Kesinlikle kopamadigim tek oyun var. O da DotA 2. Ama onun haricinde hicbir oyun beni sarmiyor. Aninda veya en gec 2 gunde kaldiriyorum. Elimde kala kala Watchdogs
    ve Bully kaldi. Watchdogs'dan tirsiyorum cunku donanimimi paket edebilir. Ustelik 30 GB civarinda yer kapliyor kurulumda. Bully'i bir ara denemis sikilmistim ama
    napacagimi bilemez haldeyim.

FPS sevmiyorum, devil may cry tarzi asiri hizli hareket edilen oyunlardan zevk almiyorum. FIFA, NBA serilerinden artik hoslanmiyorum. 2 boyutlu oyunlar keza oyle.

Napsam?

Gunpoint dene istersen çok eğlenceli.
  • bully'yi dun kaldirdim. AC 4 Black Flag'i deneyecegim.
  • deus ex human revolution oyna.
  • Arkadaşım sen artık single player oyunlardan kopmuşsun senin oynayabileceğin iki tür var mmofps veya mmorpg arkadaş çevreni kurup bf4,dayz,wow,wildstar,eso gibi oyunlar oynayabilirsin.
  • Aklimda diablo 3'u almak var bir suredir.
  • Strateji seviyorsan Civilization V öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makakaqle

age of empires gibi strateji denedin mi?

en kötü tür strateji bence
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    basketbol dan hoşlanırmısın bilmiyorum ama FreeStyle 2 keyifli bir oyun;

http://www.youtube.com/watch?v=j0BgI0GMWI4

*hardcore old-school* Volgarr The Viking var,

http://www.youtube.com/watch?v=XCiLyWO8DwU

eğer oynamadıysan dark souls 2 de çok çok iyidir.

ben bunlar arasında gidip geliyorum aynı şekilde başka oyunlar tad vermiyor. çabuk sıkılan birine benziyosun bence diablo da sarmaz söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 11 Ağustos 2014; 13:32:58 >

• fps yok 2d yok spor yok hızlı oyunlar yok strateji yok
    sen bilgisayar oynamayı sevmiyor olabilir misin?
    varsa arkadaşın bi dışarı çık gez bakalım hoşuna gider belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.